wwseba97 50 Napisano 5 Lipiec 2013 Kurcze żałuje, że sobie doa 5 nie pobrałem ;_; . Jak dziś wbije to się na was wyżyje moim samochodem :devil: . Postaram sobie załatwić trochę kasy. Może sprzedam borderka 2, ew dlc do ac:r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 Ok, zaraz dodam DoA do kolejki.Choc ostrzegam, ssakam ptaka w DoA wiec bede workiem treningowym raczej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Gry z PS+,w które można grać z ekipą: 1.Battlefield 3 2.Bioshock 2 3.Borderlands 4.Bulletstorm 5.Burnout Paradise 6.Crysis 2 7.Dead or Alive 5 8.Guardians of Middle-Earth 9. Wszystkie LBP 10. Lord of the Rings: War in the North 11.Motorstorm Apocalypse 12.The Ratchet & Clank: All 4 One 13.PAYDAY 14.Red Dead Redemption 15.Resident Evil 5 Gold Edition 16. Saints Row the Third 17.Warhammer 40.000 Space Marine Trochę chyba pominąłem. http://www.ps3site.pl/forum/topic/72545-spis-gier-digital-bd-z-ps/ Edytowane 5 Lipiec 2013 przez ExVitallin_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 5 Lipiec 2013 Jest szansa, że będzie ustawka na RDR jakoś na dniach? Bardzo chętnie posłuchałbym bekania zduna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Dobra lista Ex, przyda się. Mimo to poszukujemy bardziej gierek gdzie zmieści się więcej osób niż dajmy na to 4. Takie gry już chyba jednak zostały wymienione. :) Sushi, po to jest ten temat aby takie ustawki robić. :) Na dziś planujemy Motorstorma Apocalypse, a jutro prawdopodobnie DoA5. :) Edytowane 5 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 Jest szansa, że będzie ustawka na RDR jakoś na dniach? Bardzo chętnie posłuchałbym bekania zduna ;) Jasne, że jest szansa. Jeśli będzie odpowiednio dużo chętnych to pogramy w RDR ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Ja mam rdr na płycie ;d Będę pędził na ośle niczym wiatr. XD Edytowane 5 Lipiec 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Lipiec 2013 a właśnie,bo nie zapytałem.Jak z trofeami? Czy te ustawki mogą służyć bostowaniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Napisał alfik, że to ma być dobra zabawa. Jesteśmy przeciwni takim zabawom ... jak chcesz tak grać, to nie z nami. Wymagamy jedynie trochę kultury (troszeczkę :P), nie spinania się o zwycięstwa czy trofea. Liczy się tylko dobra zabawa Edytowane 5 Lipiec 2013 przez KoRnick90 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Lipiec 2013 A ok,to ja odpadam. Miłej gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 Trophy Whore'om mowimy nie ! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 mój psn jak coś to przemo017, proszę dodać znak zapytania też u mnie. a nie dałoby się zacząć gdzieś o 22: 00? po co tak późno ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 Mi tam pasuje. Jeśli reszta jest zgodna, to można przesunąć granie na godzinę 22. Chyba pio także preferowałby godzinę 22 (jeśli się mylę to mnie poprawi :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 5 Lipiec 2013 mi pasuje nawet jeszcze wczesniej;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 5 Lipiec 2013 mi pasuje nawet jeszcze wczesniej;p MI też ;_; Dla mnie można było by zacząć już teraz ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Lipiec 2013 ex ale lamerstwo... szkoda ze dzis odpadam... ale to moze i dobrze gdyż marskość watroby murowana... dzis kac męczy... (chyba sie starzeje a wybite tylko 8 ) ... fajna inicjatywa tylko czy moje zdrowie fizyczne i psychiczne to przeżyje ( wiecie ze jestem dosc wyrywny :D )... a tak przy okazji jak uje nie boostujecie trofeów... (heh gracze =sracze)... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 Dasz rade zdun. Tylko wyślij żonkę na wakacje :D Jutro DoA więc nie ma bata, musisz być! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 5 Lipiec 2013 Ja mogę pograć w RDR . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Lipiec 2013 moze w koncu wyjdzie ze w jakąś grę jestem choć trochę pro :D momanek wczoraj ty i ja = wspaniałe wspomnienia ;) a lambert.. cóż niech sie yebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 co z tym lambertem?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Lipiec 2013 ex ale lamerstwo... Ty kupujesz milion gier tygodniowo,a ja 1 na kilka miesięcy. Jakbym miał tyle gier,to pewnie nawet nie zawracałbym sobie głowy trofeami. A jako,że nie mam ich aż tyle,to gram dla platyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 5 Lipiec 2013 Ja pogram chetnie ale na 99% o tej porze bez hsa,bo mam kiepski i musze sie drzec do niego,o tej godz tak jak kogos wyzej pogoniloby mnie.Mam motorstorma,bfa,payday,lbp karting(nie sciagniete,jutro zassam bo widze ze i tak motorstorm bedzie) ,doa 5 niestety nie.Kolo 22 dodam osoby z 1 posta do znajomych bo zaraz Janowicz gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) find a work bicz :D a serio... rób jak chcesz dla mnie gra pod puchary / dla pikseli to lamerstwo i tyle, ale w miarę twoja osobę szanuje chociaz jeszcze młokos jesteś tak twoj "priorytet growy" juz nie... olewać dobra zabawę ze "smietanka" forum/pl bo ta ma w dupie piksele :D ale jak wolisz dalej sie ustawiaj i boostuj. aby wbic dany puchar - znajdz nowych przyjaciol, wbij puchar i ich olej. "pis bro"... owszem każdy gra po cos innego ale największym idiotyzmem jest moim zdaniem granie dla nieistniejacych nagród i powiększeniu epenisa... dla mnie chore gowno spaczajace ta generację i graczy-sraczy... Edytowane 5 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 5 Lipiec 2013 gra sie dla przyjemnosci,a platyna to dodatek jak ktos chce sobie wydluzyc granie.Granie dla platyn samo w sobie jest dla mnie nienormalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 5 Lipiec 2013 Ta? Obczaj mojego kumpla on nie gra w gry bez multika i bez aczików. On dopiero gra dla pucharków. A teraz koniec z offtopem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach