Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaaa burzo wyp###alaj!

Masakra... Już miałem włączać, a tu powrót i dupa. Mam nadzieję, że uda mi się pograć dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje chłopaki za grę. Wbiliście mi kos co nie miara :P

Ale jednak squad miałem genialny :D Reja i Adaśko dostarczali mi cały czas sporo śmiechu :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adaśko to taka nasza maskotka. : )

Także dziękuję za grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie, za grę pomimo mojego słabego skila zajebiście się grało :D Patrick i Adasko pamiętajcie o teamworku ! xD

ps. Dzięki za informacje o R1. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wracamy na parkiety NBA. Jeśli chcesz zobaczyć niesamowite dunki Zduna nie może Cie zabraknąć! :D. Możliwe, że później odpalimy też DoA5. Zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rajamaister piszę się na NBA. Musimy kiedyś B3 powtórzyć, bo zajebiście się grało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis pozno wracam do domu,prawdopodobnie bede w domu na ta 23,wstepnie sie pisze ale jesli nie zdaze to bez stresu zaczynajcie beze mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alf jakie twoje odczucia względem trzeciego pola walki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przez was moja wątroba juz nie ogarnia... co zrobić?? trzeba iść do monopolu... do usłyszenia po 23, może przez chwile jeszcze będę trzeźwy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że dzisiaj natura nie pokrzyżuje mi planów na wieczór, bo widzę, że w Szczecinie znów burze...

Wczoraj jak hukało to spadki napięcia były i do 4:00 byłem bez prądu...

Poświęciłem dzisiaj trochę czasu na trening, ale nadal nie potrafię piłki zabrać ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak zawsze zacznę trenować tak o 22.00 (tyle ze tylko piwko ;) ) i na dzika jak zawsze sie wejdzie... hmmmm..... szkoda ze ostatnio jak graliśmy nic nie pamiętam :D

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę być trochę oszołomiony , mam załącznik i zaczyna "tydzień na działce" o 22 : 00 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra,bede na pewno,uprzedzam ze jestem mega leszcz w nba,nawet pilki nie umiem odebrac xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bede 2 raz w życiu grał (kiedys nałogowo grałem w nba l"lajfy" ale ta gra to cos zupełnie innego... ale sposobem byłem prawie cały czas graczem meczu ;) jak?? sporo alkoholu i podanie do mnie i sam zobaczysz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apeluje - nie podawac do mnie xD W multi wybierasz zespol i przydzielasz zawodnikow graczom czy tworzysz wirtualny zespol i grasz twoim grajkiem ktorego trzeba stworzyc na poczatku gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apeluje - nie podawac do mnie xD W multi wybierasz zespol i przydzielasz zawodnikow graczom czy tworzysz wirtualny zespol i grasz twoim grajkiem ktorego trzeba stworzyc na poczatku gry?

Wybierasz zespół i przydzielasz zawodników. 

Jeżeli to będzie Twoje pierwsze odpalenie NBA to ogarnij lekko wcześniej bo troszku pierdzielenia jest, typu tworzenie postaci, rejestracja itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma sprecyzowanej godziny... do 23 trwa film (bardzo dobry na tvn7 polecam) uspie kobiety i dolacze wiec. będę koło 23.30...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem 5 minut i to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W oczekiwaniu na ,,godzine WWGiC"(23) rozgrzewam paluchy na treningu,tych opcji jest tyle,ze nie mam ochoty wszystkiego cwiczyc bo po 30 cwiczeniach prawie nic z tego nie pamietam xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi