Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

gracie w BF3? ^^ dodajcie mnie do friendsow, chetnie wroce do bf3 i cos pogram z ludzmi, hs jest ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, Kornick jutro (prawdopodobnie) odpada. Czekam na potwierdzenie obecności od Panów Pio, DeX, Przemo i zapraszam nowych/tych którzy dzisiaj nie mogli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graliśmy wczoraj dość sporą ekipą i może w przyszłym tygodniu wrócimy do tej gry. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie, mogę posłużyć za worek treningowy tym razem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie wstydkam.... ;) i nie umiem grac w doa ale postaram sie wbić i polamic...

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie lubię bijatyk więc proszę o znak zapytania. ale raczej będę, dla ludzi, nie gry, bo było świetnie :D

Ja chcę do klanu Bansai! kto zazwyczaj zamykal tabelę, no kto? :D
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też chcę do "gangu" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sLl0WdjY7UY

eh w końcu doa :) molestuje gatza aby znów tytuł zgrał... Lama go wywaliła... Christie i mój "pijany wąż" wejdzie dziś w wasze odby.. ups po prostu cieszę się że pogramy w ten jakże świetny ale mało doceniony tytuł... 

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle że nie wiem czy będę grał dłużej niż do godziny duchów, bo dzisiaj jak zombie wyglądam przez Was  :thanks:  :thanks:  :thanks:  :thanks:

dobra, pobieram DoA 5, rozumiem że to bijatyki 1 vs 1 czy może być więcej osób naraz?

i proponuję na jutro F1 Racestars - gra była w plusie, malutko waży, to wesołe wyścigi gokartowe; nie ma nic lepszego niż potraktowanie przeciwnika rakietą :D nie wiem tylko jak sprawa stoi z ilością osób w multi, sprawdzę potem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojutrze praca więc jutro odpadam (nienawidze was za wakacje ;) ) aleeeeee w poniedziałek/wtorek preria/tequila/poker i rdr co wy na to??

w doa masz 1 vs 1 ale w "pokoju" masz chyba do 8 (tu na bank) czy 10 osób i można rozmawiać... trybów jest parę można pomysleć o turniejach aby osoba lekko wybijająca się nie grała cały czas tylko każdy z każdym ;)

pio - ty robotyk jesteś?? myslałem że ci łeb urwę i nasikam do szyi jak mnie killowałeś w bf3 :P (a tak serio nieźle grasz w to coś...)

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal nie mam headseta (może next week), ale piszę się jakby co na RDR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja muszę kupić RDR w takim razie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Companeros, wiem że temat nie ten, ale napiszcie krótko jakiego headsetu używacie. Jestem lamą i 250 stron tematu tego nie zmieni. Nie wiem, czy brać cokolwiek byle działało, czy np. ten sony wireless stereo headset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojutrze praca więc jutro odpadam (nienawidze was za wakacje ;) ) aleeeeee w poniedziałek/wtorek preria/tequila/poker i rdr co wy na to??

w doa masz 1 vs 1 ale w "pokoju" masz chyba do 8 (tu na bank) czy 10 osób i można rozmawiać... trybów jest parę można pomysleć o turniejach aby osoba lekko wybijająca się nie grała cały czas tylko każdy z każdym ;)

pio - ty robotyk jesteś?? myslałem że ci łeb urwę i nasikam do szyi jak mnie killowałeś w bf3 :P (a tak serio nieźle grasz w to coś...)

Kojarzę tylko jednego killa na Tobie jak mi wybiegłeś wprost pod celownik :biggrin: Zresztą będziesz miał okazję się na mnie zemścić w DoA :)

Edytowane przez pio_89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alfik,ja dzis nie gram bo DoA nie mam - wtedy jeszcze plusa nie mialem gdy to bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś może będę miał hs'a. DoA5 już można pobrać? (Wcześniej tego nie brałem)

Może ci co wolą rdr niech grają w rdr a ci co w doa w doa? ;)

Edytowane przez wwseba97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest to odpowiednie miejsce do zadania najważniejszego pytania o dzisiejszy wieczór... ILE piw kupić?? :biggrin:

Momanek będziesz??  :bunny:   musisz być :D

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł aby w inny dzień zagrać w RDR. :) W kwestii tego, że jedni by mieli grać w to, drudzy w to, to nie wiem czy tak można zrobić - jak narazie nie mamy 20 stałych graczy.. ;) Dziś gracie (gramy?) w DoA5, a o następnych dniach się podyskutuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Dead or Alive do pokoju wchodzi aż 16 osób więc spokojnie, miejsca jest dla każdego ;).

@zdun

Gatz już zwerbowany. Z resztą co to by było za granie i chlanie bez niego? ;> Piw kup wystarczająco, a Momanka chyba nie będzie :sad:

@kovacs

Ile ludzi tyle headsetów, każdy ma co innego. Najlepszym wyborem dla Ciebie byłby chyba ten Gioteck o którym Kornick pisał kilka postów temu ze względu na dobry stosunek cena/jakość.

@Przem0

Kup headseta to będzie jeszcze lepiej ;)

@wwseba

DoA5 było w plusie jakiś czas temu. O ile za wczasu dodałeś sobie gre do listy pobierania to możesz ściągać...

Edytowane przez alfik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o headsecie tez pomyslę. zaluję ze nie kupilem plusa gdy bylo RDR, no cóz, zaraz zamówię :)

Edytowane przez Przem0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornick przyznaj się że boisz się wypierdolu dlatego nie chcesz pograć ;)

alfik szkoda że ten stary uj nie chce sie na forum zalogować ;)

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę w miasto i będę dość późno na granie jeśli już ... zobaczę jeszcze w jakim będę stanie trzeźwości, aby grać. :)

Zdun, a w kwestii tego, że np. dnia następnego idziesz do pracy, to my też nie zawsze gramy do rana. Wczoraj np. graliśmy do 1, a Ty poszedłeś niewiele wcześniej. :)

Edytowane przez KoRnick90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja sie potrafię wysławiac w okolicach 01-03 w nocy... dasz radę sam jak zawsze wpadne zapewne jako ostatni w okolicach 23-północ...

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja sie potrafię wysławiac w okolicach 01-03 w nocy... dasz radę sam jak zawsze wpadne zapewne jako ostatni w okolicach 23-północ...

potrafic nie móc z obawy o cos :sweat:

Co do osobnego grania, wydaje mi sie ze to kijowy pomysl, nie ma co rozdrabniac ekipy.

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale granie spokojnie w tlou a granie z wami przez headset sprawi że zona załapie qurwicy macicy a jak sie do tego mała obudzi to fatality na mnie byłoby nieziemskie  ;) = właśnie mk też było w plusie...

eh niestety dziecko w chacie = niemoc i niemożliwość trzodzenia jak kiedyś... Spytajcie gatza jakie jazdy szły za czasów premiery sfxt...  Dzis staram się w miarę hamować od trzodowego zachowania ale natury nie oszukam ;)

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi