Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 Mnie Twój Kurtua też przetyrał :) he he fakt :D Prawda jest taka, że da się sterować bramkarzem tylko trzeba to robić umiejętnie i wiedzieć kiedy samemu, a kiedy zostawić go w spokoju. Natomiast na te cholerne strzały z daleka nie ma rady i nie ma bramkarza, który takich nigdy nie wpuścił w tej Fifie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Luty 2015 Ja od siebie polecam Llorisa, jak w 13 i 14 byl gownem to teraz dla mnie jest numero due, zaraz po Kurtua. Wg mnie lepszy od Nojera a tanszy kilkadziesiac razy, polecam, mozna juz za 18k wyrwac a na luinie skacze jak malpa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Luty 2015 Kupiłem jeszcze 2 paczki po 25k, najlepszy okazał się modifier CAM do CM, który chodzi po niecałe 3k... U mnie broni Sirigu i jestem zadowolony. Wolałbym Courtoisa, ale nie zgra mi się z obroną Sergio Ramos - Thiago Silva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 Ja od siebie polecam Llorisa, jak w 13 i 14 byl gownem to teraz dla mnie jest numero due, zaraz po Kurtua. Wg mnie lepszy od Nojera a tanszy kilkadziesiac razy, polecam, mozna juz za 18k wyrwac a na luinie skacze jak malpa. Mam na ławie, bo mi wypadł z paki i właśnie się zastanawiałem czy go trzymać. Swoją drogą długo grałem też De Gea i też był świetny, jednak Courtois to jest terminator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 8 Luty 2015 (edytowane) Ja od siebie polecam Llorisa, jak w 13 i 14 byl gownem to teraz dla mnie jest numero due, zaraz po Kurtua. Wg mnie lepszy od Nojera a tanszy kilkadziesiac razy, polecam, mozna juz za 18k wyrwac a na luinie skacze jak malpa. Lloris if jest przekozak. Grając nim mam bramkarskiego skilla jak byk ;) nawet przy duzej przewadze moich strzalow zbuiera czesto motm...mialem nifa trochę ale tu niestety już mi skilla brak ;) Edytowane 8 Luty 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Luty 2015 Mnie zayczna draznic to, ze moj NIF Lloris lapie zazwyczaj najlepsze noty w teamie xDOstatnio Neymar hattrick, nota 9,5 - Lloris 9,6 lol XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Luty 2015 To oznacza, że musisz popracować nad obroną :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 A tak przy okazji tych paczek,ktoś się wcześniej dopytywał o paki za 100 tysi,czy wiadomo coś na ten temat? Nic, cisza. Myślę, ze jak dali te po 25k ważne do północy, to może już nie być. Jedynie szansa, że o 19 coś wrzucą na koniec imprezy Fut United, trzeba obserwować. Dla tych co nie wiedzą, jeszcze zdradzę małą podpowiedź: jak Wam wpadają Irlandczycy z paczek, to ich nie sprzedawajcie do 17 marca ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 8 Luty 2015 Nic, cisza. Myślę, ze jak dali te po 25k ważne do północy, to może już nie być. Jedynie szansa, że o 19 coś wrzucą na koniec imprezy Fut United, trzeba obserwować. Dla tych co nie wiedzą, jeszcze zdradzę małą podpowiedź: jak Wam wpadają Irlandczycy z paczek, to ich nie sprzedawajcie do 17 marca ;) Dobrze, że przypomniałeś. W kogo najlepiej zainwestować przed St. Patricks Day? McGeady, Long, Coleman? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitejin13 31 Napisano 8 Luty 2015 Dobrze, że przypomniałeś. W kogo najlepiej zainwestować przed St. Patricks Day? McGeady, Long, Coleman? w tych 3 plus jacyś srebni :p Dobrze, że przypomniałeś. W kogo najlepiej zainwestować przed St. Patricks Day? McGeady, Long, Coleman? w tych 3 plus jacyś srebni :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 8 Luty 2015 MaxyM ładnie masz dopakowany skład. Cr7 st nieźle przyspiesza. A wyjście na pozycję ma niesamowite... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus0000 21 Napisano 8 Luty 2015 http://www.twitch.tv/pankawaler Jedziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 8 Luty 2015 Jeea nareszcie pierwszy mój if trafiony w tej edycji :) Benzeme trafiłem myśle se mam 150k i se trochę paczek otworzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 8 Luty 2015 Jeea nareszcie pierwszy mój if trafiony w tej edycji :) Benzeme trafiłem myśle se mam 150k i se trochę paczek otworzę :)Czuje 5 mln za miesiąc. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 8 Luty 2015 Nie wiem czy tyle mi się utrzyma w klubie bo już się zastanawiam na kogo go przehandlować :) trochę potrzymam i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 Ładnie Malix, gratki :) Były jeszcze jakieś specjalne paczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 8 Luty 2015 Jeszcze figueiras ale to to na waciki, są paczki po 25k i te po 15k chyba że wszystkie wykupiłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 8 Luty 2015 Testował ktoś karty MOTM Eriksen i MOTM Atsu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Luty 2015 Srednio dziennie Cuadrado leci ok 7k w dol. Doumba juz 30k na KT. Mowilem, ze do 2 tyg bedzie stal ok 10k :PDo konca tego tyh Cuadrado bedzie latal po 90k a ja Doumbia za 18k :F I wtedy sie skusze na niego :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus0000 21 Napisano 8 Luty 2015 http://www.twitch.tv/pankawaler Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 8 Luty 2015 (edytowane) Tom182 - Whizzer_PL 0:2 Whizzer_PL - Tom182 1-1 Dzięki za mecze. Przyjemnie się grało, dobre akcje były. Ale twój Courtois to jakieś przegięcie jest, steryd a nie bramkarz :D. Strzały Teveza broni jakby strzelało dziecko z podstawówki. Aczkolwiek Handanovic też mi dupę uratował, to myślę że gdybyś miał innego keepera to bym to wygrał . No i ta bramka w końcówce drugiego meczu... Nie wiem po co strzelałeś tyle razy z dystansu bez sensu, trzeba było to rozegrać. Pzdr. Stary, mysle ze jakbym nie byl przed wczorajszy to graloby Ci sie inaczej ;)Gratuluje Zwyciestwa ;) No i warto napisac jak juz sie chwalimy sparingami Panie Kolego o dwumeczu czwartkowym hhehe ;) Ale po co nie :D Edytowane 8 Luty 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 Jeszcze figueiras ale to to na waciki, są paczki po 25k i te po 15k chyba że wszystkie wykupiłeś Wszystkie wykupiłem. Sponsorem imprezy został Gareth Bale :D Myślałem, że jednak dadzą te po 100k a tu lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 8 Luty 2015 Stary, mysle ze jakbym nie byl przed wczorajszy to graloby Ci sie inaczej ;) Gratuluje Zwyciestwa ;) Pykniem jutro jak cos ;)Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 8 Luty 2015 (edytowane) Panowie, jest ktos w stanie ;) odpalic rozszerzenie listy transferowej z 80+ poziomu? Odwdziecze sie :) Edytowane 8 Luty 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GomiPL 12 Napisano 8 Luty 2015 Taka bramka mi dzisiaj siadła, oczywiście Ibarbo :-) http://youtu.be/bs9w9AWDABY 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach