flahu 38 Napisano 8 Październik 2014 tez sie pisze tyle ze w wersji na vite :) na ps3 juz mam platyne , nie ma chyba cross playa pomiedzy obydwiema platformami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) 155/156 Billboardów i mała prośba do Was. Czy billboard zaznaczony przeze mnie na mapie jest z DLC czy podstawki?Gościu z filmiku przejeżdża pod nim w 40:31 Próbuję przez niego przejeżdżać ale nic, nie zalicza go. W ogóle jest w jakimś dziwnym miejscu, żadnej skoczni ani nic. Edytowane 9 Październik 2014 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Billboardy w tej grze są zrąbane. Dla platyny musiałem je dwa razy robić. Rada: przejedź powoli przez jeden, poczekaj aż gra ci go zaliczy i dopiero po tym rób następny. Edytowane 9 Październik 2014 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 9 Październik 2014 Dokładnie tak robiłem gdy były np. dwa pod rząd, albo zaraz po jednym albo przed była bramka i po lądowaniu nie pokazało mi długości skoku. Wtedy ponawiałem billboard aż do czystego lądowania ze statystykami. Takie coś doprowadziło mnie do obecnej sytuacji.Ponawiam pytanie o w.w. billboard. Czy jest on z DLC czy postawki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 9 Październik 2014 Z tego co pamiętam DLC nie dodaje nowych billboardów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 10 Październik 2014 DLC dodaje kilka nowych billboardów, są na mapie dodanej do poradnika zaznaczone innym kolorem niż pomarańczowy. Billboard o którym ja pisałem jest z podstawki, a ja po prostu stałem się ofiarą glitcha. Przejechałem przez niego wiele razy, restart gry, konsoli, PSN'u i nic. Odpuściłem sobie na moment to trofeum i uciekając przed policją na farta przejechałem przez tę reklamę. Pyk, 156/156.Singiel prawie skończony, więc dalej szukam kogoś kto pomoże z 2, może trzema trofeami online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Październik 2014 (edytowane) No ok, to możemy pograć razem. Sam przy okazji też wbije te trofiki online na wszelki wypadek. Obstawiam że max 1-2 godziny i wpadną wszystkie. Sam chciałbym wbić 2 trofiki ponieważ reszte da się chyba normalna jazdą w multi...no chyba że ludzie już praktycznie nie grają w MW2012 ? Chociaż mogę nie mieć platyny z powodu Social Climber XD Edytowane 10 Październik 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 10 Październik 2014 ja w wersji na vite za to zlapalem glitcha/buga :D wszystkimi samochodami juz jezdzilem co potwierdzaja statystyki a trofik dalej nie wpadl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Październik 2014 To jak ? dzisiaj wieczorem wbijamy na wyścigi czy jutro rano ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 25 Listopad 2014 witam, pomoze ktos w tym trofiku z pobiciem rekomendacji znajomego? PsN ID: Pegaz23_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Listopad 2014 Tutaj nie potrzeba pomocy, wystarczy że ktoś od Ciebie grał w NFS'a i automatycznie jego wyniki są zapisywane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) teraz potrzebuje pomocy w trofeum zeby zagrac z wlasna lista predkosci, pomoze ktos?? Edytowane 27 Listopad 2014 przez pegaz23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 18 Styczeń 2015 Panowie znalazłaby się osoba chętna do pomocy przy dwóch trofeach online?? Potrzebne mi Nothing Personal / To nic osobistego i Mix Master / Niestandardowe wyposażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasperr 1 Napisano 9 Marzec 2015 Mam pytanie odnośnie bramek. Po małej zmianie mapy (na rzecz DLC) nie umiem znaleźć 5 bramek. Zostały one gdzieś przeniesione czy jak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekSadzki 0 Napisano 28 Sierpień 2015 (edytowane) Trofea: To nic osobistego (rozbicie znajomego w trybie online),Niestandardowe wyposażenie (ukończenie ze znajomym własnej listy prędkości).Brakują mi te dwa trofki do platyny, więc proszę was o pomoc. Mój nick to MarekSadzki na PS3 ;)Z góry dzięki i pozdrawiam Edytowane 28 Sierpień 2015 przez MarekSadzki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach