Singularity 320 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) nie wiem czy było gdzieś o tym już ale w trakcie trwającego w USA Gamestop expo 2013 sony pochwaliło się, że po wprowadzeniu kolekcji gier (IGC) do PS+ ilość subskrybentów wzrosła im o 144% a zadowolonych jest 95% tych co wykupiło: http://gametrade.pl/video/38348-sony-conference-gamestop-expo-2013-off-screen (oglądaj od ok 17 minuty) Edytowane 2 Wrzesień 2013 przez Singularity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 2 Wrzesień 2013 Nic dziwnego, że ludzie wolą tytuły AAA niż minisy i klasyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 2 Wrzesień 2013 Tak jak sama nazwa wskazuje, obsługuje cut-scenki albo w formacie 2D albo 3D. Jeśli nie masz TV 3D to nie ściągaj, samo 2D starczy. Tak myślałem ale wolałem się upewnić. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 2 Wrzesień 2013 pewnie te pytanie juz wczesniej padlo kiedys kupilem dzisiaj zdrapke na 90dniowego plusa , wpisalem kod wszystko okey jednak nadal data waznosci gier z plusa pokazuje mi ze jeszcze 6 dni , rozumiem ze za te 6 dni automatycznie sie przedluzy o kolejne 90? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 2 Wrzesień 2013 było poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 2 Wrzesień 2013 pewnie te pytanie juz wczesniej padlo kiedys kupilem dzisiaj zdrapke na 90dniowego plusa , wpisalem kod wszystko okey jednak nadal data waznosci gier z plusa pokazuje mi ze jeszcze 6 dni , rozumiem ze za te 6 dni automatycznie sie przedluzy o kolejne 90? Tak, przedłuży ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubotek 1 Napisano 3 Wrzesień 2013 Witam, mam pytanie. Czy jeśli kupię plusa ze sklepu internetowego w postaci zdrapki to dostanę również te 3 miesiące gratis, czy działa to jedynie w przypadku zakupu z PS Store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 3 Wrzesień 2013 tylko zakup z PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 3 Wrzesień 2013 Tylko ps store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubotek 1 Napisano 3 Wrzesień 2013 Dziękuję panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 3 Wrzesień 2013 Czy aby napewno tylko przez zakup w PSS, ja czytałem gdzieś(chyba na GT), że zdrapki na rok też biorą udział w promocji i przedłużają łącznie o 15 miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 3 Wrzesień 2013 oficjalnie tylko przez PSS a zdrapki tylko na kasę (100zł 200zł) działają bo nimi doładujesz konto i kupisz ps+ w store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 3 Wrzesień 2013 Czy aby napewno tylko przez zakup w PSS, ja czytałem gdzieś(chyba na GT), że zdrapki na rok też biorą udział w promocji i przedłużają łącznie o 15 miesięcy. Jak kupisz 2 zdrapki po 100 zł i kupisz plusa w pss to działa :) Kupienie zdrapki plusa na rok nie da Ci dodaktowych 3 miesięcy, potwierdzone bo sam kupowałem ostatnio zdrapkę na rok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 witam. mam taki maly problem, a mianowicie pobralem u3 z ps+ i zainstalowalem, ale gra sie nie zainstalowala normalnie. ten plik 12gb jest w zakladce gry /dane gier cz jakos tak. i nie ma ikonki gra, tak jak w pozostalych grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 4 Wrzesień 2013 Trzeba ściągnąć, pakiet filmów 2d lub 3d oraz klient do gry multiplayer. Tak więc ściągasz 3 rzeczy i dopiero wtedy możesz grać. W sumie wychodziło ponad 30 gb danych do pobrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evander 0 Napisano 4 Wrzesień 2013 witam czy da sie pobrac assasina z polskimi napisami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antonow 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 4 Wrzesień 2013 79zł za Walking Dead na Vitę, grę którą każdy kto chciał to przeszedł. Są chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 4 Wrzesień 2013 ta seria nie ma PL napisów, nawet w pudełku, np. w PL wersji revelations (które akurat mam w BOX po PL) jest tylko PL interfejs+instrukcje, dialogi są po ANG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 4 Wrzesień 2013 Widzieliście tą nową obniżke cen ? http://www.ps3site.pl/juz-dzis-startuje-japonska-mega-wyprzedaz-w-playstation-store/165825 Co warto brać na vite ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Wrzesień 2013 Hehe, a zdun brał Child Of Eden za 40 zł w empiku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 4 Wrzesień 2013 Zawsze to ma się pudełeczko :P Ja chyba wezme nascar za 15 zł :D Kiera dawno nie ruszana, trzeba ją rozruszać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 4 Wrzesień 2013 Hehe, a zdun brał Child Of Eden za 40 zł w empiku Trochę Ci nie wyszło nabijanie się ze zduna, bo on kupił Child of Eden za 39 zł Nie chcę wojny, ale są jakieś przecieki na paźdżiernik?) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 4 Wrzesień 2013 Ta nowa wyprzedaż jest zarypista, sam nie wiem co wybrać bo w 200 zł chcę się zmieścić. Mogli takie rzeczy dawać na summer sale'a to ludzie by się nie pluli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1987pro 3 Napisano 4 Wrzesień 2013 gta 4 za 24zl to promocja w psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach