PLasgoogle 469 Napisano 16 Lipiec 2015 Oj tam oj tam,moje umiejętności w tej grze nie zmieniły sie od wbicia 1 poziomu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 16 Lipiec 2015 (edytowane) A ja mam K/D 1.27 i jestem pro Edytowane 16 Lipiec 2015 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 17 Lipiec 2015 I bardzo w porządku.Dobry gracz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trelele 0 Napisano 17 Sierpień 2015 WItam Generalnie mam teraz więcej czasu wieczorami 21-23 godzina i tak grywam codziennie po 1h-1,5h PSN daw1985 HS jest wiek jak z nicku premium jest - choć wolę grać w podstawkę LVL 112 K/D 1.48 skill: 342 - nie mam pojęcia czy to dobrze czy słabo :) Gram szturmy ale z dobrą ekipą to i podbój mogę zagrać. Dodawajcie śmiajo bo nieraz z radnomami ciężko się gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 30 Sierpień 2015 PSN xtomashx HS jest Premium brak lv 18 k/d 0,7 jakoś Gram dla funu. Jak coś to dodawać :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 2 Wrzesień 2015 (edytowane) Siema Wszystkim! Szukam osób chętnych do gry w okolicach godziny 18 od poniedziałku do piątku.Jest 18 lat,HS,Premium i jako takie ogarnięcie tej dziwnej gry :) .Mam też swój serwer na którym codzienne możemy grać i ustawiać mapy według swoich upodobań.Preferuje duży podbój na 44 lub 64 osoby.Jak coś to dodajcie do znajomych,mój PSN:PLasgoogle.Kilku członków ekipy już jest ale dobrego towarzystwa i wsparcia nigdy za wiele. K/D ~4 Skill ~600 Level 140 Edytowane 2 Wrzesień 2015 przez PLasgoogle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 3 Wrzesień 2015 Cześć ludzie, przenoszę się z PS3, dłuższy czas nie grałem, sieć będę potrzebować czasu żeby forma wróciła, mam 114lvl lat 22. Szukam porządnego plutonu, mój psn PINGWINEQ, Pozdrawiam Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 12 Październik 2015 Cześć ludziska, szukam ośob do pogrania w trybach głównie "SZTURM" i "PODBÓJ" również Hardcore. Jeszcze doje smoka pod względem doświadczenia w BF4 (12 lvl) ale jakieś doświadczenie mam jeszcze ze świetnego Bad Company 2. Chętnie pogram w drużynie bo brakuje i to czasami bardzoo jakiego kolwiek zgrania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 13 Październik 2015 Cześć ludziska, szukam ośob do pogrania w trybach głównie "SZTURM" i "PODBÓJ" również Hardcore. Jeszcze doje smoka pod względem doświadczenia w BF4 (12 lvl) ale jakieś doświadczenie mam jeszcze ze świetnego Bad Company 2. Chętnie pogram w drużynie bo brakuje i to czasami bardzoo jakiego kolwiek zgrania ;) Możesz mnie dodać na PSN. Gramy praktycznie codziennie wieczorami/późnymi wieczorami w Dominacje, Squadowy DM, Szturm, Podbój, Squadowe Unicestwienie. Nick jak na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tr1SH 4 Napisano 14 Październik 2015 Mnie też można dodać.Gram wieczorami PSN - Tr1SH89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 22 Październik 2015 Szukam ludzi do wspólnego fragowania w godzinach porannych tzn od 4 rano :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 22 Październik 2015 Stary, przepraszam, ale spać nie możesz? :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 22 Październik 2015 Prace kończe w tych godzinach ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 15 Listopad 2015 Witam, czy opłaca się kupować jeszcze BF4? Dużo ludzi gra? Co sądzicie o zakupie wersji cyfrowej? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 15 Listopad 2015 Co do samego bf, to sie oplaca, duzo osób gra i pogra pewnie do bf5, a nawet po tez będzie wystarczająco dużo osób by się postrzelac; może bardziej wersje gola niż Premium, ale tu decyzje pozostawiam tobie, czy cyfrę, zalezy ile kosztuje, pudlo przy premierze bf5 pewnie nie będzie wiele warte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 15 Listopad 2015 Za 80 zł jest premium, matchmaking w miarę? W sumie bez znaczenia jaki fps ale w bf3 grałem i było miodnie. Bf4 chyba bardziej rozbudowane niż hardline? Czemu goła? ;) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 19 Listopad 2015 Za 80 cała gra czy samo premium ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 19 Listopad 2015 Za 80 cała gra czy samo premium ? Wychodzi na to że samo premium https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/battlefield-4-premium/cid=EP0006-CUSA00049_00-PREMIUM000000001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 19 Listopad 2015 Nie kupuję z PSS bo zdzierają, na allegro jest premka za 80 zł Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 22 Listopad 2015 Nie kupuję z PSS bo zdzierają, na allegro jest premka za 80 zł Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Kupuj najwyżej zbanują Ci konsole ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 29 Listopad 2015 Mam takie pytanie , czy da sie wejść drużyna na poligon ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi95pl 0 Napisano 30 Listopad 2015 Hejka szukam ludzi do popykania w bf 4. Mój nick to Adi1725 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko83 8 Napisano 1 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 3 Styczeń 2016 (edytowane) siema Dużo gram w BF4 od jakiegoś czasu, wcześniej w BF3 byłem w klanie holenderskim w jednym z lepszych w Europie. Aktualnie zaliczać powoli przesiadkę na BF4 obecnie 16 level ale w statach co chwila ląduję w top 3. Do kilku z was się odezwę jutro już pospisywałem kilka waszych ID. Interesuję mnie tylko prawdziwy drużynowy COOP więc zostawiam nick jak ktoś ma zamiar pograć raz na tydzień to dajcie sobie spokój. Tylko dla tych dla których COOP i HS to podstawa oraz są maniakami battlefielda :) Mój ID: amplus_pl Edytowane 3 Styczeń 2016 przez ojejkualefajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 3 Styczeń 2016 Banan91PL 7 na 10 rund jestem 1 na serwerze zapraszam do wspolnej gry hardkorowych wariatów którzy nie chodzą do pracy bo muszą grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach