F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 bo jak słucham naszych rodaków to polowa z nich nagrywa fife chyba tylko dla widzow bo zupelnie nie ma pojecia o pilce + 95% poprawnie nie umie wymówić nazwisk, a o sobie dumnie mówią, ze tworzą polska scene fifowa youtubowa %) haha sama prawda niestety. Nie to ze ich krytykuje, ale tak niestety jest. Czlowiek jest za stary, zeby sie w to bawic. Gdybym mial okolo 20 lat to moze, ale teraz? Dziewczyna pewnie by mnie w jednym momencie wysmiala i zabila, ze nagrywam "jakies gowniane gry" na YT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Grudzień 2013 haha sama prawda niestety. Nie to ze ich krytykuje, ale tak niestety jest. Czlowiek jest za stary, zeby sie w to bawic. Gdybym mial okolo 20 lat to moze, ale teraz? Dziewczyna pewnie by mnie w jednym momencie wysmiala i zabila, ze nagrywam "jakies gowniane gry" na YT :) takim moim nr 1 jesli chodzi o nagrywanie FUT jest AirJapes, gosc mniej wiecej w naszym wieku, mądrze gada, nie krzywi ryja, nie drze papy - ma pojęcie o fifie i naprawde milo sie go oglada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) takim moim nr 1 jesli chodzi o nagrywanie FUT jest AirJapes, gosc mniej wiecej w naszym wieku, mądrze gada, nie krzywi ryja, nie drze papy - ma pojęcie o fifie i naprawde milo sie go oglada :) no on daje rade i ma duze pojecie ogolnie. Podobal mi sie jeden filmik jego - jak po przegranym meczu wzial pada, wszedl na dach/taras? i kijem golfowym poslal go daleko w las ;) zrobil to tak elegancko, ze lepiej tego sie nie dalo zrobic. Nie to co te chore psychicznie dziecko wroetoshaw czy jak mu tam. KSI tez ma chore jazdy z tym darciem ryja, ale czasem mnie rozsmieszy nawet. Edytowane 5 Grudzień 2013 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Grudzień 2013 KSI to taki celebryta dla "gimbazy" z UK i innych zakątków swiata, jedyne czego mu zazdroszcze to sponsorzy bo zwiedzil kawal swiata dzieki fifie + "gadal" z Ramosem czy cos popierdywal do Ronaldo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 5 Grudzień 2013 Rozwalić pada kijem golfowym? Klasa, :D Masz może link do tego filmu na YT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 on tu nawet nie raz w gazetach typu The Sun jest lol :D nawet ludzie, ktorzy nie graja w Fife go znaja. Zaslynal tym, ze The Sun opublikowalo jego filmik z zalem do RvP, ze odszedl z Arsenalu do United. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrchilihead 46 Napisano 5 Grudzień 2013 Koledzy czy przenieśliście swoje UT konta z PS3 na PS4 bez problemów? Tzn. składy, coinsy itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Grudzień 2013 on tu nawet nie raz w gazetach typu The Sun jest lol nawet ludzie, ktorzy nie graja w Fife go znaja. Zaslynal tym, ze The Sun opublikowalo jego filmik z zalem do RvP, ze odszedl z Arsenalu do United. pamietam jak discardowal jego karty... :D:D:D Koledzy czy przenieśliście swoje UT konta z PS3 na PS4 bez problemów? Tzn. składy, coinsy itd. bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 Koledzy czy przenieśliście swoje UT konta z PS3 na PS4 bez problemów? Tzn. składy, coinsy itd. Wszystko sie przenosi automatycznie. 0 problemow Rozwalić pada kijem golfowym? Klasa, Masz może link do tego filmu na YT? nie moge znalesc ;/ ale to chyba bylo w ktorym z jego patch to power. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrchilihead 46 Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) Dzięki. Przyglądam się załamaniu rynku transferowego i wzbudziło, to we mnie obawy. Edytowane 5 Grudzień 2013 przez mrchilihead Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 5 Grudzień 2013 + 95% poprawnie nie umie wymówić nazwisk To jest czepialstwo, który youtuber zagraniczny potrafi wymówić Szczęsny czy Błaszczykowski? :P Chociaż nie powiem są takie ananasy co na Bale mówią B A L E (drewna). :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) To jest czepialstwo, który youtuber zagraniczny potrafi wymówić Szczęsny czy Błaszczykowski? :P Chociaż nie powiem są takie ananasy co na Bale mówią B A L E (drewna). tak, nie umieja jeszcze wymówić Boruc, Krzynówek czy Smolarek, a o Teodorczyku nie wspominam :) Edytowane 5 Grudzień 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) aka next gen Edytowane 5 Grudzień 2013 przez wodoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 aka next gen nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 5 Grudzień 2013 teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Grudzień 2013 teraz teraz dziala, mi dzis bramkarz po zlapaniu pilki po roznym wpadl do bramki, zdarza sie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Grudzień 2013 aka next gen do wlasnego bramkarza dobiegles ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 6 Grudzień 2013 (edytowane) Kurde, Itani tak sobie chwalił tego Falcao, a z niego straszna dupa jest. Szukam kogoś do pary z Neymarem w moim składzie wypoczynkowym i nic nie mogę znaleźć. Jaki jest wasz ulubiony duet? W BPL najlepiej gra mi się Eto z Aguero i za nimi RVP na Camie :P No i po tygodniu obcowania z fifa, ds4 nie wytrzymal. Gumka mi pekla na lewym analogu :p Nie wierzylem za bardzo w zdjecia, ktore krazyly po premierze, ale jednak material ten jest strasznie kijowy. W sumie to nawet nie wiem kiedy, gdzie i jak. Edytowane 6 Grudzień 2013 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 6 Grudzień 2013 do wlasnego bramkarza dobiegles ? :) o co pytasz? bo nie rozumiem, po co mam biec do swojego bramkarza... zresztą to chyba widać, że to nie był mój bramkarz :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrchilihead 46 Napisano 6 Grudzień 2013 (edytowane) Kurde, Itani tak sobie chwalił tego Falcao, a z niego straszna dupa jest. Szukam kogoś do pary z Neymarem w moim składzie wypoczynkowym i nic nie mogę znaleźć. Jaki jest wasz ulubiony duet? Ja zestawialem Neymara z Benzema, ktory mial swietna u mnie srednia bramek na mecz. Na marginesie wspomne, ze mialem Benzeme zarowno standardowego jak i IF. Roznic nie dostrzeglem. BTW. Chemistry imo, to sciema. Po rozegraniu kilkuset spotkan mam przeczucie, ze odpowiednio preparujac taktyke wlasna (indywidualne ustawienia zawodnikow) mozna obronce ustawic na pozycji napastnika i bedzie dawal rade. Edytowane 6 Grudzień 2013 przez mrchilihead Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Grudzień 2013 o co pytasz? bo nie rozumiem, po co mam biec do swojego bramkarza... zresztą to chyba widać, że to nie był mój bramkarz :| cieszyles sie jak bys bramke roku strzelil, a nie bubla po dosrodkowaniu gdzie bramkarz wbija sobie sam to w siatke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 6 Grudzień 2013 Bale jest do dupy, nigdy go nie ma tam gdzie powinien sprzedałem go po 2 meczach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 6 Grudzień 2013 cieszyles sie jak bys bramke roku strzelil, a nie bubla po dosrodkowaniu gdzie bramkarz wbija sobie sam to w siatke ;) a o to, no tak, zwyciężyłem bublem, dlatego taka radość. normalnie tak nie robię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Grudzień 2013 a o to, no tak, zwyciężyłem bublem, dlatego taka radość. normalnie tak nie robię ;) spoko jakos jestem na to uczulony po tym jak dzieciarnia trolluje w fucie :P zbieram najlepszy sklad belgijski i brakuje mi kompanego i if lukaku, oraz hazarda - jak ktos z dobrym sercem sie trafi i wspomoże bede wdzieczny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 7 Grudzień 2013 (edytowane) O_o luul Edytowane 7 Grudzień 2013 przez Foxter 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach