JibrilPL 53 Napisano 16 Czerwiec 2013 Nowa gra twórców Bastion. Action RPG w klimatach Sci-Fi. Ma ukazać się na początku 2014 roku na PS4 i na PeCetach przez platformę Steam. Blog Supergiant Games oraz zbiór linków i opinii mediów na temat samej gry. Poniżej Reveal trailer samej gry, a tutaj prezentacja dema z PAX East 2013. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Październik 2013 Transistor and the secrets of DualShock 4 http://blog.eu.playstation.com/2013/10/03/transistor-and-the-secrets-of-dualshock-4/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Maj 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/05/15/transistor-recursion-mode-revealed/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 16 Maj 2014 Jeśli ta gra mnie zaskoczy tak jak Child of light,biorę z miejsca :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Maj 2014 Dziś premiera, launch trailer poniżej. Zastanawiam się mocno na zakupem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Maj 2014 Ją biore ale na pc z racji ze nie mam ps4 a gry nie ma na ps3. Jezeli gra będzie chociaż w połowie tak dobra jak bastion to nie mamy sie o co martwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Maj 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/05/20/transistor-tomorrow-ost-track-debut/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 20 Maj 2014 (edytowane) Wszyscy o tym WD .. wD to wd tamto, a to Tranistor zasługuję na wasze pieniądze, a nie żadne WD. Godisageek 10/10 IGN - 9.2/10 DigitalChumps 9.2/10 Eurogamer - 9/10 HardcoreGamer - 4.5/5 Game informer - 9/10 Game Trailers - 9/10 Polygon - 8.5/10 Edytowane 20 Maj 2014 przez Starh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Maj 2014 Pięknie, w sumie można było się spodziewać takich ocen, w końcu gra od twórców wysoko ocenianego Bastionu. Może ktoś podać cenę, bo siedze w pracy i nie mam jak sprawdzić, a aktualizacja PSS pewnie już była. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 20 Maj 2014 Pięknie, w sumie można było się spodziewać takich ocen, w końcu gra od twórców wysoko ocenianego Bastionu. Może ktoś podać cenę, bo siedze w pracy i nie mam jak sprawdzić, a aktualizacja PSS pewnie już była. Aktualizacji nie było (w US 19$) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 20 Maj 2014 O długośc rozgrywki też nie powiniśmy się martwić,gra zabierze nam z życie koło 10 godzin,co w dzisiejszych czasach jest bardzo dobrym wynikiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Maj 2014 Jak na indyka, to długość ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 20 Maj 2014 O długośc rozgrywki też nie powiniśmy się martwić,gra zabierze nam z życie koło 10 godzin,co w dzisiejszych czasach jest bardzo dobrym wynikiem :P Pamiętaj, że jest Ng + oraz że gra jest stworzona do ponownego przejścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 20 Maj 2014 już miałem kupować z usa z tego co widzę to gierka będzie po polsku : http://tvgry.pl/?ID=4476 to poczekam do jutra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Maj 2014 Bardzo fajna wiadomość, szczerze to nie spodziewałem się polskich napisów, miło. Po tym materiale wideo jestem w pełni przekonany do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 21 Maj 2014 Polską lokalizajcą kinową mnie już "kupili" :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Maj 2014 Jak pojawi się na polskim Pss, to podajcie cenę i rozmiar. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 21 Maj 2014 Jak pojawi się na polskim Pss, to podajcie cenę i rozmiar. Z góry dzięki. 2,3gb 79zł (Polskie napisy są). Pograłem chwilę i jestem zachwycony przede wszystkim klimatem, atmosferą oraz soundtrackiem - mega! Cena może i wysoka (jak na gra indy), ale warto wspomóc twórców bo jako nieliczni w tej branży robią tak piękne gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 21 Maj 2014 Cena może i wysoka (jak na gra indy), ale warto wspomóc twórców bo jako nieliczni w tej branży robią tak piękne gry. Cena adekwatna do dłguości gry :) Płacimy 200 zł nieraz za 5 godzin grania,tutaj mamy cenę dobrą i jak grę,która zbiera fajne oceny.jak pisałem wcześniej,mnie już kupili. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Maj 2014 Recenzja na głównej. http://www.pssite.com/recenzje-1168-recenzja__transistor__ps4_.html?t=1400760532#c_last Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 22 Maj 2014 Wersja us tez posiada polskie napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) Czy ta gra posiada pełen zestaw trofeów, łącznie z platyną? Edit--- Przepraszam, przed chwilą znalazłem odpowiedni temat w którym jest napisane że gra posiada platynę. http://www.ps3site.pl/forum/topic/80539-transistor/ Edytowane 23 Maj 2014 przez Achilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Maj 2014 Ktoś ma? Jakie wrażenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Maj 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 28 Maj 2014 Transistor jest grą, która dezorientuje, hipnotyzuje i zachwyca. Czekałem na nią, od kiedy ograłem Bastion. Tyle gier już w życiu ograłem, że można mnie kupić tylko czymś świeżym. Supergiant Games dają mi właśnie to, czego szukałem. Wystarczyło dosłownie 10 sekund od (pomyślnego) uruchomienia gry, a futurystyczna muzyka pochłonęła mnie bez reszty. Ciężko mi powiedzieć, co wtedy czułem - te dźwięki naprawdę na mnie wpłynęły w sposób, którego nie umiałem określić samemu sobie. Atmosfera w grze jest doprawdy tajemnicza, dziwna i jeszcze nie wiem o co tak naprawdę tam chodzi, natomiast wyczuwam nosem mocnego mindfucka. Oprawa, pomysły i system walki, to duchowi spadkobiercy Bastionu. Eksperymentować z atakami i łączeniem funkcji można bez końca. Słuchać doskonałej, budującej nastrój narracji również. Naprawdę ciężko mi napisać cokolwiek o tej grze. Atmosfera po wczuciu się zostawia naprawdę mętlik w głowie. Nie wiem jak podejść, nie wiem jak ugryźć, jak rozpracować, jak to zrozumieć. Jest strasznie obco. I przez to pięknie. Są indyki i są gry niezależne. To jest wspaniały przykład tej drugiej. Szacunek się należy. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach