Skocz do zawartości
monobloss

PlayStation Plus (Czytaj Pierwszy Post)

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy Demon Soul który będzie dawany nam w czerwcu jest z polskimi napisami ? czy całkowicie po angielsku.

I czy jak tylko po ang to dialogi są jakieś skomplikowane czy raczej proste ?

Chodzi o to że z ang to ja laik jestem hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest po angielsku :) ale dialogów jest tam bardzo mało, więc nic nie stracisz. Nie są one najważniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tak naprawde daje na ps vite ps + oprocz gier i chmury ?

A to mało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie zniżki na gry i materiały z ps store, darmowe motywy i avatary xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie zniżki na gry i materiały z ps store, darmowe motywy i avatary xD

wlasnie z tymi motywami i avatarami to nie wiem bo jeszcze zadnego nie dostalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam.. gry za free, chmura na save , zniżki, motywy to nic. ważne że ikonka jest xD hehe

miragepl89 dzięki za odpowiedź ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

A właśnie gry za free to mało?? Myślę że to już wystarczająco dużo, a zniżki i dodatkowe "bzdety" tylko umilają główny sens PLUSA gry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty wiesz o życiu xD dla nas plus to świetną sprawa.

Dla innych to się nie opłaca bo tylko 3 gry na miesiąc dostają.... są ludzie i parapety :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu z Was mówi, że te gry są rozdawane za free. One nie są darmowe, płacimy za nie w ramach abonamentu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra... pobierasz 3 gry o łącznej wartości +/- 300 zł. A takie możliwości nie masz raz w roku. Tylko co miesiąc xD czyli dla mnie za free ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie rozdawane tylko udostępniane do pogrania jak już. IMO to jedyny słuszny kierunek w który powinna iść cyfrowa dystrybucja- płacisz odpowiednio cene za możliwość grania w gre przez jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Za free czy nie, jak kto spojrzy... DLA MNIE ZA FREE bo za relatywnie NISKĄ kwotę mam sporo gier (normalnie za 200 zł czy nawet 160 ch... bym kupił ;) ), ogrywam i zapominam a jak jest fajna to czasem wracam "sobie pograć"... A co z tego że nie mam ich na własność skoro istotą jest granie i przechodzenie gier czyż nie??

Kupujesz grę za ileś tam np. 200 - 240 zł ogrywasz sprzedajesz i już ICH NIE POSIADASZ... Masz plusa ogrywasz gry/dostajesz kolejne, nie inwestujesz w Plusa gier nie masz czyli ICH NIE POSIADASZ widzę tu pewne podobieństwo :P Dla mnie wychodzi na to samo :P

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś może czy zdrapkę na PS+ można wykorzystać na dwie konsole ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś może czy zdrapkę na PS+ można wykorzystać na dwie konsole ?

Zdrapka działa na jedno konto, a jedno konto może zostać użyte na dwóch, różnych konsolach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, ja licze teraz na jakąś promocję PS+.. na UK Store, albo ogólną, tak to jest jak człowiek przespał ostatnią a 5 czerwca mu się subkskrypcja kończy xd myślę, że na E3 walną jakimś eventem, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Za free czy nie, jak kto spojrzy... DLA MNIE ZA FREE bo za relatywnie NISKĄ kwotę mam sporo gier (normalnie za 200 zł czy nawet 160 ch... bym kupił ;) ), ogrywam i zapominam a jak jest fajna to czasem wracam "sobie pograć"... A co z tego że nie mam ich na własność skoro istotą jest granie i przechodzenie gier czyż nie??

Kupujesz grę za ileś tam np. 200 - 240 zł ogrywasz sprzedajesz i już ICH NIE POSIADASZ... Masz plusa ogrywasz gry/dostajesz kolejne, nie inwestujesz w Plusa gier nie masz czyli ICH NIE POSIADASZ widzę tu pewne podobieństwo :P Dla mnie wychodzi na to samo :P

Jak tak patrzeć to plus >> pudełko bo pudełko kupisz, przejdziesz, sprzedasz i nie możesz już grać a w plusie możesz do gry wrócić po jakimś czasie. Nie ma co gadać ale ps+ to mega opłacalna usługa , jedynie to, że sami nie mamy za bardzo wpływu na to co dostajemy do grania jest minusem. Jakby była pula 36 gier na rok z której można co miesiąc wybrać dowolne 3 do pobrania to byłby ideał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jakby była pula 36 gier na rok z której można co miesiąc wybrać dowolne 3 do pobrania to byłby ideał.

12 miesięcy x 3 gry = 36 gier, też mi wybór :biggrin:

Edytowane przez nathrent
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tyle teraz dają. Jakby była możliwość raz w miesiącu samodzielnie wybrać z tych gier które pojawią się przez cały rok to chyba by było lepiej, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na indywidualne wybieranie nie ma co liczyć, ale taka zbiorowa ankieta, że dają nam 3 gry i wybieramy tą jedną jaką byśmy chcieli dostać byłoby fajne. Chociaż z drugiej strony pewnie wtedy byśmy co miesiąc dostawali jakiegoś FPSa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tyle teraz dają. Jakby była możliwość raz w miesiącu samodzielnie wybrać z tych gier które pojawią się przez cały rok to chyba by było lepiej, nie?

Takie coś jest niemożliwe, a nawet jeśli by było to byśmy na tym stracili. Gdyby w styczniu mieli ogłosić gry na cały rok (abyś co miesiąc sobie mógł wybrać którą chcesz teraz) to wiele tytułów byśmy nie dostali. Sony negocjuje na bieżąco z dystrybutorami i jak jakąś grę "załatwią" to dostajemy ją w ciągu miesiąca lub dwóch. Gdyby w styczniu mieli negocjować wszystko to gwarantuje Ci że taki np. hitman by się nie znalazł w tym roku w ps+.

Siłą tej usługi jest też zaskakiwanie nas graczy tytułami których normalnie byśmy nie kupili, a okazują się one świetne (Okami, Malicious czy też ta śmieszna gra Thomas Was Alone bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły), gdyby decydować miał głos ludu, to tak jak mówi pio_89, pewnie byśmy dostawali same komercyjne strzelanki.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że na to nie ma co liczyć, tak tylko pisze, jak z punktu widzenia gracza można by było jeszcze bardziej ulepszyć i tak zaj****tego plusa. Ale też prawda, że nie byłoby już tego comiesięcznego wyczekiwania, co jest też fajną sprawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.