momanx 22 Napisano 3 Sierpień 2013 Ja już dziś będę , wczoraj nie mogłem ale dziś nadrobię , grę już pobrałem rano . Tak więc silny , zwarty i gotowy na dziś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) "srorganizator" - dawaj co najmniej + 2 do tego co chcesz ;) bo inaczej znów wyjdę na najwiekszego degenerata w party Nie wiem why bo przecież gram z wami 95% spotkań od początku samej idei, ale nadal mam to samo uczucie - "jeszcze pare godzin w pracy, kupic browar i zasiadamy!" up. moman brat cie wczoraj zjechał że sie szlajasz :P ładnie to tak?? :P Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 3 Sierpień 2013 No dobra namówiłeś mnie :P. I tak będę dziś chłopcem do bicia bo w Spec Opsa grałem może przez 5 minut w singlu ucząc się jak się biega i chowa za osłoną :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Ty ja w to grałem pół roku temu... Myślę że na ten moment byś mnie złoił ;) gdyz nawet nie pamietam czym "sie strzela" ;) Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Ja nie grałem wcale, o ! W kwestii zagrania w NBA 2k13 jestem za, może być zabawnie. Mogę się dzisiaj odrobinę spóźnić. ;) Edytowane 3 Sierpień 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 3 Sierpień 2013 Przyznaje rdr przyjemny w multi, co-op też daje radę - chociaż wczoraj do jednej misji ze 4 razy podchodziliśmy...już miał być telefon do Zduna bo nas armaty zdejmowały cały czas, ale za 5 razem się jakoś powiodło ;)Ja też dzisiaj około 22 mogę dołączyć jak coś to dorzuć mnie do vip listy Zdun to coś pokombinujemy przed magiczną 23.Pozdrówka i miłego smażenia się w tym jeb***m upale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 3 Sierpień 2013 Też jeszcze w ogóle to nie grałem więc będę mięsem armatnim :) Też jestem za NBA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Kornick znów na "dupy" idziesz że sie nie wyrobisz ??? :P Adasko jak tylko wrócę z pracy masz jak w banku miejsce w loży ;) jak to mówi pewna kultowa postać naszego forum "ważne aby miec dużo do dymania" Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Umówiłem się na browarosy. Możliwe, że będę jakoś przed godziną 23. :) To może warto ustalić jakiś konkretny termin na granie w NBA 2k13... Edytowane 3 Sierpień 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 3 Sierpień 2013 Ja se dziś organizuje "zioło" z racji że nie pije :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) moman - klienta prawie w pracy oplułem weź tak nie pisz nawet ! ja tu z klientem ciach nowa umowa, w przerwie jak drukuje dokumenty widzę że coś napisałeś i stało się :P Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Zaraz będę wiedział czy będę grał w zielonych kolorach . Materiał jest tak więc dziś się opale pierwszy raz od 6 lat . Normalnie bym tego nie robił ale tak na trzeźwo z wami to nie to samo . Edytowane 3 Sierpień 2013 przez momanx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Sierpień 2013 Tylko żebyś slow motion na stałe nie włączył bo nie będziemy mieli szans ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 3 Sierpień 2013 W NBA można zagrać nawet jutro, jeśli uda nam się zebrać dziesiątkę. Chyba, że wolicie w poniedziałek. Jak zawsze jestem otwarty na sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Zauważyłem że powoli robi się z nas zamknięte społeczeństwo aka dewianci forum ;) ... Zapraszamy nadal osoby które chciałyby spróbować swych sił w czystym graniu multi dla funu nie jakis odznak i złotych kalesraków "chcesz boostować trofiki?? - ty wypierd... ;) "... jesteśmy trochę jak sekta - kto raz spóbuje wypierzemy mu umysł i bedzie prawie codziennie ! ... Więc zapraszamy jak najwiekszą ilość graczy gdyz im nas więcej tym większa "patologia" grania ! alfik: up.. poproszę poniedziałek.. Jutro ma luba wraca więc chyba bedę nawet zmuszony się kobietami mymi zająć ;) tenisista: down... Oficjanly start o 23 natomist jak ktoś chce możemy się powoli zbierać od 22 już. Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 3 Sierpień 2013 To o której dzisiaj zbiórka na specy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Ok, wobec tego otwieram zapisy na NBA w poniedziałek, zapraszam. @tenisista, Część osób zaczyna już o 22 więc ktoś tam Cie zaprosi (jeśli Ci pasuje ofc). Edytowane 3 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Sierpień 2013 Jutro u mnie też niezbyt bo do roboty wieczorem i mógłbym się sporo spóźnić, dlatego też jestem za poniedziałkiem. Akurat jutro przed wyjściem włączę do pobierania to na poniedziałek będzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 3 Sierpień 2013 Jestem chętny na NBA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) SAME HERE "nyga" ;) ... gram utah jazz lub boston celtics jako że to moje ulubione składy NBA :D Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 3 Sierpień 2013 Ja jednak odpadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Do kompletu brakuje jednego usera/luzera ;) , jeżeli nikt z forum się nie zgłosi mamy uprzejmą prośbę poszukania (przez wszystkich dziś chcących pograć) w friend liscie osobę z plusem która mogłaby być chętna... Z góry serdeczne "piwo" zapłać Edytowane 3 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 3 Sierpień 2013 Jak najbardziej 22 mi pasuje (może być nawet wcześniej dla mie :) ) Piszę się na nba. A ogarnia to ktoś ? Jak to będziemy grać, że każdy na każdego czy da się taki mecz, powiedzmy w 10, że każdy 1 zawodnikiem steruje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukop 2 Napisano 3 Sierpień 2013 Ja odpadam, bo: po pierwsze i najważniejsze net mi zamulał i ściągnąłem ok. 60% gry, po drugie - pracuję o tej godzinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Sierpień 2013 Jak najbardziej 22 mi pasuje (może być nawet wcześniej dla mie :) ) Piszę się na nba. A ogarnia to ktoś ? Jak to będziemy grać, że każdy na każdego czy da się taki mecz, powiedzmy w 10, że każdy 1 zawodnikiem steruje ? Chcemy zrobić tak, że każdy jednym zawodnikiem biega. Tylko ciekawe kto będzie chciał na bramce stać ... ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach