schranz 488 Napisano 12 Styczeń 2015 Ile czasu zajmuje zdobycie wszystkich trophy w tym trybie exo ? W sumie tylko to mi zostało ale jak mam 5h zwalczać fale to wymiękam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 12 Styczeń 2015 Jeśli nie masz kogoś z odblokowanym więzieniem to trochę może ci zająć odblokowanie go. Tak samo wbicie 50 fal, najlepiej robić ze zgraną ekipą. Zagranie 50 meczów można łatwo, w miarę szybko zgrindować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 12 Styczeń 2015 (edytowane) ale żeby grać w ekipie pewnie trzeba mieć plusa :P Edytowane 13 Styczeń 2015 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 13 Styczeń 2015 Zapowidź DLC do Advanced Warfare : http://www.pssite.com/news-38924-exozombie_i_nowe_mapy_na_swiezutkim_zwiastunie_paczki_havoc_do_advanced_warfare.html Jak myślicie ten Exo Zombies będzie działało na tej samej zasadzie co Exo Survival ? Odwracanie mapy co 25 rund czy czysty survival z rundy na runde coraz to trudniejszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 13 Styczeń 2015 pisze się ktoś na exo ? Sam nie daje rady a z randomami to max 20 runda i koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO. 33 Napisano 16 Styczeń 2015 Mam pytanie opłaca się brać AW czy czekać na BF Hardline?duża ilość ludzików gra na serwerach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 16 Styczeń 2015 Mam pytanie opłaca się brać AW czy czekać na BF Hardline?duża ilość ludzików gra na serwerach? Serio pytasz czy dużo ludzi gra w Cod-a 3 miesiące po premierze? Czy trolujesz? Jeśli serio to Ci powiem, że w Cod 4 który wyszedł w 2007 roku gra dużo ludzi, a w 3 miesięcznego Cod-a gra bardzo dużo ludzi. Moim zdaniem opłaca się brać jeśli grałeś już w któregoś Cod-a i lubisz szybką rozgrywkę, jeśli wolisz BF to bierz BF4 bo po 1,5 roku wreszcie można z uśmiechem na ustach pograć w tą grę. Hardline to będzie syf imo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO. 33 Napisano 16 Styczeń 2015 Serio pytasz czy dużo ludzi gra w Cod-a 3 miesiące po premierze? Czy trolujesz? Jeśli serio to Ci powiem, że w Cod 4 który wyszedł w 2007 roku gra dużo ludzi, a w 3 miesięcznego Cod-a gra bardzo dużo ludzi. Moim zdaniem opłaca się brać jeśli grałeś już w któregoś Cod-a i lubisz szybką rozgrywkę, jeśli wolisz BF to bierz BF4 bo po 1,5 roku wreszcie można z uśmiechem na ustach pograć w tą grę. Hardline to będzie syf imo. Właśnie od zawsze grałem w COD od MW po wszystkie części kończąc na Ghost, który mi wogóle nie podszedł i dlatego pytam.W BFa grałem na premierę i jakoś tak średnio mi się grało i zastanawiam się czy nie zainwestować w AW bo trochę te klimaty kosmiczne odstraszają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Styczeń 2015 Bf4 na premiere, a bf4 teraz to sa dwie calkiem różne gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 17 Styczeń 2015 Właśnie od zawsze grałem w COD od MW po wszystkie części kończąc na Ghost, który mi wogóle nie podszedł i dlatego pytam.W BFa grałem na premierę i jakoś tak średnio mi się grało i zastanawiam się czy nie zainwestować w AW bo trochę te klimaty kosmiczne odstraszają Ja również grałem od Cod 4 MW we wszystkie części(online) i poza MW,BLACK OPS I właśnie AW żadna nie przyciągnęła mnie na dłużej niż 2 tygodnie. Byłem sceptyczny co do AW, kupiłem tylko dlatego, że kolega z którym gram kupił i chwalił i szczerze polecam bawię się przednio. Spróbuj jeśli Ci się nie spodoba możesz sprzedać, kupić BF4 i jeszcze Ci trochę kasy zostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO. 33 Napisano 17 Styczeń 2015 BFa mam od premiery. Pożyczyłem wczoraj na wieczór AW i powiem szczerze jest coś w tej grze. Na początku odrzuciły mnie te skoki, ślizgi ale z biegiem czasu dużo pomagają.Dzisiaj potestuję jeszcze i byćmoże się skuszę może jakieś promo wskoczy chociaż na tą grę rzadko są jakieś promocje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Styczeń 2015 Jest ktoś chętny do gry? Ewentualnie założymy jakiś klan ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro101 0 Napisano 20 Styczeń 2015 witam mam problem nie mogę pobrać broni AE4 (PS4) karnet sezonowy kupiłem już dawno nie wiem co jest grane help !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 20 Styczeń 2015 A tak z ciekawości to na jakiej czułości Wam się najlepiej gra ? Mi na 12-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 20 Styczeń 2015 A tak z ciekawości to na jakiej czułości Wam się najlepiej gra ? Mi na 12-13 Na razie doszedłem do 10 i czym wyższa tym lepiej więc będę celował w maksymalną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 20 Styczeń 2015 (edytowane) Na razie doszedłem do 10 i czym wyższa tym lepiej więc będę celował w maksymalną. No maksimum to już będzie dobry hardcor , chociaż ja już byłem na 15 ale przy bliskich spotkaniach( walka na noże , skoki, bieg w koło przeciwnika itp.) trochę już się gubiłem. Edytowane 20 Styczeń 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Styczeń 2015 Jest ktoś chętny na budowę klanu? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 20 Styczeń 2015 EXO Zombies zapowiada się rewelacyjnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 29 Styczeń 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 4 Luty 2015 Wczoraj pobrała mi się jakaś łatka wiadomo co poprawa bo nie miałem czasu sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 5 Luty 2015 http://www.modernwar.pl/nowy-patch-dla-call-of-duty-advanced-warfare-na-ps3-i-ps4-3406.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 6 Luty 2015 Przed chwilą zacząłem grać i nurtują mnie dwie kwestie. 1. Czy da się rozpoczynać misję od miejsca, w którym się ostatnim razem skończyło (od ostatniego checkpointu) przed wyłączeniem konsoli zamiast całą misję od początku?2. Czy da się kasować omijać te przydługawe cutscenki między misjami? Zdecydowanie wystarczy mi ich obejrzenie jeden raz. W tej chwili po każdym włączeniu konsoli filmik z misji muszę obejrzeć od nowa, ponieważ nie mogę rozpocząć jej od miejsca w którym skończyłem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 10 Luty 2015 (edytowane) 1. Nie 2. Nie, póki pasek ładowania nie nabije do końca. Edytowane 10 Luty 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 10 Luty 2015 Dzięki, ale już zdążyłem skończyć singla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeGie 1 Napisano 19 Luty 2015 Czy u was też coś takiego się dzieje : https://www.youtube.com/watch?v=zXlsznqnMhk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach