Mandi 121 Napisano 27 Listopad 2014 To tylko trial. błąd w opisie i idzie się nabrać :) Ja już od dawna mam w swojej bibliotece, nie ma co siać zamieszania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trick76 15 Napisano 26 Grudzień 2014 (edytowane) Hej, czy w grze istnieje możliwość ściągania tras zrobionych przez graczy (tak jak w poprzednim tytule)? Właśnie się zastanawiam czy nie kupić pudełkowej za 77 z wysyłką. A, i jeszcze jedno: wersja Delux (zawierająca Season Pass) ma napisane:"Zawiera rok dostępu do dodatkowej zawartości, łącznie z sześcioma planowanymi dodatkami". Czy to znaczy, że po roku te dodatki nie będą aktywne i trzeba będzie kupić? Edytowane 26 Grudzień 2014 przez trick76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Maj 2015 Czy lepiej kupić Trialsa bez passa za 40 zł czy za 70 z przepustką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 1 Maj 2015 Na gry online masz z przesyłka za 53 zł z season pasem ważnym do końca maja. Wiem bo sam kupiłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Maj 2015 Możesz linka podesłać bo ja widzę tylko zwykłą wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 2 Maj 2015 Możesz linka podesłać bo ja widzę tylko zwykłą wersję. Jest tylko 1 wersja i tam masz ładnie season passa w pudełeczku. :thumbsup: A tak swoją drogą to cenę podnieśli o 10 zł, bo jakiś miesiąc temu kupiłem za 43 zeta. :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 2 Maj 2015 Zaryzykowałem. Zobaczymy co przyjdzie:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Maj 2015 Przyszła z sezon passem. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 20 Lipiec 2015 Panowie, wyszła ta nowa edycja AWESOME MAX EDITION, musze kupować tą wersję z grą podstawką ? jeśli chcę mieć te wszystkie DLC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Sierpień 2015 Nikt w to nie gra już ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 20 Sierpień 2015 Mogliby ją w końcu wypuścić w plusie, to pewnie parę osób by pograło. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach