alfik 206 Napisano 20 Lipiec 2013 (edytowane) Pany, planujecie jakoś Tekken Revolution? Można w to grać po sieci bez ograniczeń? Można założyć prywatne lobby i jest czat głosowy? Bo po wczorajszym Mortalu to wcale nie jest to takie oczywiste... No i nie wiem jak z tym Tekkenem, bo z tego co się orientuje jest bardzo malo zawodników, więc chyba wole DoA... Pograłbym z Wami w TTT2, ale niestety nie każdy go posiada. Edit: Jakieś propozycje na kolejne dni? :> Edytowane 20 Lipiec 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 20 Lipiec 2013 Proponuję Battlefield 3 i Red Dead Redemption jeśli sprawdzi się dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 20 Lipiec 2013 Teraz tak mi się przypomniało że multi w Uncharted 3 jest darmowe przecież. Nie wiem jak tam z tymi opcjami czy można ustawić prywatny pokoj w tej wersji free to play ale myślę że taka strzelanka dla 10 osób byłaby ciekawą opcją. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Lipiec 2013 ejjjj gdzie ludzie? dzis odwolane?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 20 Lipiec 2013 Gracie czy nie,bo chce dołączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys94 12 Napisano 20 Lipiec 2013 Jeżeli będziecie grali w U3 (bo przecież jest Free), to ja się dołączam. robotyk Można założyć private match ;) , pełno opcji jest tam (czyli np. jakie bronie itd.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocturne 1 Napisano 20 Lipiec 2013 Ja mam zainstalowane BF3, Killzone 3 i Payday z multików. Niestety headset w reklamacji (Gioteck EX-02 cięzko było cokolwiek usłyszeć) ale pograć przecież mogę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 21 Lipiec 2013 ejjjj gdzie ludzie? dzis odwolane?? Ah, próbowalem się do Ciebie dodzwonić ale nie dało rady. Niestety pojechałem ze znajomymi na plaże i wyszło jak wyszło. Niedawno wróciłem. Może dziś powtórzymy RDR? Dajcie znać czy jesteście za ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Lipiec 2013 od dzis przez okolo tydzien jestem out (chrzciny mlodej, moj powrot do pracy, pożyczenie dzis przez kumpla na jakis czas hs... ) dzieki za ostatni tydzien i do usłyszenia za okolo tydzien w tym temacie, oby wam sie dobrze grało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 21 Lipiec 2013 Ktoś coś dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 22 Lipiec 2013 Z chęcią zagram dzisiaj, a nawet jutro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 22 Lipiec 2013 ziomy jak coś to mam już RDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 22 Lipiec 2013 Jak dobrze pójdzie to też w tym tygodniu RDR będzie ;) Jeżeli gracie dzisiaj w coś innego niż RDR to dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 22 Lipiec 2013 A nie da rady wcześniej? W innym wypadku, ja w tygodniu niestety odpadam. W weekend cholera też nie zawsze dam radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 22 Lipiec 2013 (edytowane) Można dziś odpalić DoA albo Motorstorma. Troszkę monotematycznie się zrobiło, ale niestety (lub stety ;)) przy tych grach bawimy się najlepiej. Jak Kisiel będzie już miał RDR to odpali się RDR, żeby był komplet ekipy :) (Bansai, mam nadzieje, że masz już swoją kopię?). Ewentualnie napiszcie w co chcecie dziś grać i wieczorem się na szybko coś zorganizuje. Edytowane 22 Lipiec 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 22 Lipiec 2013 (edytowane) Może zaczniemy od DoA, bo jeszcze nie miałem okazji się z wami klepać ;P Zaraz lecę do roboty, wiec powinienem być tak na 23 :-) Chyba, że chcecie grać w RDR to pykajcie spokojnie ;P Edytowane 22 Lipiec 2013 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 22 Lipiec 2013 Ok, to o 23 odpalimy Dead or Alive, a później tradycyjnie zobaczy się co dalej. Zapraszam :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 22 Lipiec 2013 Jak będziecie ogrywać co poza DoA to dajcie znać, będę online. DoA powinienem dostać jutro, będzie kogo oklepywać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 25 Lipiec 2013 coś dzisiaj będzie grane ? Może wreszcie dotrę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Lipiec 2013 Kiedy wchodzi MW do plusa ? Bylby to niezly szpil na nasze wieczorne granie, co sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 27 Lipiec 2013 (edytowane) W najbliższą środę. Już pisaliśmy że może być lepsza zabawa niż w MS. Mam nadzieje że tego samego dnia znajdzie się ekipa i przetestujemy ;) Edytowane 27 Lipiec 2013 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 27 Lipiec 2013 Można jeszcze do was dołączyć? A jeśli tak to jakie kroki trzeba wykonać? Czy nie posiadając HS, jest możliwy join ? Chyba nie ma opcji gry ze skypem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 27 Lipiec 2013 Nie trzeba mieć HS. Jedynie co musisz posiadać to grę, w którą gramy danego dnia aby dołączyć ;) W pierwszym poście masz w co gramy. Dodaj Alfika do znajomych na PSN i napis z że chodzi o wspólne granie bo on jest organizatorem spotkań. Później wypatruj ustawki w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Lipiec 2013 Musisz przelac mi 200 zl na konto i jestes w piwnym bractwie. No a tak serio to mozna bez HS dolaczyc, ale lepiej jednak Z, co do skype'a nie sadze, osobiscie codziennie go uzywam ale nie wszyscy maja pewnie komputer/laptop blisko konsolki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 27 Lipiec 2013 Z miłą chęcia dołączę i ja ( o ile oczywiście jest miejsce) . gram w cod'y i wszystko z PS PLUS Mam Hs, psa i żonę ;] hehe pozdro PSN id - kamil_POZNAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach