Vulcan_Genom 255 Napisano 7 Lipiec 2013 Twardzi zawodnicy z Was :) Ja się niestety nie nadaje do bijatyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Lipiec 2013 Dzieki za gra panowie. Bylo G R U B O 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 7 Lipiec 2013 Ja też dziękuję. Jutro (dziś!) F1 Race Stars. Zapraszamy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 7 Lipiec 2013 Tylko tyle i aż tyle :D. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 7 Lipiec 2013 No nieźle pojechaliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) dzięki za dzis bylo dziko i zajebiscie.... kobieta po wojnie nakierowana i opyerdolona wiec dzis bardziej luźno powinno u mnie byc... ale sie naqurwilem w trakcie naszej gry glowa mi odpada... takie granie uczy życia... zioło jesteś tam??momanek = król.... moja długa walka z małżonką po 2giej w nocy zakończona pokonaniem smoka i utemperowaniem (cieszycie sie) na zasadzie " nie wychodze z kumplami, nie cpam, nie zdradsam cie kutwa a tylko gram z ludzmi zolzo" pomoglo :D ... powinno byc u mnie luźno, ale w takim stanie jakmjuz wczoraj byłem pada oraz w logo ps bym nie trafił... to byla gruba noc którą każdy z nas zapamięta.... dla mnie bylo zajebiscie dawno takie nie bawiłem a płakałem ze śmiechu średnio co 2 minuty... to byla niezapomniana przygoda i co prawda bede miał dzis dzien z dupy (kac jak chuj)... ale warto bylo... update.. po wejściu do kuchni zauważyłem ze wszystkie 10 piw z lodówki weszło. do brzuszka lakomczuszka... Edytowane 7 Lipiec 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 7 Lipiec 2013 Szkoda, że tak późno gracie :( Nie dam rady tak późno :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 7 Lipiec 2013 Odkryłem nowy wymiar grania, dostaję największy łomot, a i tak bawie się świetnie (piwa też swoje zrobiły). :D Pobieram F1, postaram się tez dzisiaj być 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Lipiec 2013 brzmi tobie naprawde dobrze szło... mi po 8 juz średnio ale chyba do konca jakis tam poziom gry trzymalem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 7 Lipiec 2013 nie no fajnie było, dopóki zdun nie wbił szło mi dobrze jak na pierwszy dzień grania. cały czas na niego trafiałem i byłem skazany na porażkę :/ zresztą usprawiedliwiam się tym, że ledwo trafiałem w przyciski na padzie ze śmiechu :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 7 Lipiec 2013 może dziś też trochę pogra , jeden wyścig i spada , ale zdun tez coś długo nie pograłeś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 7 Lipiec 2013 Szkoda, że tak późno gracie Nie dam rady tak późno :/ Najwyżej przychodź jak chcesz około godziny 22, 23 i siedź tak długo jak możesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Lipiec 2013 @zdun "muminek krul" - tak bylo jak poszedles ;d Ale ominelo Cie i tak najlepsze zdun :-<. Fart kejki etc :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 7 Lipiec 2013 "zioło" to super koleś gra z kimś takim to prawdziwa przyjemność :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 7 Lipiec 2013 a jutro do pracy, ale moze cos tam z wami w F1 ciupne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Lipiec 2013 Tutaj nie podskakuj mumin :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 7 Lipiec 2013 Lol, widzę, że było grubo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 7 Lipiec 2013 Spoko Panowie, na PS4 będziemy robić live streamy i później będziemy wrzucać to na YT. Nikogo nic nie ominie :D. Tymczasem jak co dzień zapraszam do zapisów na F1 ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 7 Lipiec 2013 dzisiaj będę trochę krócej, góra do 00:30, bo jutro muszę wcześnie rano wstać, w dodatku wyjeżdżam na parę dni, więc jutro wieczór (choć już pisałem że na RDR mnie nie będzie) i prawdopodobnie pojutrze, byyć moze popojutrze mnie nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 7 Lipiec 2013 Dopiszcie mnie na RDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 7 Lipiec 2013 Kurna, szkoda, że musze wstawać o 5 :/ ale po 19 lipca zaczynam urlopik, więc może jeszcze się załapie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 7 Lipiec 2013 Kurna, szkoda, że musze wstawać o 5 :/ ale po 19 lipca zaczynam urlopik, więc może jeszcze się załapie :P dokladnie tak jak ja :D byle do 19! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AS7 2 Napisano 8 Lipiec 2013 No kurcze nie było mnie przez weekend, a tu taki fajny temat powstał. Piszę się na dziś w RDR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Lipiec 2013 Ja odpadam z RDR dzisiaj, typek w sklepie nie mial kopii na PS3 :/ But fear not mere mortals. Bedzie pewnie moje alter ego :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 8 Lipiec 2013 Mnie również niestety dziś nie będzie. Wynika to z natłoku obowiązków (m.in remont i nauka do obrony), a także kilku innych mniej lub bardziej ważnych spraw. Niestety do piątku muszę zrezygnować z wieczornego grania (o chlaniu nawet nie wspomnę). Będę co jakiś czas zaglądał tu na forum, ale na chwilę obecną o graniu nie ma mowy. Dziękuje wszystkim za dotychczasową zabawę i do usłyszenia w piątek. Mam nadzieje, że będziecie sie dzisiaj świetnie bawić, a przez kolejne 3 dni coś fajnego sobie zorganizujecie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach