Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2013 Bardzo lubiany indyk trafi na PS4. Sam spędziłem przy nim kilka godzin na PC i było bardzo w porządku. Także za rozsądną cenę na pewno zakupię i tą gierkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Czerwiec 2013 A nie ma być przypadkiem w plusie? Z tego co pamiętam na konfie było, że Don't Starve plus dwie inne gry trafią do plusa na ps4 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2013 A tego to nie wiem, w sumie bardzo możliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 13 Czerwiec 2013 88 dzien i nudaaaaaaaaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezuki 1 Napisano 13 Czerwiec 2013 Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej gry. Chociaż podoba mi się to, że Sony dalej zamierza wspierać gry indie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 14 Czerwiec 2013 Ja tam z całej konfy Sony to chyba najbardziej ucieszyłem się z Abe'a jeśli chodzi o gry. Lorne Lanning pokornie wróciła pod skrzydła Sony po wieloletniej tułaczce. Tak to jest jak się chciało utuczyć przy bogatym a bogaty wykorzystał i na koniec pokazał środkowy palec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 16 Czerwiec 2013 Lorne Lanning pokornie wróciła pod skrzydła Sony po wieloletniej tułaczce. wrócił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 16 Czerwiec 2013 A ja całe życie żem myślał, że to baba :(. Przed laty wiedzę o grach czerpałem głównie z PE, to oni są winni :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 13 Listopad 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moro56 0 Napisano 20 Listopad 2013 Jak sprawuje się ta gra na konsoli ? Grałem w nią na PC i byłem zachwycony i zastanawiam się nad kupnem jej na konsolę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 3 Grudzień 2013 Jak sprawuje się ta gra na konsoli ? Grałem w nią na PC i byłem zachwycony i zastanawiam się nad kupnem jej na konsolę Jeszcze nie wyszła przecież. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 3 Styczeń 2014 Wiadomo coś może już na temat trofeów w tej grze? Ciekawe, czy będzie posiadała platynke..;f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark24 8 Napisano 3 Styczeń 2014 Nie będzie platynki. Wg. ich twittera Sony nie pozwoliło. Trofea oczywiście będą. Jakie, jeszcze nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekagu 25 Napisano 6 Styczeń 2014 W środę ma być w plusie za Free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Styczeń 2014 super gra, ciekawe czy beda update jak na PC - chyba, ze tam juz wyszla wersja finalna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 6 Styczeń 2014 W środę ma być w plusie za Free. A nie czasem we wtorek? Na twitterze coś czytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekagu 25 Napisano 6 Styczeń 2014 No we wtorek w Stanach chyba a u nas w środę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 6 Styczeń 2014 9 minutowy gameplay :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 7 Styczeń 2014 Wyciekła lista trofeów ;) Tutaj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 7 Styczeń 2014 Tak na szybko-na czym polega ta gra,bo córa coś mi o niej wspominała i nie wiem czy dać się jej namówić :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Styczeń 2014 @ unki: http://lmgtfy.com/?q=don%27t+starve Na PC gra się całkiem przyjemnie i mogę polecić, chociaż nie wiem jak się to na konsoli sprawdzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Styczeń 2014 Don't Starve, to obok FTL dla mnie najlepszy indyk. Jakby jeszcze FTL'a przenieśli to byłoby ekstra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) O tak FTL roxx, tyle że cieżko było by z obsługą na padzie Edytowane 7 Styczeń 2014 przez Radical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 8 Styczeń 2014 o której godzinie będzie Don't Starve do pobrania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 8 Styczeń 2014 No właśnie też chciałabym to wiedzieć. Czytałem gdzieś ze gra ma być "niby" 7 stycznia. Dzisiaj jest 8 czyli tak jak w rozpisce na styczeń a gry dalej nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach