Patricko 8082 Napisano 22 Marzec 2014 Ciesz się mocą :platyna:Zbierz wszystkie trofea. Niepowstrzymany :srebro:Ukończ grę na eksperckim poziomie trudności. Poświęcenie :braz:Zaryzykuj swoją wolność, aby chronić bliskich. Bezwzględny :braz:Liczysz się tylko ty, bez względu na konsekwencje. Wstrzemięźliwość :braz:Ćwicz samokontrolę. Złośliwość :braz:Dorwij ich, zanim oni dorwą ciebie. Odwaga :braz:Ochroń bezbronnych. Pogarda :braz:Nie obawiaj się słabych. Litość :braz:Wszyscy zasługują na drugą szansę. Zemsta :braz:Oko za oko, ząb za ząb. Sprawiedliwość :braz:Ujawnij korupcję sprawujących władzę. Dominacja :braz:Pokaż światu, że nikt go nie ochroni. Pojednanie :zloto:Ukończ grę z dobrą karmą. Rebelia :zloto:Ukończ grę ze złą karmą. Wszyscy wychodzić :braz:Uwolnij 10 podejrzanych z klatek. Odkręć się :braz:Pobij 10 reklamiarzy. Wkoło sami krytycy :braz:Załatw 10 ulicznych grajków. Po prostu odmów :braz:Załatw 10 dealerów narkotykowych. Wolność słowa :braz:Przeszkodź w 10 wiecach aktywistów. Jak mnie nazwałeś? :braz:Zabij 10 denerwujących członków gangu Rekinów. Spróbuj się z kimś silniejszym :braz:Uratuj 10 zbiegłych przewodników przed rozgniewanym tłumem. Do wesela się zagoi :braz:Uzdrów 10 rannych cywilów. Wrzaski i krzyki :braz:Wykończ 10 rannych przeciwników lub cywilów. Prawdziwy bohater :srebro:Osiągnij 5 poziom dobrej karmy. Niesławny :srebro:Osiągnij 5 poziom złej karmy. Pik! Pik! Pik! :braz:Zbierz połowę odłamków z wybuchu. Odłamkowiec :srebro:Zbierz wszystkie odłamki z wybuchu. Nie ma tu nic do oglądania :braz:Zniszcz połowę kamer bezpieczeństwa DOZ. Oślepienie :srebro:Zniszcz wszystkie kamery bezpieczeństwa DOZ. Przeciek informacji :srebro:Zbierz wszystkie dzienniki audio informatorów. Przykrywka spalona :srebro:Pokonaj wszystkich tajnych agentów DOZ. Wielki brat :srebro:Zniszcz wszystkie ukryte kamery DOZ. Banksy byłby dumny :srebro:Wykonaj wszystkie graffiti z szablonu. Dowcip telefoniczny :braz:Ukończ starcie w dzielnicy. Centrala, słucham :braz:Ukończ starcia w połowie dzielnic. Ostateczne starcie :srebro:Ukończ wszystkie starcia w dzielnicach w całym mieście. Jedna z głowy :braz:Wypędź DOZ z dzielnicy. Przewaga terytorialna :braz:Wypędź DOZ z połowy dzielnic. Kompletna czystka :srebro:Wypędź DOZ z całego miasta. Złomowisko :braz:Zniszcz 5 samochodów w 5 sekund. Rzuć wszystko :braz:Wykonaj uderzenie komety z wysokości ponad 170 metrów. Oby tak dalej :braz:Utrzymaj się w powietrzu przez ponad 45 sekund. Postaw to gdziekolwiek :braz:Pokonaj 10 przeciwników, wysadzając skrzynie z amunicją. Hat Trick :braz:Pokonaj przeciwnika, korzystając z trzech rodzajów mocy. Podwójny atak kominowy :braz:Wykonaj doskok przez dwa czerwone przewody wentylacyjne bez dotykania ziemi, a następnie zaatakuj przeciwnika uderzeniem komety. Atak kaszlu :braz:Traf 3 kaszlących przeciwników uderzeniem komety. Pewna ręka :braz:Traf 3 słabe punkty neonowym promieniem w ciągu 6 sekund. Nadużycie siły :braz:Użyj ataku serii karmicznej, aby pokonać dokładnie jednego przeciwnika. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 22 Marzec 2014 Muszę tu kiedyś na bani zajrzeć i jeszcze raz poczytać te opisy, przeczuwam że będę miał niezły ubaw :yes: "Traf 3 kaszlących przeciwników uderzeniem komety" :rofl: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 23 Marzec 2014 Rozumiem, ze za jednym podejsciem moge wbic wszystkie trofea? Czy trzeba min 2 razy przejsc gre zaczynajac jako dobry a pozniej zly? Znajdzki moge swobodnie na mapie zbierac tak jak np w gta? bo misje rowniez sa swobodne jak w gta, pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 25 Marzec 2014 Czy bedzie problem jak zmienie w polowie gry z normalnego poziomu trudnosci na Expert'a ? :D zaliczy mi trophy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 25 Marzec 2014 Watpię. Poziom sie zmienia gdy wstapisz do miasta. Na poczatku nie ma wyboru poziomu dopiero pozniej sie pojawia w chacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 26 Marzec 2014 Czy są jakieś trofea (oprócz fabularnych) które trzeba zrobić daną karmą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 27 Marzec 2014 Czy są jakieś trofea (oprócz fabularnych) które trzeba zrobić daną karmą? Nie ma takich, ale... Nie ma sensu np. Bić reklamiarzy grając po dobrej stronie czy też uzdrawiać ludzi po złej. W jednym jak i w drugim wypadku tracimy postęp karmy. Jeżeli ktoś dąży do platyny to łatwo sobie podzielić te trofea. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 27 Marzec 2014 Można to zrobić po przejściu gry. Wtedy karma nie ma już znaczenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 27 Marzec 2014 Jasne że można. Z tym że dwa trofea wymagają wbicia 5 poziomu danej karmy. Te zadania związane ze złymi uczynkami dodatkowo budują złą karmę a dobre, dobrą karme. Pierwszy raz przeszedłem będąc dobrym, w drugim przejściu byłem złym. Za drugim razem 5ty level "zła" wpadł mi zaraz przed finałową walką, po drodze robiłem te wszystkie trofiki wymagające złych uczynków ( reklamiarze, rekiny, muzycy itd). Pewnie gdybym robił to wszystko po pierwszym przejściu, za drugim razem musiał bym bezcelowo biegać po mieście i strzelać do ludzi by dobić do 5go levelu. Zasugerowałem tylko najwygodniejsze rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 29 Marzec 2014 Czyli prosta, łatwa i przyjemna kolejna platyna. Niby nowe a jednak jakby znane.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 1 Kwiecień 2014 Która karma jest trudniejsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 2 Kwiecień 2014 Witam, do platyny brakuje mi sale, pobic 10 reklamiarzy.. Drugi raz przeszedłem gre lecz nigdzie nie widze tych ikonek na mapie.. co jest? Moze ktos wie o co chodzi? ; o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam, do platyny brakuje mi sale, pobic 10 reklamiarzy.. Drugi raz przeszedłem gre lecz nigdzie nie widze tych ikonek na mapie.. co jest? Moze ktos wie o co chodzi? ; o Mam ten sam problem 10 reklamiarzy do dtego mam rozbic ten gang rekinów jakieś porady? 40 min biegania po mapce i 5/10 rekinów i reklamiarzy przesada :/ te dwa trofiki do platyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 6 Kwiecień 2014 Zła karma i tylko jak pojawi się czerwony znak -- (reklamiarz) na mapie to od razu lecież do gościa i go lać :) z rekinami to samo tylko trzeba latać ze złą karmą i często się pojawiają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio19871 0 Napisano 19 Kwiecień 2014 Jak zrobić trofeum "Nadużycie siły"? Co to za seria karmiczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 19 Kwiecień 2014 Zbierasz "karmę", aż będziesz mógł użyć specjalnego ataku. Moc ognia i :dpad: w dół. Musisz zabić co najmniej 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie co najmniej ale tylko jednego przeciwnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 28 Kwiecień 2014 Witam. Jak zaliczyć pucharek " zabij 3 kaszlących.... " i " użyj 3 mocy na jednym przeciwniku " ? Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 28 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam. Jak zaliczyć pucharek " zabij 3 kaszlących.... " i " użyj 3 mocy na jednym przeciwniku " ? Dzięki za info. Pierwszy z nich: Poskacz po dachach i postaraj sie znalezc stojacych w grupie dilerow albo DOZ-owcow. Zrzucasz na nich bombe dymna i robisz komete (czy jak sie to tam nazywalo :p). Z tego co wiem nie trzeba ich zabic tylko wazne zeby uderzenie objelo 3 kaszlacych. Co do drugiego to chyba sam opis jest wystarczajacy. Najlepiej znalezc przeciwnika na dachu zeby zapamietac jego położenie po czym uderzasz go np. dymem, szukasz neonu, jedno uderzenie ta moca i na koncu dobijasz go moca wideo. Kolejnosc jest przypadkowa. Czesto dachy maja zrodlo wszystkich 3 mocy wiec pucharek trudny nie jest ;) Edytowane 28 Kwiecień 2014 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 28 Kwiecień 2014 Pierwszy z nich: Poskacz po dachach i postaraj sie znalezc stojacych w grupie dilerow albo DOZ-owcow. Zrzucasz na nich bombe dymna i robisz komete (czy jak sie to tam nazywalo :P). Z tego co wiem nie trzeba ich zabic tylko wazne zeby uderzenie objelo 3 kaszlacych. Co do drugiego to chyba sam opis jest wystarczajacy. Najlepiej znalezc przeciwnika na dachu zeby zapamietac jego położenie po czym uderzasz go np. dymem, szukasz neonu, jedno uderzenie ta moca i na koncu dobijasz go moca wideo. Kolejnosc jest przypadkowa. Czesto dachy maja zrodlo wszystkich 3 mocy wiec pucharek trudny nie jest ;) Aaaaaaaaaa dzięki!!! W tym drugim się motałem, bo stosowałem 3 " moce " jednej mocy tzn 3 rodzaje jednej mocy :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 30 Kwiecień 2014 I znów ja.:) Biegam,szukam, rozglądam się za ikonami sierpa i młota i nie ma. Gram " złym " i nic. Jak grałem " dobrym " to przypadkiem trafiłem dwa razy na gang rekinów. Żeby było śmieszniej, dowiedziałem się o tym po komunikacie a nie po ikonie - bo jej nie było.Trzeba być w konkretnej dzielnicy, mieć odpowiedni poziom mocy czy jak??? Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) Gang rekinów możesz znaleźć na południowej wyspie. Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 30 Kwiecień 2014 Gang rekinów możesz znaleźć na południowej wyspie. Dokładnie rekiny są na drugiej wyspie, respią się zawsze w tym samym miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RSG76 1 Napisano 2 Maj 2014 Dzięki,dzięki. Wychodzi na to,że rekiny pojawiają się w raz postępami w fabule. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 2 Maj 2014 Dzięki,dzięki. Wychodzi na to,że rekiny pojawiają się w raz postępami w fabule. Dzięki za pomoc. Grając jako zły rekiny pojawiały mi się częściej niż w przypadku gry jako dobry. Pod koniec fabuły praktycznie co chwila pojawiał się na mapie symbol rekinów także z wbiciem trofeum nie było problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach