KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 Właśnie temat ten powstał aby pograć wspólnie, w dobrym gronie, w gry, które raczej większość osób z forum posiada. :) Zanim Zdun jeszcze napisałeś, że się popłakałeś, ja zrobiłem to pierwszy. Dawno tak ze śmiechu nie płakałem. :D Zastanawialiśmy się w nocy / rano z alfikiem, jak zrobić aby znów zgadać taką ilość osób jak dzisiejszej nocy na granie ... i oto alfik wymyślił bardzo fajny temat. ;D Zakończmy offtop, bo chciałbym aby ten temat zachował swój cel. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Lipiec 2013 ja chętnie program zawsze jak na nazajutrz bedzie dzien wolny... bo na kaca trza mieć wolne ;) jutro spiore wasze dupy i nawet nie bedzie mi was żal ::D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 5 Lipiec 2013 Dopiero się dokulałem do hacjendy. Dzisiaj pasuję, bo muszę pierwej ten headset zakupić. Odezwę się na dniach. Miłego szpila Wam życzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 5 Lipiec 2013 ja dzisiaj odpadam; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 no to czekam z niecierpliwością. fruu pod prysznic, potem 2 mecze w bf3 i gramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 ej idzie zrobic tez czat tekstowy zebyscie widzieli co piszę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 ej idzie zrobic tez czat tekstowy zebyscie widzieli co piszę? Idzie, nawet jeden jest. Popros kogos z friendlisty aby Cie do niego zaprosil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 dobra juz jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 Pograłbym z wami,ale jestem polakiem biedakiem cebulakiem i nie mam HSa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 5 Lipiec 2013 Ja też nie mam, wbijaj śmiało jest nas mało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 wbijaj na tekstowy szprota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) wbijaj na tekstowy szprota Kim jestes, przynaj sie ! Nikt nie mowi do niego szprota na TYM forum oprocz mnie :> Edytowane 5 Lipiec 2013 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 Kim jestes, przynaj sie ! Nikt nie mowi do niego szprota na TYM forum oprocz mnie :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Lipiec 2013 To ile was tam gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 Ośmiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys94 12 Napisano 5 Lipiec 2013 Pograłbym z wami, gdybym miał w co grać i bym miał więcej gier... A tak z listy 2 stron wcześniej mogę zagrać tylko w Crysisa 2 :|... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 I powiedzcie mi, kto jest najlepszym imitatorem glosow !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 tak btw to kornick piękny koncert titanica na flecie dał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 Koniec epickiej beki na dziś :D. Zapraszmy jutro na DoA5, wpisywać się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Chciałbym przedstawić utwór muzyczny jaki towarzyszył nam podczas tego wspaniałego spotkania. Przepraszam jeśli komuś nie spodobało się wykonanie tego utworu. Edytowane 5 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 Ten filmik to fake, wszyscy wiemy, że to Kornick grał stopami :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Ja bym chcial przestawic moj artystyczny wybryk, ale nie ma go na forum teraz Zaciekawieni ? Zapraszam na DoA jutro ! @up Dokladnie, tak jak mowilem, w rekach pad, w nogach flet :laugh: (dlatego nigdy pierwszy nie byl pewnie HE HE HE) Edytowane 5 Lipiec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Nigdy nie był pierwszy bo CYC klan na to nie pozwolił ;) Edit: Pio, DeX, Przemo - gracie jutro? Bo nie wiem czy was wpisać :> Edytowane 5 Lipiec 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) Ja zajmowałem się aranżacją muzyczną tego eventu ! Na dziś wieczór w DoA5 nie wiem czy będę. Znak zapytania przy moim nicku proszę postawić. :) Edytowane 5 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Lipiec 2013 (edytowane) A'propos, alfik mi przypomnial. Trwa rekrutacja do klanu CYC. CL - BansaiVCL - alfik Wymagania ?Poczucie humoru i kiedy przegrywam, pomagacie mi wygrac :laugh:. Mile widziany rowniez osobnik ktory lubi zamykac tabele, abysmy cale lobby w garsci mieli. Edytowane 5 Lipiec 2013 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach