aniolekPL 46 Napisano 9 Lipiec 2015 Z kilku ostatnich meczy mam pare fajnych akcji.. jednak kilka też przepadło bo mam ustawiony zapis ostatniej minuty.. Póki co każdy kto sądził, że umiem tylko grać UTS'em to niech zerknie i powie czy takie wyniki wykręca cienias? http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/618844644486819776/1620670284/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/618105184183146112/1620670284/ Od razu wiedziałem, że ten pierwszy link to z wczoraj z fabryki :) Fakty Ty i czosnek najwięcej napsuliście mi krwi. Ogólnie dobra runda . Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 9 Lipiec 2015 Od razu wiedziałem, że ten pierwszy link to z wczoraj z fabryki :) Fakty Ty i czosnek najwięcej napsuliście mi krwi. Ogólnie dobra runda . Pozdro Hehe polecam(y) się na przyszłość :P Runda była wyśmienita. Wszystko wchodziło tak jak chciałem. To chyba, przez te wtorkowe restartowanie serwerów teraz są bardziej responsywne. Runda była bardzo ciekawa i na prawde przyjemna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Lipiec 2015 https://youtu.be/cCjeRK9WzzI 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 12 Lipiec 2015 Oto zapowiedziany wcześniej klip :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 13 Lipiec 2015 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem. Frag movie by Fiodor Edytowane 14 Lipiec 2015 przez kakaroto 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Lipiec 2015 Dawno nic nie wrzucałem. Frag movie by Fiodor palnik wymiata ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 17 Lipiec 2015 (edytowane) Taki fajny kill czołgiem w moim wykonaniu może komuś sie spodoba :) 19 sekunda Kula dopada typa w powietrzu hue hue Edytowane 17 Lipiec 2015 przez Sundayek87 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 17 Lipiec 2015 Trafienie w głowe :P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 17 Lipiec 2015 No kill Kozak :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 19 Lipiec 2015 Kilka akcji z minionego tygodnia :laugh: Miłego oglądania :thumbsup: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 21 Lipiec 2015 Przy okazji nowego zadania - zodiak LEW - nowy rekord na snajpie :P 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Lipiec 2015 Strzał spoko :) szkoda że niewiele widać.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 22 Lipiec 2015 Strzał spoko :) szkoda że niewiele widać.. akurat burza piaskowa zawiała, wcześniej z 7 nieudanych strzałów, a przeciwnik biegał po całym lotniskowcu (myślał, że go nie widać w tym piachu i sam nie mógł rozkminić skąd strzelam) :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 26 Lipiec 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 26 Lipiec 2015 Bez urazy, ale klasyczny film poglądowy jak aktualnie spieprzyć rozgrywkę za pomocą pompy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 26 Lipiec 2015 Lepiej niech trenuje jakiegoś ACW-r. Za miecha rusza kolejna odsłona ligi PL, tam shootgun zabroniony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 27 Lipiec 2015 Bez urazy, ale klasyczny film poglądowy jak aktualnie spieprzyć rozgrywkę za pomocą pompy Oj tam oj tam :P Ja to jeszcze a jak wpadną z sajgami to jest masakra.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 27 Lipiec 2015 zdrowe podejście ;) , ale frustracja jest, zwłaszcza po ostatnim patchu :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 28 Lipiec 2015 Najpierw kick, a po ponownym dołaczeniu ban! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 17 Sierpień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 17 Sierpień 2015 A co to za gadżety? Amunicja i SMAW. Nie łanie tak oszukiwać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Dałeś mi do myślenia tym filmem w głównym temacie bf4.. Poszperałem troche i włala Edit: Pomyliłem się.. To nie twój post mnie nakierował tylko innego użytkownika.. Zawsze chciałem mieć PDW-R + ammo + C4 ale wsparcie niema PDW-R natomiast technik niema ammo + C4 :mellow: Ale za to teraz mogę zamieszać kity i mam wtedy PDW-R + ammo + C4 hehe a fakt, że gram technikiem a nie wsparciem "who cares?" :P Za to jacy ludzie są zdziwieni :thumbsup: Edytowane 18 Sierpień 2015 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 19 Sierpień 2015 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 30 Sierpień 2015 Nikt się nie obrazi jak wstawię swoje sklejki z PC? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 30 Sierpień 2015 Nikt się nie obrazi jak wstawię swoje sklejki z PC? :) to co prawda dział ps4 ale od święta możesz dać o ile z ps4 też coś pokażesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach