VooDooTech 0 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dziekuje za kody ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 9 Wrzesień 2014 nie wiedziałem gdzie wrzucić wiec leci tutaj Primagames.com is offering Destiny: Official Digital eGuide (For PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) for Free when you apply code HMNR-NQD9-D8U8-FTAV. Thanks mrsky Note, must be logged into your Primagames account [Free to Register]Click this link here Note, must be logged into account Apply code: HMNR-NQD9-D8U8-FTAV Supply the retailer you've purchase the game from and date and hit "Redeem" You will now have unlocked your Destiny: Official Digital Guide for Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 11 Wrzesień 2014 Sorry, that code has already been used. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKleks82 5 Napisano 11 Wrzesień 2014 X4C-FGX-MX3 - Note of Conquest 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Wrzesień 2014 Nowy kod na eblemat: A7L-FYC-44X 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKleks82 5 Napisano 14 Wrzesień 2014 X9F-GMA-H6D N3L-XN6-PXF 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Wrzesień 2014 Cz ktoś składający preordera na nowego CoDa w empiku dostał wczoraj kod na skórkę w Destiny? Mięli wczoraj rozsylac ale jakoś nic nie dostałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Wrzesień 2014 Cz ktoś składający preordera na nowego CoDa w empiku dostał wczoraj kod na skórkę w Destiny? Mięli wczoraj rozsylac ale jakoś nic nie dostałem.Ja do nich dzwoniłem.Pan mnie poinformował że kod wyślą do 2 tygodni po wysłaniu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Wrzesień 2014 Hmm w @ z informacją o tym bonusie do preordera bylo info: ,, Uwaga! Kod do gry Destiny dla postaci z 20 levelem doświadczenia w grze. Kod będzie wysłany w każdy wtorek do 30.09.2014 włącznie.'' To co Ci powiedzieli trochę mija się z treścią maila. Muszę też zadzwonić, zobaczymy co powiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau1906 2 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Jeśli komuś nie zależy na shaderze z CoDa, a ma kod na zbyciu to chętnie odkupię :) EDIT: oczywiście wersja działająca z europejskim PSN'em Edytowane 6 Listopad 2014 przez Michau1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach