cvg_632836174 0 Napisano 15 Sierpień 2013 Zapraszam na ciemną stronę mocy ;) PSN id: PureToretto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu28 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Witam.Prosze chetnych o zaproszenie.Id:KrzysztofM28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajaaaa 6 Napisano 17 Grudzień 2013 ja również id: biovital_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 23 Kwiecień 2014 Podejdę archeologicznie. PayDay 2 trafia do PS+, także jakby ktoś ogarnięty z HSem chciałby dać grze szansę, to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 23 Kwiecień 2014 Jesli ktos jest chetny do gry to zapraszac. Znam juz ja na pamiec :) PSN ID: danken000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 24 Kwiecień 2014 witam szukam chetnych na splatynowanie jej pisac gg 11998649 pietrzu1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehace Mastah 0 Napisano 27 Kwiecień 2014 PSN ID : Tehace_Mastah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Kwiecień 2014 jak gra trafi do plusa to tez moge popykac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danzelpl97 1 Napisano 30 Kwiecień 2014 Bede miał bo trafiło do plusa,dodajcie mnie PSNID:danzelpl97 to mozna popykać, mam HS i moge na skype gadac tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 1 Maj 2014 Giera z PS + już się ściąga, więc szukam ekipy do pogrania w multi. HS Posiadam PSN ID - Cuki1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pieta 0 Napisano 1 Maj 2014 (edytowane) +1 HS jest PSN ID - Pietniczek Edytowane 2 Maj 2014 przez Pieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eras3r 0 Napisano 1 Maj 2014 +2 Na wieczor bedzie, HS tez jest ID - Eraseurass Pzrd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 1 Maj 2014 +3 psn id - DEGUSTATOR- HS jest, jutro z rana będzie można pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 1 Maj 2014 Witam, szukam chętnych (z headsetem) do zrobienia platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 1 Maj 2014 W dniu 1.05.2014 o 21:44, leszkoslaw napisał: Witam, szukam chętnych (z headsetem) do zrobienia platyny. jak nie jest trudna to moge sie podjac wyzwania ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 2 Maj 2014 Też chętnie mogę zrobić :P PSN: WikFlesh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaSnake 1 Napisano 2 Maj 2014 Witam, chętnie sobie bym pograł w dobrym towarzystwie - w końcu w plusie wpadł mi ten tytuł ;) Luk-asz_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 6 Maj 2014 witam szukam pomocy w 2 trofeach guessing game oraz they see me baggin they hatin prosze was o pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 6 Maj 2014 Witam, szukam ludzi w celu splatynowania gry. Moj PSNid: EagleCode1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Maj 2014 (edytowane) tez jestem chetny na platyne jak nie jest zbyt trudna. Proponuje zebrac full sklad i cos razem pograc, podajcie PSNID bede wiedzial kogo dodac 1. SkibaPL 2. 3. 4. Ta gra to 1 wielki bug, ciagle mnie zwiesza jak chce wejsc do kogos na serwer. Edytowane 7 Maj 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 7 Maj 2014 (edytowane) Szybki jestes. Juz z paroma osobami stad wiekszosc trofeow wbilismy :P Edytowane 7 Maj 2014 przez danken000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 7 Maj 2014 1. Skiba Pl 2. EagleCode1 3. 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontas 0 Napisano 10 Maj 2014 Również chętnie pogram. Pojawiam się w mega różnych porach. PSN: drjanusz HS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_ODim 4 Napisano 12 Maj 2014 W dniu 7.05.2014 o 14:21, SkibaPL napisał: tez jestem chetny na platyne jak nie jest zbyt trudna. Proponuje zebrac full sklad i cos razem pograc, podajcie PSNID bede wiedzial kogo dodac Możesz mnie wliczyć. PSN : Serek_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 14 Maj 2014 Chętnie zagram PSN himus11 posiadam HS :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach