Madrok 159 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=x3LD-3tHgoU Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez Madrok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) proszę o przeniesienie tematu do dzialu rpg w tym zalewie spamerow fpsowych itp temat zniknie z predkoscia swiatla.. ps. jaram się nowym kingdomem... Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2013 Zrobię Ci na złość i zostawię go tutaj :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Czerwiec 2013 damn you madafaka ;) jak już zostanę modem to zbanuje cię a kysz ;) a serio no weź przenies plizz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 12 Czerwiec 2013 To może już pora na dodanie działów rpg, fps, sportowe w zakładce ps4, bo w końcu kh3 ma wyjść na ps4 i to trochę bez sensu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 2 Sierpień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 4 Sierpień 2013 http://www.ps3site.pl/forum/topic/77265-kingdom-hearts-iii/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) "Gwiezdne wojny i bohaterowie Marvela w Kingdom Hearts? Nomura każe czekać na niespodzianki" Link: http://www.gram.pl/news/2013/07/08/gwiezdne-wojny-i-bohaterowie-marvela-w-kingdom-hearts-nomura-kaze-czekac-na-niespodzianki.shtml I taki Goofy z tarczą Kapitana Ameryki... Mega! Edytowane 4 Sierpień 2013 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 15 Październik 2013 (edytowane) ...Chryste Panie Edytowane 15 Październik 2013 przez Ayakashi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Październik 2013 Mnie dziwi fakt że ta gra ominęła tą generację, największy strzał w stopę jaki kwadratowi sobie zrobili. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Październik 2013 (edytowane) Dokładnie - jedyna słuszna seria (nie liczmy niera ) od nich/ od dawien dawna.. ja czekam a czy wy już wiecie dla jakiej gry chcecie kupic ps4?? :P Ja między innymi dla poznania dalszych przygód Sory i jego wesołej gromadki! Edytowane 15 Październik 2013 przez zdun 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Październik 2013 Ta gra wygląda jak poprzednie części, i oby tak zostało, bo jak wprowadzą innowację jak w nowych finalach to polegną na całej linii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 19 Październik 2013 http://www.ps3site.pl/tetsuya-nomura-ujawnia-nowe-informacje-na-temat-kingdom-hearts-iii/169945 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 15 Grudzień 2013 No szkoda bo ja ps4 bede mial dopiero za rok niestety hlip hlip fuck ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Grudzień 2013 W przeciągu roku ta gra na pewno się nie ukaże, więc jeszcze się naczekasz na ten tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 19 Czerwiec 2015 https://www.youtube.com/watch?v=2FreJfJWxAI Świetnie się zapowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 22 Czerwiec 2015 A ja szukam tego tematu w dziale rpg na ps4... a to się schowało nie wiedzieć czemu w dziale na ps3...Trailer trójki mnie tak urzekł; summony pod postacią kolejki i kubków rządzą :D, że postanowiłem zapoznać się z tą serią zanim ukarze się owa część. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Czerwiec 2015 No to masz do zaliczenia dobre 6 gier przed KH3 :) bierz śmiało Remix 1.5 + 2.5 i ciesz się zawartością na wiele godzin ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 18 Grudzień 2015 Temat możnaby przenieść do działu ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 19 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 20 Grudzień 2015 Może by tak przenieść ten wątek do działu ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 8 Czerwiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Czerwiec 2016 Trochę nie na temat, ale kwadratowi lecą po bandzie. Za to muzyczka pobudza wspomnienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 13 Wrzesień 2016 Premiera Kingdom Hearts 2.8 HD w Europie 24 stycznia. Styczeń/luty to jakaś masakra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 25 Wrzesień 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach