Mate1512 0 Napisano 3 Maj 2014 Witajcie , jestem nowym użytkownikiem. InFamous Second Son z platynowałem w 16h , żadne trofeum nie jest specjalnie trudne i dobrze bardzo przyjemnie mi się grało. Na dodatek GRAFIKA jest bardzo ładna w mojej ocenie to najładniejsza gra na PS4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 4 Maj 2014 Grając jako zły rekiny pojawiały mi się częściej niż w przypadku gry jako dobry. Pod koniec fabuły praktycznie co chwila pojawiał się na mapie symbol rekinów także z wbiciem trofeum nie było problemu. Dokładnie tak. Jakiś nieuważny byłem czy co? Teraz to aż się roi od nich. A może wiesz jak ( czy w ogóle można ) pomijać " filmiki "? Witajcie , jestem nowym użytkownikiem. InFamous Second Son z platynowałem w 16h , żadne trofeum nie jest specjalnie trudne i dobrze bardzo przyjemnie mi się grało. Na dodatek GRAFIKA jest bardzo ładna w mojej ocenie to najładniejsza gra na PS4 :) Witaj. Zagraj w Tomb Raider, he,he. ( o Assassin Creed nie wspominam ) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 13 Lipiec 2014 Witam. Mam problem z pobiciem 10 grajkow oraz z 10 reklamiarzami. Nie zalicza mi tego. Cala niedziele siedze nad tym i nic. Zabilem juz w sumie okolo 200 i kompletnie nic. To jest jakis bug czy co? Z tego widac to tylko 17% graczy to zrobilo. Mial ktos z tym problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Lipiec 2014 Wpadło u mnie bez problemów. Robiłem to tak, pobiłem grajka zapis gry, potem od razu load i szedłem w to samo miejsce. Po chwili to mialem. Z tym drugim typem tak samo. Jaką masz karmę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 13 Lipiec 2014 Być może powinieneś grać złą karmą. U mnie wpadło gdy grałem jako "zły". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) Robie tak samo. Karme mam zla i dobra. Dwa rozne savy. Niestety nie wpadaja te dwa trophy. Jak pech to pech. Juz nawet probowalem tak jak inni radzili zabijac recZnie i tez nic z tego. Na ktorym poziomie zlej Ci wpadlo? Bo na 5 poziomie dobrej nie wpada, a zla dopiero mam na 1. Edytowane 13 Lipiec 2014 przez uSki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) Może dlatego że masz 2 savy różne coś się zbugowalo. Moja rada to nowa gra, zla karma i szybko dojdz do pierwszego muzyka/kolesia ze znakiem i wtedy sprobuj sposobem z save/load. EDIT: Mialem 5 poziom karmy. Edytowane 13 Lipiec 2014 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 13 Lipiec 2014 Niestety ale chyba poziom karmy nie ma tu większego znaczenia, te trofea wpadły mi jako jedne z pierwszych. Skończ grę, usuń save i zainstaluj ją ponownie, może to pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) Ok wywalilem gre i wszystkie savy. Zaczne od nowa i zobacze. Dzieki. Edit Ok udalo sie, trfeum samo sie pojawilo dzis rano, jakis bug pewnie. Edytowane 14 Lipiec 2014 przez uSki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 15 Lipiec 2014 zostało mi przejsc na ekspercie. Od ktorego momentu moge zmienic poziom na ekspert? Bo od razu nie mozna ustawic i chce uniknac sytuacji ze za pozno przelacze i mi nie uzna trofeum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 15 Lipiec 2014 Ustaw jeszcze na starym sejwie i dopiero wtedy daj "new game" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 15 Lipiec 2014 Wydaje mi się, że nie ma to znaczenia, gra sama cię informuje przy zmianie poziomu trudności, czy poziom ekspert będzie zaliczony. Ja zmieniłem już po rozpoczęciu nowej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 16 Lipiec 2014 No wlasnie ze ma znaczenie bo jak ustswilem to pisalo w nawiasie brak trofeów wiec za pozno musialem przełączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Lipiec 2014 No wlasnie ze ma znaczenie bo jak ustswilem to pisalo w nawiasie brak trofeów wiec za pozno musialem przełączyć Ustaw jeszcze na starym sejwie i dopiero wtedy daj "new game" ;) Czytaj ze zrozumieniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) Miałem na myśli, że nie ma znaczenia czy ustawisz tryb ekspert przed nową grą, czy zaraz po rozpoczęciu. Jeśli zmienisz tryb w połowie gry to oczywiście nie zostanie ci to zaliczone, zresztą sama gra o tym cię poinformuje. Edytowane 16 Lipiec 2014 przez Solid_POL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 16 Lipiec 2014 A filmiki nie mozna przyspieszyć? Nie zauważyłem takiej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Lipiec 2014 Nie ma takiej opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 29 Lipiec 2014 Witam czy ktoś mi może powiedzieć jak wejść na tą wieże pod napieciem-dodam że gram jako pozytywny boh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 29 Lipiec 2014 Na wieżę wejdziesz nie wcześniej niż pozwoli Ci na to fabuła (o ile dobrze pamiętam). A na górę dostaniesz się głównie dzięki mocy dymu, zresztą Abigail będzie służyła odpowiednimi wskazówkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 29 Lipiec 2014 Witam czy ktoś mi może powiedzieć jak wejść na tą wieże pod napieciem-dodam że gram jako pozytywny bohDopiero pod koniec dostaniesz taką możliwość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandvik 0 Napisano 29 Lipiec 2014 Dzieki panowie bo został mi ostatni odłamek i już sie bałem że nie dam rady go zebrać ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 29 Lipiec 2014 Po zakończeniu fabuły możesz swobodnie eksplorować miasto więc bez obaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vejron_PL 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Po przeczytaniu tych wszystkich naprawde pomocnych wskazówek :) Zabieram na swój "Warsztat Trofików" Infamusa :) To niby kolejna łatwa do zdobycia PLATYNKA zaraz po "Wolfenstein - The New Order" Pozdro ALL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 15 Listopad 2014 (edytowane) Cześć. Dla pewności spytam. Skończyłem jako dobry grę, wszystkie trofea, zostało "ukończ jako zły", "ekspert" i "5 lvl złego". Dałem "nowa gra", obejrzałem filmiki, postawiło mnie w magazynie/szopie, czy stodole - zmieniłem poziom na ekspert (był dopisek, że możliwe zdobycie trofeum), chwilę pobiegałem zgodnie ze wskazówkami, przy wyborze wybrałem "zły", znowu filmiki i wstępy, dotarłem do miasta i zaczynam misje. Rozumiem, ze na końcu gry zaliczy mi przejście na "ekspert"? Pzdr. Edytowane 15 Listopad 2014 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 15 Listopad 2014 Cześć. Dla pewności spytam. Skończyłem jako dobry grę, wszystkie trofea, zostało "ukończ jako zły", "ekspert" i "5 lvl złego". Dałem "nowa gra", obejrzałem filmiki, postawiło mnie w magazynie/szopie, czy stodole - zmieniłem poziom na ekspert (był dopisek, że możliwe zdobycie trofeum), chwilę pobiegałem zgodnie ze wskazówkami, przy wyborze wybrałem "zły", znowu filmiki i wstępy, dotarłem do miasta i zaczynam misje. Rozumiem, ze na końcu gry zaliczy mi przejście na "ekspert"? Pzdr. No tak to oczywiste, po prostu przejdź grę - jak ujrzysz napisy końcowe wtedy wpadnie Ci trofeum. W międzyczasie uprzykrzaj życie przechodniom, by zdobyć ten poziom 5 karmy. Od siebie dodam, że splatynowanie tej gry jest banalne i to sama przyjemność :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach