piachu00 3128 Napisano 12 Październik 2017 Pany od której jutro startuje WL ? nie mam możliwości sam sprawdzić w tym momencie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 12 Październik 2017 O 9:00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romariooo84 1 Napisano 12 Październik 2017 Moj najlepszy traf od początku przygody z FUT za LW A tak na marginesie jakby ktoś mógł mnie poratować lista transferowa powyżej 50miejsc to byłbym wdzięczny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Październik 2017 Ale jajca ceny spadły. Te sbc są zbyt skomplikowane. Tylko dokupiłem ifow po taniości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 12 Październik 2017 Da się przewidzieć kiedy kolejne ikony będą wrzucać? Czekam na SBC z Pele/Maradoną/Ronaldo, ale tam to chyba kosmiczne składy będzie trzeba robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 12 Październik 2017 1 godzinę temu, pablos_PRO napisał: Ale jajca ceny spadły. Te sbc są zbyt skomplikowane. Tylko dokupiłem ifow po taniości. Ja kupiłem OTW Salaha w ostatnim dniu kiedy był w paczkach za 223 tyś później jak ceny skoczyły sprzedałem za 410 i dzisiaj kupiłem dwóch za 230 każdy Idzie tutaj ładnie biznes kręcić na ludzkiej głupocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 13 Październik 2017 SBC na Kane wleciało! Zarobieni! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 13 Październik 2017 Trafiony! Yeeeaaah! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Październik 2017 Tyle ifów potrzeba Trzeba było kupować jak mówiłem. Rui Patricio za 15, 84 za 12, 83 za 11. Teraz można spokojnie x2 na każdej wyciągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 13 Październik 2017 Jak oceniacie tą edycję? Głównie pod kątem WL. Nie gram w fifę od listopada zeszłego roku. W ogóle jakie są zasady, zaczyna się w piątek a kończy w poniedziałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 13 Październik 2017 Sq to dramat. To co komputer robi gdy straci bramkę to cyrkWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 13 Październik 2017 2 godziny temu, Whizzer napisał: Jak oceniacie tą edycję? Głównie pod kątem WL. Nie gram w fifę od listopada zeszłego roku. W ogóle jakie są zasady, zaczyna się w piątek a kończy w poniedziałek? Dramat - jednym slowem moge to opisac. Praktycznie fifa 17.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 13 Październik 2017 Te sbc to się można spodziewać z każdej ligi?Sent from my SM-G928F using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 13 Październik 2017 Jakiś tani w miarę CAM w BPL co potrafi huknąć ? Rooney to kapeć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz1501 84 Napisano 13 Październik 2017 (edytowane) Mi się tam sprawdza Renato Sanches. Nawet mu nie zmieniałem pozycji, gość jest kapitalny. Normalnie bym go zostawił w środku bo ma świetne przechwyty i zapierdziela jak motorek, ale właśnie z braku innego sensownego pomysłu dałem go na CAMie i sobie tam siedzi z sukcesami póki co Przymierzałem się do Alliego, ale obawiam się, że jest za drogi w porównaniu do tego co sobą zaoferuje ;d Inne opcje nad którymi myślę to jakiś napadzior i zmiana pozycji- może Firmino? Edytowane 13 Październik 2017 przez Mariusz1501 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Październik 2017 1 godzinę temu, pinkyPL napisał: Te sbc to się można spodziewać z każdej ligi? Sent from my SM-G928F using Tapatalk Z każdej lepszej i średniej. Pewnie prawnie tak samo jak rok temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 14 Październik 2017 Z każdej lepszej i średniej. Pewnie prawnie tak samo jak rok temuEkstraklasa zalicza się do sredniej?Sent from my SM-G928F using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 14 Październik 2017 2 godziny temu, piachu00 napisał: Jakiś tani w miarę CAM w BPL co potrafi huknąć ? Rooney to kapeć... Dele Alli. Jest w miare tani a ma bombe w nodze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 14 Październik 2017 Liga weekendowa została przedłużona o jeden dzień.I tak ogólnie to w tej lidze weekendowej jakieś cyrki się dzieją w moim odczuciu. Przegrywam z jakimś PACE składem 0:5 do 80 minuty i nagle mój Suarez doznaje przebudzenia i wsadza pięć bramek i w dogrywce kolejne dwie i wygrywam cały mecz 7:6.Jak zagrałem już 150 meczy online w sezonach FUT tak takich jaj jeszcze nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Październik 2017 No to się się przyzwyczajaj. Fifa NHL edition z domieszką absurdu. Zmienny handicap podkręcony do 13. Odrabianie 5 goli w kwadrans to ficzer tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 14 Październik 2017 Dużo tracę mając Gomeza w taki sposób? Ew kogo na lewe skrzydło? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Październik 2017 Tracisz 5 overala . 7 zgrania to minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 14 Październik 2017 Czyli kogo wrzucić? El sharaway inform? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 14 Październik 2017 13 godzin temu, F3niX napisał: Dramat - jednym slowem moge to opisac. Praktycznie fifa 17.1 Czy była jakaś łatka w tygodniu? Tydzień temu odpaliłem WL i grało się rewelacyjnie, nie chodzi o bilans (8-2) bo zagrałem ledwo 10 meczów, ale gameplay... Dzisiaj miałem wrażenie że zapomniałem odinstalować 17. Dokładnie takie same odczucia jak w 17 plus truskawka na torcie w postaci wyników jak w NHL (tego nawet w 17 nie było). W zeszłym tygodniu postanowiłem zająć się handlem, żeby uzbierać na ikonowy skład, a teraz po c**j ja zbieram te coinsy... Jeżeli to ma być 17 to trzeba szybko reagować, póki na allegro jeszcze fifa nieźle stoi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Październik 2017 A ty na serio masz shadow na St. Przecież to mordowanie karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach