Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.04.2015 o 13:18, O.Tadeusz napisał:

Nie, jakies 200-300k na jednej karcie. Moze teraz mniej, nie monitoruje cen nieoplacalnych kart ;)

...popatrzcie sobie wyzej, juz napisalem :)

Ja chcę kupić milion, bez wkładu własnego 200k, bez zabaw z charakteryzacją kart, chcę zaplacić i dostać "towar".

Nic innego niż nowe konto nie zostaje, a 200-300k na jednej karcie LOL wskaż te karty :)

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:51, piachu00 napisał:

Ja chcę kupić milion, bez wkładu własnego 200k, bez zabaw z charakteryzacją kart, chcę zaplacić i dostać "towar".

Nic innego niż nowe konto nie zostaje, a 200-300k na jednej karcie LOL wskaż te karty :)

Piachu chwalisz się, czy żalisz?

Przecież widełki i zamknięcie app to świetny ruch, zapomniałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:55, Sithman napisał:

Piachu chwalisz się, czy żalisz?

Przecież widełki i zamknięcie app to świetny ruch, zapomniałeś?

Czytaj ziom co piszemy zanim zaczniesz jakieś wywody :)

Kolo wrócił do fut i chce kupić bańkę - ja nie myślę więc nie wiem jak to zrobić na main koncie, są magiczne karty po 200k-300k, tak w skrócie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:38, Sithman napisał:

Jak berety. Ja w inny tryb niż fut to grałem ostatnio we wrześniu 2014 :D

2 vs 2? Piszę się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:57, piachu00 napisał:

Czytaj ziom co piszemy zanim zaczniesz jakieś wywody :)

Kolo wrócił do fut i chce kupić bańkę - ja nie myślę więc nie wiem jak to zrobić na main koncie, są magiczne karty po 200k-300k, tak w skrócie :)

To Wy poczytajcie siebie - wbija koleś z 6 postami, z czego 4 napisał tutaj i pyta o handel, a niektórzy mu wykłady jak na dłoni dają.

A potem zdziwienie skąd warny od ea i pretensje, ze "ktoś na forum podpierd..a" ;)

Edytowane przez Sithman
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:59, Sithman napisał:

To Wy poczytajcie siebie - wbija koleś z 6 postami, z czego 4 napisał tutaj i pyta o handel, a niektórzy mu wykłady jak na dłoni dają.

A potem zdziwienie skąd warny od ea i pretensje, ze "ktoś na forum podpierd..a" ;)

Fantazja was ponosi, już widzę tego szpiega który tylko czycha aby nam noga się podwineła i żeby mógł nas podpieprzyć do EA za kupno coins na allegro... Panowie bądźmy poważni :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:01, piachu00 napisał:

Fantazja was ponosi, już widzę tego szpiega który tylko czycha aby nam noga się podwineła i żeby mógł nas podpieprzyć do EA za kupno coins na allegro... Panowie bądźmy poważni :sad:

Żebyś się nie zdziwił jakie wynalazki na internetach buszują ;)

Dla przykładu: na jednym forum koleś notorycznie chwali się tym, że raportuje wszystkich przeciwników, którzy mają ify, toty itp. w składzie bo wg. niego to nie możliwe dorobić się tego legalnie ;)

Jeszcze jest z tego dumny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sith i Tadeo--ogarnijcie jeśli możecie ten tryb 2vs2,wydaje mi się,że gdzieś na YT widziałem dwóch "jutuberów" grających w ten tryb,tylko nie ogarniam czy 2vs2,czy przeciw "konsoli" ;).To byłoby mega ekscytujące zagrać tak we czwórkę popijając np.JD :biggrin:.Wyobrażam sobie,te nasze komentarze w trakcie spotkania,Zimoch Borek i rozporek mogli by sie zawstydzić :P  :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:59, Sithman napisał:

Chłopie ochłoń, bo zaraz zostaniesz okrzyknięty Macierewiczem forum. Chcę kupić bańkę, by móc skleić jako taki team i od razu grać, nie mam czasu na pierdzilenie się z handlem, 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:05, michau24 napisał:

Chłopie ochłoń, bo zaraz zostaniesz okrzyknięty Macierewiczem forum. Chcę kupić bańkę, by móc skleić jako taki team i od razu grać, nie mam czasu na pierdzilenie się z handlem, 

Allegro, tam sprzedawca Ci wyjaśni, albo kupisz nowe konto albo będziecie się bawić w wystawianie i kupowanie kart ;0

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre rady, gdyby nie Ty mógłbym jeszcze nieopatrznie "nie ochłonąć" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:04, Sithman napisał:

Dla przykładu: na jednym forum koleś notorycznie chwali się tym, że raportuje wszystkich przeciwników, którzy mają ify, toty itp. w składzie bo wg. niego to nie możliwe dorobić się tego legalnie ;)

Jeszcze jest z tego dumny.

Piszesz o forum FifaPolonia?

A tak właściwie to słyszeliście żeby ktoś dostał ostrzeżenie po wprowadzeniu widełek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę pokory kolego,jako taki team możesz sklecić za grosze,za bańkę to teraz możesz mieć nie "jako taki" team,ale wyyebany w kosmos.Jeśli ogarniasz market to wiesz jak poleciały ceny topowych zawodników...

Znowu zaczyna wiać lodem na forum,a przecież za oknami wiosna :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:12, unki napisał:

Trochę pokory kolego,jako taki team możesz sklecić za grosze,za bańkę to teraz możesz mieć nie "jako taki" team,ale wyyebany w kosmos.Jeśli ogarniasz market to wiesz jak poleciały ceny topowych zawodników...

No proszę Cię, z miejsca kogoś o donoszenie podejrzewać... :) tego to tutaj jeszcze nie grali

A "jako taki team" to pojęcie względne :)

IMO milion to w sam raz żeby coś zmontować z BPL, oczywiście bez szaleństw..

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraźnie zarysowane są tutaj dwa obozy graczy fut. No i wreszcie pojawiło się porównanie do Macierewicza! Futowcy PiSiorowcy z nas :D

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:12, unki napisał:

Ostatni mój poważny kontakt z FUT to styczeń 2014. Teraz widzę, że zaszły kolosalne zmiany, stąd może i moje nieobeznanie w temacie. Dzięki za wszystkie rady. Będę się musiał pobawić w wystawienie brązowych kart, ale to dopiero od środy bo czekam na dostawę FIFY. Pozdrawiam

Edytowane przez michau24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:14, piachu00 napisał:

No proszę Cię, z miejsca kogoś o donoszenie podejrzewać... :) tego to tutaj jeszcze nie grali

A "jako taki team" to pojęcie względne :)

Piachu ja nikogo wprost nie podejrzewam, ale uczulam na trochę czujności.

Sam dobrze wiesz jakie rzeczy się tutaj działy.

Nie wydaje mi się też po prostu, żeby tu było miejsce na takie rozmowy

@Awruk87: ja nie czytałem, żeby ktoś dostał ostrzeżenie odkąd są widełki. I tak, o tamto forum mi chodziło.

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:16, michau24 napisał:

Ostatni mój poważny kontakt z FUT to styczeń 2014. Teraz widzę, że zaszły kolosalne zmiany, stąd może i moje nieobeznanie w temacie. Dzięki za wszystkie rady. Będę się musiał pobawić w wystawienie brązowych kart, ale to dopiero od środy bo czekam na dostawę FIFY. Pozdrawiam

O widzisz.Teraz Twój post jest zupełnie inny.A swoją drogą rozpoczynając od początku futa,składem za grosze możesz mieć o wiele większy "fun" niż grać "wypasiakiem".Jest tu taki ziomek,który jesli się nie mylę gra od "nowa" i chyba kozacko mu idzie(mogę sie mylić :biggrin: )

Edytowane przez unki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy na S i T wszedzie widza spisek i cudzy interes. Normalnie mania przesladowcza. Za duzo filmow o ubecji chyba widzieli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 14:16, michau24 napisał:

Stary, nie ma sensu bawic sie w kupowanie coinsów... Przy widełkach dosyć szybko jesteś w stanie się dorobić na prawdę fajnego składu. Fakt, potrzeba na to trochę wolnego czasu by móc ``kosić`` coinsy z meczów ale satysfakcja jest gwarantowana... 

Mowa oczywiście o zawodnikach nie koniecznie pokroju CR7, Messi, Bale, HAzard czy Neymar :)

Kto co lubi :)

pzdr

p.s. chociaż z drugiej strony 100k consów kosztuje bodajże z parę złotych :)

To już zależy od każdego indywidualnie, CR7 też sam nie gra :)

Edytowane przez Tom182

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 13:51, piachu00 napisał:

Jak nie masz tych 200-300k to pozostaja tylko karty tanie.

Czegos jednak nie rozumiem, bo

podaje zainteresowanym prosty sposob jak mozna przeslac coinsy jesli ktos chce np z konta na konto w czysto edukacyjnych celach, a tu takie wycieczki. Hehhh. Masakra.

Wiecej sie nie odzywam na ten temat :D

Serio nie chcialem nikogo urazic piszac ze jest sposob, a raczej chodzilo o to ze jest kilka sposobow nawet, wystarczy pokombinowac, a tu takie jaja. Cos tu z niektorymi nie tak jak trzeba. Ale spoxik :/

...piachu, jakie karty??? Hehe, to jakbym sie Ciebie zapytal "jak bronic?" :D

Poszukasz to znajdziesz najlesza dla siebie opcje ;) nikt za zainteresowanego nie wystawi i nie kupi :)

Edytowane przez O.Tadeusz
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskaż te karty na których się przelewa z handlarzami coins 200-300k na jednej sztuce, bo napisałeś, że trzeba ruszyć głową, a nie 200 brązów wystawiać - czekam :) między swoimi można przelać, ale to i tak się jest stratnym na tym biznesie :)

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2015 o 15:26, piachu00 napisał:

Wskaż te karty na których się przelewa z handlarzami coins 200-300k na jednej sztuce, bo napisałeś, że trzeba ruszyć głową, a nie 200 brązów wystawiać - czekam :)

Serio???

Wiem co napisalem ;) nie handluje coinsami wiec teraz nie wskaze, a jak jestem przy konsoli to wale turniejowe ile sie da :) ale na prostą logike. Jesli karta chodzi za min a max ma np 200k wiekszy, tyle mozesz przeslac. Chyba jasniej sie nie da :D

Sprzedawca raczej nie bo napełnia sakiewke, a o tym mowa, chyba nie? Czy jak bom sie juz zgubil gdzies w okolicy Macierewicza :D

Edytowane przez O.Tadeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wtrące się do Waszej dyskusji :)

Np karta Welbeck`a MOTM czy SIF jest idealna do takich akcji...średnio chodzi  lekko powyżej minimalnych widełek. Wystawiasz za maxa i handlarz kupi :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem o co chodzi ale i tak jesteś stratny na podatku i czasie + musisz mieć co zainwestować. Wcześniej się wystawiało za ponad milion brąza i miało w sekundę tyle ile trzeba na koncie :)

Przecież nie będziesz z handlarzami IFami handlował bo nie po to kupujesz coins %) między swoimi kontami można przelać ale trzeba mieć to co zawarłem w pierwszym zdaniu :D

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi