shuji 55 Napisano 5 Sierpień 2014 Witam wszystkich :) W ramach mojej pracy magisterskiej przeprowadzam badanie graczy konsolowych w Polsce. W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie ankiety, która zajmie wam maksymalnie 10 minut, oraz oczywiście jest w pełni anonimowa. Bardzo chętnie poznam wasze opinie, a z zainteresowanymi obiecuję się podzielić wynikami. Będę regularnie zaglądał do tego postu i chętnie podyskutuję o Waszych uwagach, wskazówkach i spostrzeżeniach dotyczących zarówno ankiety, mojego badania jak i samego badania graczy w Polsce. http://researchonline.pl/3684/Badanie_graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 5 Sierpień 2014 Daj piesku plusika za wypełnienie ankiety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Sierpień 2014 Poszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 5 Sierpień 2014 Ja też wysłałem, choć samo wypełnianie ankiety jest mało wygodne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys94 12 Napisano 5 Sierpień 2014 Poszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 5 Sierpień 2014 Wypełnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 5 Sierpień 2014 Poszlo - choc zaburze Twoj porzadek bo nie mieszkam w PL :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 5 Sierpień 2014 Done Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Sierpień 2014 Poszło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 5 Sierpień 2014 Zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 5 Sierpień 2014 Pojszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Kruk 0 Napisano 13 Sierpień 2014 Ale co dokladnie chcesz osiagnac? Ankieta jest nieaktywna to nwm... Ciekawe, kto usunie ten wpis/komentarz jako pierwszy. Wkurzaja mnie Ci administratorzy. Czasami czlowiek nawet jak ma kase to nic nie moze zrobic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach