DOMIN@TOR_88 187 Napisano 23 Lipiec 2014 gdzie jest ta opcja bo nie widzę? Ja wszedłem z poziomu konsoli na http://www.bungie.net/en/Clan/Forum/112494 po zalogowaniu masz opcję interect i wysyłasz prośbę o dodane do klanu :) .Oczywiście na komputerze to samo będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 23 Lipiec 2014 Ja wszedłem z poziomu konsoli na http://www.bungie.net/en/Clan/Forum/112494 po zalogowaniu masz opcję interect i wysyłasz prośbę o dodane do klanu :) .Oczywiście na komputerze to samo będzie. A to już dawno, myślałem że, wysyłacie sobie zaproszenia do znajomych z psn za pomocą strony bungie. Btw da się dodawać znajomych z pozycji komputera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 23 Lipiec 2014 Ja chciałem ustawić jako klan i nadal ten sam błąd: We've encountered an error, please try again later.(3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 23 Lipiec 2014 Ja chciałem ustawić jako klan i nadal ten sam błąd: We've encountered an error, please try again later.(3) Też miałem taki błąd, mi zadziałało po ponownym zalogowaniu się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 A ja się prze logowałem i dalej wyskakuje błąd. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 Witam. Poszukałem trochę na zagramanicznych forach. Jeżeli dobrze zrozumiałem to : Grupa (klan) ma nieskończona ilość członków ( members ) Grupa(klan) ma ograniczoną ilość "członków klanów" (clanmates) jest to liczba 75. W takim wypadku do KOSMICZNYCH HUSARÓW nie przystąpi więcej członków klanu, którzy mogą ustawić klan na swoim PS4. P.S. Pisana była jakś petycja ale nie szperałem czy spotkała się z odzewem Bungie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Lipiec 2014 Zerkne tam i zrobi się czystke z randomów jakiś. Bo tych tam akurat sporo. Ale 75 ludzi to strasznie mało mimo wszystko... To w głupim GTA online było 300... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 No też mi się wydaje, zwłaszcza że to gra typu mmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 24 Lipiec 2014 Zerkne tam i zrobi się czystke z randomów jakiś. Bo tych tam akurat sporo. Ale 75 ludzi to strasznie mało mimo wszystko... To w głupim GTA online było 300... Chyba jest coś na rzeczy, bo 75 jak stało, tak stoi od kilku dni, przez co też się nie załapałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Lipiec 2014 I ja sie niestety nie zalapalem, a grac aktywnie mam zamiar ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 Więc najlepiej miejsce w klanie powinno być dla tych co będą aktywnie grać. Ja jestem bardziej niedzielnym graczem, więc mogę bez problemu odpuścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Lipiec 2014 To jest beta, nie ma się co spinać też wg mnie póki co. Nawet ta strona u nich działa jak totalne gówno. Nie można nawet nikogo z klanu wyrzucić, koleś musi sam to zrobić... Mogę jedynie z całej grupy wyrzucać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 Masz racje....widzisz co "Przeznaczenie" robi z głową;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Lipiec 2014 Mimo wszystko to co Bungie odwala od strony społecznościowej to trochę porażka. Klan na 75 osób? Co to jest? Era PS2 czy jak? Jakby mi ktoś powiedział, że gildia w WoWie może mieć max 75 ludzi to bym parsknął śmiechem. Wiem, że Destiny to nie MMO, ale mocno aspiruje to gry opartej na aspektach społecznościowych, a tutaj taki placek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tooptek 0 Napisano 24 Lipiec 2014 Biorąc pod uwagę ich dotychczasowy dorobek , to taka liczba mogła wystarczyć, a teraz ten czas który mają po zakończeniu bety wykorzystają pewnie również na poprawkę takich wpadek. Chyba że nie ...to wtedy tragedia będzie będą husarzy I , II i III:) heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Lipiec 2014 Przy postaci pojawil mi sie klan .. wiec albo musial minac jakis czas na refresh ustawien albo ktos mnie dodal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo2424 0 Napisano 25 Lipiec 2014 witam zapisałem się do klanu nick pablo2424 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 29 Lipiec 2014 Ja też się zapisałem nick KurtRolson i nic tam nie widze, ładnie posrane jest ten system clanu na stronie bungie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Lipiec 2014 Cała ta strona wg mnie jest do poprawki, bo nic tam nie działa jak należy. Na razie czekam aż coś poprawią, potem czystki będą bo jest za dużo randomów :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 29 Lipiec 2014 ALe nie dodałeś mnie chyba, bo nie widzę siebie na liście :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Lipiec 2014 Od około tygodnia mam spore problemy z netem i nie wiem czy nie skończy się zmianą dostawcy. Także wszyscy co wysłali zgłoszenia do grupy niech będą cierpliwi, przed premierą na pewno dodam :) Jeszcze trzeba i tak tam porządek zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 31 Lipiec 2014 Witajcie. Dałem zgłoszenie do klanu poprzez stronę Bungie. Mój PSN ID: bartasblack Mam 34 lata i będę grał na PS4 Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 31 Lipiec 2014 Witam.Z checia pogram z rodakami w Destiny zaraz po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Lipiec 2014 Wyślij jeszcze raz zgłoszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 31 Lipiec 2014 Patricko dodaj i mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach