DaaV 93 Napisano 5 Lipiec 2013 gracie w BF3? ^^ dodajcie mnie do friendsow, chetnie wroce do bf3 i cos pogram z ludzmi, hs jest ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 Ok, Kornick jutro (prawdopodobnie) odpada. Czekam na potwierdzenie obecności od Panów Pio, DeX, Przemo i zapraszam nowych/tych którzy dzisiaj nie mogli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 Graliśmy wczoraj dość sporą ekipą i może w przyszłym tygodniu wrócimy do tej gry. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 5 Lipiec 2013 Ja chętnie, mogę posłużyć za worek treningowy tym razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) ja sie wstydkam.... ;) i nie umiem grac w doa ale postaram sie wbić i polamic... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 ja nie lubię bijatyk więc proszę o znak zapytania. ale raczej będę, dla ludzi, nie gry, bo było świetnie :D Ja chcę do klanu Bansai! kto zazwyczaj zamykal tabelę, no kto? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Ja też chcę do "gangu" ;) http://www.youtube.com/watch?v=sLl0WdjY7UY eh w końcu doa :) molestuje gatza aby znów tytuł zgrał... Lama go wywaliła... Christie i mój "pijany wąż" wejdzie dziś w wasze odby.. ups po prostu cieszę się że pogramy w ten jakże świetny ale mało doceniony tytuł... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 tyle że nie wiem czy będę grał dłużej niż do godziny duchów, bo dzisiaj jak zombie wyglądam przez Was :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: dobra, pobieram DoA 5, rozumiem że to bijatyki 1 vs 1 czy może być więcej osób naraz? i proponuję na jutro F1 Racestars - gra była w plusie, malutko waży, to wesołe wyścigi gokartowe; nie ma nic lepszego niż potraktowanie przeciwnika rakietą :D nie wiem tylko jak sprawa stoi z ilością osób w multi, sprawdzę potem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) pojutrze praca więc jutro odpadam (nienawidze was za wakacje ;) ) aleeeeee w poniedziałek/wtorek preria/tequila/poker i rdr co wy na to?? w doa masz 1 vs 1 ale w "pokoju" masz chyba do 8 (tu na bank) czy 10 osób i można rozmawiać... trybów jest parę można pomysleć o turniejach aby osoba lekko wybijająca się nie grała cały czas tylko każdy z każdym ;) pio - ty robotyk jesteś?? myslałem że ci łeb urwę i nasikam do szyi jak mnie killowałeś w bf3 :P (a tak serio nieźle grasz w to coś...) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 6 Lipiec 2013 Nadal nie mam headseta (może next week), ale piszę się jakby co na RDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 to ja muszę kupić RDR w takim razie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 6 Lipiec 2013 Companeros, wiem że temat nie ten, ale napiszcie krótko jakiego headsetu używacie. Jestem lamą i 250 stron tematu tego nie zmieni. Nie wiem, czy brać cokolwiek byle działało, czy np. ten sony wireless stereo headset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) pojutrze praca więc jutro odpadam (nienawidze was za wakacje ;) ) aleeeeee w poniedziałek/wtorek preria/tequila/poker i rdr co wy na to?? w doa masz 1 vs 1 ale w "pokoju" masz chyba do 8 (tu na bank) czy 10 osób i można rozmawiać... trybów jest parę można pomysleć o turniejach aby osoba lekko wybijająca się nie grała cały czas tylko każdy z każdym ;) pio - ty robotyk jesteś?? myslałem że ci łeb urwę i nasikam do szyi jak mnie killowałeś w bf3 :P (a tak serio nieźle grasz w to coś...) Kojarzę tylko jednego killa na Tobie jak mi wybiegłeś wprost pod celownik Zresztą będziesz miał okazję się na mnie zemścić w DoA :) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez pio_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 6 Lipiec 2013 Alfik,ja dzis nie gram bo DoA nie mam - wtedy jeszcze plusa nie mialem gdy to bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 6 Lipiec 2013 Jak będziecie w RDR grać,to dajcie znać,chętnie dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Ja dziś może będę miał hs'a. DoA5 już można pobrać? (Wcześniej tego nie brałem) Może ci co wolą rdr niech grają w rdr a ci co w doa w doa? ;) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) jest to odpowiednie miejsce do zadania najważniejszego pytania o dzisiejszy wieczór... ILE piw kupić?? Momanek będziesz?? :bunny: musisz być :D Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 Dobry pomysł aby w inny dzień zagrać w RDR. :) W kwestii tego, że jedni by mieli grać w to, drudzy w to, to nie wiem czy tak można zrobić - jak narazie nie mamy 20 stałych graczy.. ;) Dziś gracie (gramy?) w DoA5, a o następnych dniach się podyskutuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) W Dead or Alive do pokoju wchodzi aż 16 osób więc spokojnie, miejsca jest dla każdego ;). @zdun Gatz już zwerbowany. Z resztą co to by było za granie i chlanie bez niego? ;> Piw kup wystarczająco, a Momanka chyba nie będzie @kovacs Ile ludzi tyle headsetów, każdy ma co innego. Najlepszym wyborem dla Ciebie byłby chyba ten Gioteck o którym Kornick pisał kilka postów temu ze względu na dobry stosunek cena/jakość. @Przem0 Kup headseta to będzie jeszcze lepiej ;) @wwseba DoA5 było w plusie jakiś czas temu. O ile za wczasu dodałeś sobie gre do listy pobierania to możesz ściągać... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) o headsecie tez pomyslę. zaluję ze nie kupilem plusa gdy bylo RDR, no cóz, zaraz zamówię :) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez Przem0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) kornick przyznaj się że boisz się wypierdolu dlatego nie chcesz pograć ;) alfik szkoda że ten stary uj nie chce sie na forum zalogować ;) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Idę w miasto i będę dość późno na granie jeśli już ... zobaczę jeszcze w jakim będę stanie trzeźwości, aby grać. :) Zdun, a w kwestii tego, że np. dnia następnego idziesz do pracy, to my też nie zawsze gramy do rana. Wczoraj np. graliśmy do 1, a Ty poszedłeś niewiele wcześniej. :) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) czy ja sie potrafię wysławiac w okolicach 01-03 w nocy... dasz radę sam jak zawsze wpadne zapewne jako ostatni w okolicach 23-północ... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) czy ja sie potrafię wysławiac w okolicach 01-03 w nocy... dasz radę sam jak zawsze wpadne zapewne jako ostatni w okolicach 23-północ... potrafic ≠ nie móc z obawy o cos :sweat: Co do osobnego grania, wydaje mi sie ze to kijowy pomysl, nie ma co rozdrabniac ekipy. Edytowane 6 Lipiec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) ale granie spokojnie w tlou a granie z wami przez headset sprawi że zona załapie qurwicy macicy a jak sie do tego mała obudzi to fatality na mnie byłoby nieziemskie ;) = właśnie mk też było w plusie... eh niestety dziecko w chacie = niemoc i niemożliwość trzodzenia jak kiedyś... Spytajcie gatza jakie jazdy szły za czasów premiery sfxt... Dzis staram się w miarę hamować od trzodowego zachowania ale natury nie oszukam ;) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach