Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Może jestem naiwny ale myśłałem ,że nowa generacja konsol przyniesie szybsze wczytywanie poziomów w grach Loadingi na ps3 wczytywały sie troszke długo (zaży od gry ) tak w Ps4 jest dokłądnie to samo i to mimo zainstalowania 35gb na dysk twardy ! wielka szkoda ! :sad:

Na zwyłych dyskach twardych choćbyś miał resztę elementów za miliony to czas loadingu pozostanie taki sam, chcesz czekać mniej to kup hybrydę/SSD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

probuje zalozyc nowe konto i za kazdym razem jak wpisuje nowego nica wyswietla mi sie the connection to the serwer timed out o co to chodzi juz od godz sie z tym mecze 

Mi wywala, że koserwacja SEN.

https://twitter.com/PlayStationEU/status/406458126221590528

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ze pomimo ciaglych padow psn na ps4 lista przyjaciol wciaz dziala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to samo było w stanach.

Jak pół europy podpięło swoje nowiuśkie PS4 to nie dziwne że wywaliło PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy w jednym momencie zaciągają co popadnie od firmware po gry z PS+

Tak będzie wywalać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS Store leży, ale mijemy nadzieję, że niebawem się podniesie. Akurat do PSNu logować mi się udało i Contrast ładnie się ściąga. Za to kochany PSS dwa razy zablokował mi na karcie 39 złotych za BF4 :/ mam nadzieję, że tą jedną blokadę na konto zwrócą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba do tych którzy mają już konsole aby nakręciły w chwili wolnego czasu współpracę między playstation app a PS4. I pytanie jak długi kabel został dany do ładowania pada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czarujmy sie ale twórcy poszli w grafikę a nie optymalizację żeby lepiej działało...mogliby się ogarnąć i dać nawet gry w 720p, stałych 30fps'ach ale takie które wczytuja się raz dwa itp itd...

EEE? O czym w mówice? KZ jak zginę , to czekam ze 6 sekund na restart (po tym jak oficjalnie zginę,bo najpierw robocik czeka , czy chcę adrenalinę) , w cod żaden loading, poziom od startu konsoli , to może z 15 sekund ładowania , a potem od razu po śmierci praktycznie mam spawna. Extraction miał trochę dłuższy loading, ale to nic w porównaniu z takimi grami jak spec ops, mass effect, deus ex, dishonored, czy bioshock infinite, o skyrim i fallout nie wspominając....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I rozumiem ze jak dam ustawienia na auto to konsola sama zmieni rozdzielczość gdy gra będzie w 720p i to samo przy 1080p,bez żadnych sztucznych podbić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 pytania. Jakbym teraz kupil COD Ghost na PS3 (£18) taniej niz PS4 to by normanie chodzilo na PS4 czy jakis upgrade kupowa ?!?! A  drugie to ile mozna grac bez tego PSN+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 pytania. Jakbym teraz kupil COD Ghost na PS3 (£18) taniej niz PS4 to by normanie chodzilo na PS4 czy jakis upgrade kupowa ?!?! A  drugie to ile mozna grac bez tego PSN+

Nie...dopóki nie wykupisz upgrade'a do wersji Ps4 to nie odpalisz COD:G z Ps3 na NG...a bez PS+ możesz grać ile Ci się podoba, nie ma ograniczeń...poza tym że na multi nie pograsz.

Edytowane przez TRaCeGuitar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to normalne, że jak pobrałem aktualizacje to od 10 minut mam "przygotowanie do instalacji" ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś, to PS Store już w miarę śmiga po restarcie. BF4 w końcu się targa :) może jeszcze powalczę w kampanii przed świtem...

Edytowane przez blackhawkPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś, to PS Store już w miarę śmiga po restarcie. BF4 w końcu się targa :) może jeszcze powalczę w kampanii przed świtem...

37 gb ściągania :P Nie polecam grac po ściągnięciu 6gb. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up tak samo jak na Ps3...można za pomocą PSS i realizacji kodów albo w ustawienaich konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dokladnie mozesz bo szukalem i albo z podjarania nie wiem gdzie to moze byc albo nie wiem hehe ;) na ps3 nie mialem nigdy...chyba wpisywalem w realizacje kodow ale po wpisaniu i zatwierdzeniu wywala mnie odrazu na pulpit główny konsoli i jak wchodze do sklepu to nie mam

Edytowane przez arti804

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam maly problem, otoz nie moge sie zalogowac do PSN.

O a teraz informacja o maintenance... Swietnie ;) w dniu premiery.

Edytowane przez F3niX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dokladnie mozesz bo szukalem i albo z podjarania nie wiem gdzie to moze byc albo nie wiem hehe ;) na ps3 nie mialem nigdy...chyba wpisywalem w realizacje kodow ale po wpisaniu i zatwierdzeniu wywala mnie odrazu na pulpit główny konsoli i jak wchodze do sklepu to nie mam

Ja mam dokładnie to samo:(

Co robić???:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi