juza_88 136 Napisano 15 Marzec 2015 Anarom sluchaj :D zanim wejdziesz do gry zobacz sobie jakie pucharki ci brakuja. Zapisz sobie je gdzies na kartce czy cos w tym stylu. Poniewaz mi te pucharki wpadają teraz jak wlaczylem Nowa Gra. Ja teraz jade na Hard 100% ratunku dla braci Abe :P A moze przy okazji wladnie mi za 3 godzinki hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 15 Marzec 2015 Spoko, brakuje mi tylko pięć i pamiętam jakich ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 15 Marzec 2015 Stary a sluchaj. Mam pytanko dotyczace pucharku za rozwalenie na 15 roznych sposobow tych Sligow ( glownych wrogow Abe ). Czy te sposoby sa naliczane w calej ee historii grania tzn przez wszystkie przejscia, Czy musimy to za jednym razem zrobic ? Mozna wracac sie rozdzialami ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Marzec 2015 Stary a sluchaj. Mam pytanko dotyczace pucharku za rozwalenie na 15 roznych sposobow tych Sligow ( glownych wrogow Abe ). Czy te sposoby sa naliczane w calej ee historii grania tzn przez wszystkie przejscia, Czy musimy to za jednym razem zrobic ? Mozna wracac sie rozdzialami ? ? Nie,nie można.Wszystko trzeba za jednym podejściem robić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 15 Marzec 2015 Uuu to musze jakąs liste zrobic sobie i kombinowac :) Dominator dzieki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Marzec 2015 Uuu to musze jakąs liste zrobic sobie i kombinowac :) Dominator dzieki za info. Nic nie musisz zapisywać,wystarczy że będziesz się posługiwał tym filmem Ogólnie polecam kanał jego,bardzo fajnie tłumaczy wszystko :) PS.Jakbyś miał jakieś problemy ze speedrunem to również zamieścił filmy jak tego dokonać https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ4VW1nTAWXeJ49WqcIwIpyi3fUNKen4_ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Marzec 2015 No i dupa hehe robić speedrun gdy w domu biega 14 miesięczny komandos xD poczatek jak spał byl super, a potem 45 % gry i na liczniku 3:14 hehe coś mi się wydaje że to będzie platynka trudniejsza od tej z Vanquish hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 16 Marzec 2015 Cytat z poprzedniej strony :). Jeżeli chodzi o trofeum za przejście gry poniżej 3 godzin i uratowanie wszystkich Mudokonów to można to zrobić powtarzając rozdziały. Jeżeli już twój czas ogólny zejdzie poniżej 3 godzin to wystarczy wtedy powtórzyć ostatni rozdział i pucharek powinien wpaść. Ja platynke już wbiłem Teraz poprawię swoje czasówki - mierze w około 2 godziny na czas ogólny. Zobaczymy jak wyjdzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 21 Marzec 2015 No i dzisiaj mialem troche wolnego czasu wiec poprawilem czasowki :)Na poziomie Normalnym gra ukonczona z czasem 2:53 z czego jakies 15 max 20 min wiem ze idzie urwac ale nie musze sie meczyc heheWiec platynka wpadla.Co do Smierci na 15 sposobow wpadlo nawet nie wiem kiedy heh po prostu podczas przechodzenia po "zlej stronie" :DPozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 22 Marzec 2015 No i dzisiaj mialem troche wolnego czasu wiec poprawilem czasowki :) Na poziomie Normalnym gra ukonczona z czasem 2:53 z czego jakies 15 max 20 min wiem ze idzie urwac ale nie musze sie meczyc hehe Wiec platynka wpadla. Co do Smierci na 15 sposobow wpadlo nawet nie wiem kiedy heh po prostu podczas przechodzenia po "zlej stronie" Pozdrawiam Mnie zastanawia jedno. Jak zginiemy podczas ratowania Mudokonów i cofa nas do ostatniego checkpointu, to czy czas się resetuje do tego miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 22 Marzec 2015 Hmm nie mam pojęcia. Ale uwierz mi że robienie szybkiego zapisu ( ale takie częste robienie ) bardzo pzprzyspieszy twój czaS. I druga zasada - zawsze znaj odcinek na pamięć, że nic cię zaskoczyć nie może. To ma być szybki bieg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 22 Marzec 2015 Czyli jak zrobię jakiś błąd, mogę się cofnąć do momentu szybkiego zapisu i powtórzyć. Dobrze rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 22 Marzec 2015 Dokładnie. Chodzi o czas ;) Jak padniesz a nie zrobiłeś szybkiego zapisu na Panelu Dotykowym to będziesz musiał poczekać aż ptaki cię przeniosą do pkt kontrolnego a to sporo czasu kosztuje. Dlatego często rób szybki zapis i korzystaj z niego. Ja takim sposobem + mniej więcej dobrze znajomością mapy zrobiłem grę w 2:53 H Z czego mówiłem że jeszcze jakieś 20 min można uciąć ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach