syryls 0 Napisano 29 Listopad 2013 Może jestem naiwny ale myśłałem ,że nowa generacja konsol przyniesie szybsze wczytywanie poziomów w grach Loadingi na ps3 wczytywały sie troszke długo (zaży od gry ) tak w Ps4 jest dokłądnie to samo i to mimo zainstalowania 35gb na dysk twardy ! wielka szkoda ! Na zwyłych dyskach twardych choćbyś miał resztę elementów za miliony to czas loadingu pozostanie taki sam, chcesz czekać mniej to kup hybrydę/SSD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Listopad 2013 probuje zalozyc nowe konto i za kazdym razem jak wpisuje nowego nica wyswietla mi sie the connection to the serwer timed out o co to chodzi juz od godz sie z tym mecze Mi wywala, że koserwacja SEN. https://twitter.com/PlayStationEU/status/406458126221590528 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 29 Listopad 2013 no to lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Listopad 2013 Ciekawe ze pomimo ciaglych padow psn na ps4 lista przyjaciol wciaz dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 29 Listopad 2013 Jak by ktoś mi odp w sprawie tych 1080p... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Listopad 2013 Mozesz zawsze ustawic rozdzialke na auto.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Listopad 2013 to samo było w stanach. Jak pół europy podpięło swoje nowiuśkie PS4 to nie dziwne że wywaliło PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 29 Listopad 2013 próbowliście grac w coś po necie ? dlaczego ciągle wyskakuje mi kod e-82303f00 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 29 Listopad 2013 Bo serwery są przeciążone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Listopad 2013 wszyscy w jednym momencie zaciągają co popadnie od firmware po gry z PS+ Tak będzie wywalać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Listopad 2013 PS Store leży, ale mijemy nadzieję, że niebawem się podniesie. Akurat do PSNu logować mi się udało i Contrast ładnie się ściąga. Za to kochany PSS dwa razy zablokował mi na karcie 39 złotych za BF4 :/ mam nadzieję, że tą jedną blokadę na konto zwrócą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusiek 9 Napisano 29 Listopad 2013 Prośba do tych którzy mają już konsole aby nakręciły w chwili wolnego czasu współpracę między playstation app a PS4. I pytanie jak długi kabel został dany do ładowania pada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 29 Listopad 2013 Nie czarujmy sie ale twórcy poszli w grafikę a nie optymalizację żeby lepiej działało...mogliby się ogarnąć i dać nawet gry w 720p, stałych 30fps'ach ale takie które wczytuja się raz dwa itp itd... EEE? O czym w mówice? KZ jak zginę , to czekam ze 6 sekund na restart (po tym jak oficjalnie zginę,bo najpierw robocik czeka , czy chcę adrenalinę) , w cod żaden loading, poziom od startu konsoli , to może z 15 sekund ładowania , a potem od razu po śmierci praktycznie mam spawna. Extraction miał trochę dłuższy loading, ale to nic w porównaniu z takimi grami jak spec ops, mass effect, deus ex, dishonored, czy bioshock infinite, o skyrim i fallout nie wspominając.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 29 Listopad 2013 I rozumiem ze jak dam ustawienia na auto to konsola sama zmieni rozdzielczość gdy gra będzie w 720p i to samo przy 1080p,bez żadnych sztucznych podbić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPl 5 Napisano 29 Listopad 2013 Mam 2 pytania. Jakbym teraz kupil COD Ghost na PS3 (£18) taniej niz PS4 to by normanie chodzilo na PS4 czy jakis upgrade kupowa ?!?! A drugie to ile mozna grac bez tego PSN+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Listopad 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Mam 2 pytania. Jakbym teraz kupil COD Ghost na PS3 (£18) taniej niz PS4 to by normanie chodzilo na PS4 czy jakis upgrade kupowa ?!?! A drugie to ile mozna grac bez tego PSN+ Nie...dopóki nie wykupisz upgrade'a do wersji Ps4 to nie odpalisz COD:G z Ps3 na NG...a bez PS+ możesz grać ile Ci się podoba, nie ma ograniczeń...poza tym że na multi nie pograsz. Edytowane 29 Listopad 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adejawor 1 Napisano 29 Listopad 2013 Czy to normalne, że jak pobrałem aktualizacje to od 10 minut mam "przygotowanie do instalacji" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Jak coś, to PS Store już w miarę śmiga po restarcie. BF4 w końcu się targa :) może jeszcze powalczę w kampanii przed świtem... Edytowane 29 Listopad 2013 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 29 Listopad 2013 Jak coś, to PS Store już w miarę śmiga po restarcie. BF4 w końcu się targa :) może jeszcze powalczę w kampanii przed świtem... 37 gb ściągania :P Nie polecam grac po ściągnięciu 6gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 29 Listopad 2013 siema wiecie gdzie wpisac kod na plusa w ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Listopad 2013 @up tak samo jak na Ps3...można za pomocą PSS i realizacji kodów albo w ustawienaich konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) a dokladnie mozesz bo szukalem i albo z podjarania nie wiem gdzie to moze byc albo nie wiem hehe ;) na ps3 nie mialem nigdy...chyba wpisywalem w realizacje kodow ale po wpisaniu i zatwierdzeniu wywala mnie odrazu na pulpit główny konsoli i jak wchodze do sklepu to nie mam Edytowane 29 Listopad 2013 przez arti804 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Listopad 2013 (edytowane) Ja mam maly problem, otoz nie moge sie zalogowac do PSN. O a teraz informacja o maintenance... Swietnie ;) w dniu premiery. Edytowane 29 Listopad 2013 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 29 Listopad 2013 a dokladnie mozesz bo szukalem i albo z podjarania nie wiem gdzie to moze byc albo nie wiem hehe ;) na ps3 nie mialem nigdy...chyba wpisywalem w realizacje kodow ale po wpisaniu i zatwierdzeniu wywala mnie odrazu na pulpit główny konsoli i jak wchodze do sklepu to nie mam Ja mam dokładnie to samo:( Co robić???:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach