Adasko22 8 Napisano 2 Sierpień 2013 Może dzisiaj rdr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Sierpień 2013 Na SO bede jak cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) Na sobotę się również zgłaszam (znowu jakies "dałnlołdy" czekają), dziś maksymalnie jak wczoraj mogę pograć chociaż nie wiem jak po dzisiejszej 12ce będę ogarniał więc dziś można DOA/rdr whatever - byle nie motorstorma (przejadł mi się ostatnio ;) )... Wczoraj - było nad wyraz dobrze tylko trzeba wiedzieć jak grać w TLoU multi czyli 4vs4 jedynie pały i jedziemy (całkiem fajna chodzona bijatyka do multi z tego sie robi ) .... Momanek biegnący na nas główną drogą a ja skaczący z "bejsbolem" z zza winkla na niego = widok niezapomniany ;) Edytowane 2 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 2 Sierpień 2013 Wpadnę na Specs w sobotę. Da radę zacząć przed 23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 2 Sierpień 2013 Potyczka na pięści i pały była wczoraj w sam raz , też się piszę na Spec Ops . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 2 Sierpień 2013 Ja również na Spec Ops się zgłaszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) No to mamy już 13, jeszcze 3 osoby i będzie full. Adaśko, Ty się piszesz na Spec Opsa? (Wpiszę Cię pod znakiem zapytania jakby co ;)) Edytowane 2 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Sierpień 2013 Chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 2 Sierpień 2013 może dołączę.Dodajcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 2 Sierpień 2013 Obecny dziś i jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 2 Sierpień 2013 Będę Alfik :) Dzięki za pamięć.A dzisiaj jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) Dzisiaj DoA jako, że Motorstorm był ostatnio często ogrywany. Zaraz zrobię listę. @Ex, Może? Wolałbym żebyś napisał czy będziesz na 100% bo mamy już pełny skład, a jak Ci sie odwidzi to będzie nam brakowało jednego... @down, Jak ktoś jeszcze się zgłosi to jasne ;). Edytowane 2 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 2 Sierpień 2013 Można zrobić listę rezerwowych jak ostatnio i jeśli ktoś się wyspie to rezerwa wchodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Sierpień 2013 alfik bedę na doa już w okolicach 22 wiec możemy kameralnie zaczynać o w/w godzinie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 2 Sierpień 2013 To ja też o 22 będę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 2 Sierpień 2013 (edytowane) Ok, zacznijcie więc o 22 (czy jak tam wam pasuje). Ja najprawdopodobniej będę właśnie o 23 więc wtedy najwyżej się dołączę ;). (to samo tyczy się Spec Opsa) Edytowane 2 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 2 Sierpień 2013 Ok to do usłyszenia dziś w doa, już się psychicznie przygotowuje na wpie***l ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 2 Sierpień 2013 Hmm, Doa... A ja tylko 1 piwo mam, chyba odpuszczę dziś xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Sierpień 2013 Jutro a właściwie dzisiaj mogę się trochę spóźnić jak coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 Dziś spec ops :D -wczorajszy coop w rdr zakończony jak zawsze pozytywnie (lubie ten tryb) -natomiast po raz pierwszy doszukałem się w DoA lagów - do tego takich które na chwilę uniemożliwiły nam grę (przyznać się któremu wczoraj chomik ciągnacy na kołowrotku neta zachorował lub zdechł?? ;) )... Dzis pownieniem się wyrobić na około 22 więc jak ktoś chętny już wcześniej mozemy przetestować speca w multi i stać się w godzinę arcy prosami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Sierpień 2013 Dziś spec ops -wczorajszy coop w rdr zakończony jak zawsze pozytywnie (lubie ten tryb) -natomiast po raz pierwszy doszukałem się w DoA lagów - do tego takich które na chwilę uniemożliwiły nam grę (przyznać się któremu wczoraj chomik ciągnacy na kołowrotku neta zachorował lub zdechł?? ;) )... Dzis pownieniem się wyrobić na około 22 więc jak ktoś chętny już wcześniej mozemy przetestować speca w multi i stać się w godzinę arcy prosami ;) To mnie chomiki padły, a później już nie dały rady uciągnąć ;P Chociaż wydaje mi się, że mnie wywaliliście bo grałem czarnym gościem! "bo jestem czarny?!" Możliwe też, że Kornick mnie pingował jakoś bo już go miałem ;D Swoją drogą, dzisiaj dostałem wiadomość że w dniu wczorajszym moje RDR zostało wysłane, więc w następnym tygodniu już mogę szpilać z wami. Będziemy kombinować coś z tym NBA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 Jestem za (nie wiem jak reszta), ale myślę gdzieś w tygodniu (9gb instalki) i ludzie spokojnie niech pościągają... Kisiel w speca dziś poginasz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Jestem za (nie wiem jak reszta), ale myślę gdzieś w tygodniu (9gb instalki) i ludzie spokojnie niech pościągają... Kisiel w speca dziś poginasz?? Pewnie :-) Wczoraj miałem pobrane 70%, ale jak mnie wywaliło z PSN to błąd przy pobieraniu się pokazał i nie dało rady wznowić. Zaraz dociągnę i wieczorkiem wbije. Może nawet wcześniej, tak jak pisałeś, żeby potrenować ;) Aaa i daj mi zapro na PSN bo jesteś tak oblegany przez fanki chyba, że masz full znajomych i nie mogłem Cię ostatnio zaprosić ;P @down Z 2-3 browarki dziś. Autograf na cyckach jest mainstreamowy. Dziabniemy na pośladach ;D Edytowane 3 Sierpień 2013 przez Kisiel-PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Standardowe pytanie - ile kto piwek kupuje bo musze sobie zrobić srednia nocną spoko jakieś miejsce się zrobi i dzis wyladujesz na "vipowskiej" liscie mej na psn :P :P :P mogę też ci dać autograf na cycach :P Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) O cholera, chyba jednak można w NBA grać tak, że każdy lata sobie jednym zawodnikiem :). Wg recenzji na PS3site może grać do 10 osób online. Także zasysajcie panowie i w tygodniu się obczai bo gra może skraść show . Szykujcie się czarnuchy ! @zdun, Ja tam skromnie biorę dzisiaj tak na oko 4 ;). Wiecie, organizator musi ogarniać :P Edytowane 3 Sierpień 2013 przez alfik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach