Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też dziękuję. Jutro (dziś!) F1 Race Stars. Zapraszamy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

64609-mozg-rozjebany.gif

Tylko tyle i aż tyle :D.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za dzis bylo dziko i zajebiscie.... kobieta po wojnie nakierowana i opyerdolona wiec dzis bardziej luźno powinno u mnie byc... ale sie naqurwilem w trakcie naszej gry glowa mi odpada... takie granie uczy życia... zioło jesteś tam??momanek = król....

moja długa walka z małżonką po 2giej w nocy zakończona pokonaniem smoka i utemperowaniem (cieszycie sie) na zasadzie " nie wychodze z kumplami, nie cpam, nie zdradsam cie kutwa a tylko gram z ludzmi zolzo" pomoglo :D ... powinno byc u mnie luźno, ale w takim stanie jakmjuz wczoraj byłem pada oraz w logo ps bym nie trafił... to byla gruba noc którą każdy z nas zapamięta.... dla mnie bylo zajebiscie dawno takie nie bawiłem a płakałem ze śmiechu średnio co 2 minuty...

to byla niezapomniana przygoda i co prawda bede miał dzis dzien z dupy (kac jak chuj)... ale warto bylo...

update.. po wejściu do kuchni zauważyłem ze wszystkie 10 piw z lodówki weszło. do brzuszka lakomczuszka...

Edytowane przez zdun
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że tak późno gracie :(

Nie dam rady tak późno :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkryłem nowy wymiar grania, dostaję największy łomot, a i tak bawie się świetnie (piwa też swoje zrobiły). :D Pobieram F1, postaram się tez dzisiaj być 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brzmi tobie naprawde dobrze szło... mi po 8 juz średnio ale chyba do konca jakis tam poziom gry trzymalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no fajnie było, dopóki zdun nie wbił szło mi  dobrze jak na pierwszy dzień grania. cały czas na niego trafiałem i byłem skazany na porażkę :/ zresztą usprawiedliwiam się tym, że ledwo trafiałem w przyciski na padzie ze śmiechu :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może dziś też trochę pogra , jeden wyścig i spada , ale zdun tez coś długo nie pograłeś .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że tak późno gracie :sad:

Nie dam rady tak późno :/

Najwyżej przychodź jak chcesz około godziny 22, 23 i siedź tak długo jak możesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zdun

"muminek krul" - tak bylo jak poszedles ;d

Ale ominelo Cie i tak najlepsze zdun :-<. Fart kejki etc :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"zioło" to super koleś gra z kimś takim to prawdziwa przyjemność :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jutro do pracy, ale moze cos tam z wami w F1 ciupne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko Panowie, na PS4 będziemy robić live streamy i później będziemy wrzucać to na YT. Nikogo nic nie ominie :D. Tymczasem jak co dzień zapraszam do zapisów na F1 ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj będę trochę krócej, góra do 00:30, bo jutro muszę wcześnie rano wstać, w dodatku wyjeżdżam na parę dni, więc jutro wieczór (choć już pisałem że na RDR mnie nie będzie) i prawdopodobnie pojutrze, byyć moze popojutrze mnie nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna, szkoda, że musze wstawać o 5 :/ ale po 19 lipca zaczynam urlopik, więc może jeszcze się załapie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna, szkoda, że musze wstawać o 5 :/ ale po 19 lipca zaczynam urlopik, więc może jeszcze się załapie :P

dokladnie tak jak ja :D byle do 19!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kurcze nie było mnie przez weekend, a tu taki fajny temat powstał. Piszę się na dziś w RDR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpadam z RDR dzisiaj, typek w sklepie nie mial kopii na PS3 :/

But fear not mere mortals. Bedzie pewnie moje alter ego :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie również niestety dziś nie będzie. Wynika to z natłoku obowiązków (m.in remont i nauka do obrony), a także kilku innych mniej lub bardziej ważnych spraw. Niestety do piątku muszę zrezygnować z wieczornego grania (o chlaniu nawet nie wspomnę). Będę co jakiś czas zaglądał tu na forum, ale na chwilę obecną o graniu nie ma mowy. Dziękuje wszystkim za dotychczasową zabawę i do usłyszenia w piątek. Mam nadzieje, że będziecie sie dzisiaj świetnie bawić, a przez kolejne 3 dni coś fajnego sobie zorganizujecie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi