helganin 134 Napisano 30 Wrzesień 2015 Jestem ciekaw tej gry, na razie zapowiedzi zapowiadają grę powyżej średniej :) Ciekawe jaki będzie produkt finalny. Chętnie bym pograł w jakieś rajdy na PS4 i na kierownicy. Dobrze by było jakby to demo wydali przed premierą gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 30 Wrzesień 2015 http://m.gry.v10.pl/WRC,5,pierwsza,oficjalna,gra,WRC,w,rozgrywkach,esportowych,ESL,1-129468-1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 1 Październik 2015 Na FB WRC5 pytałem kiedy demo na PS4 to odpisali... "No precise date for the moment sorry" Jaja sobie robią! Jak mogą nie wiedzieć Jak gra 9 premiera to demo powinno już dawno być. Od początku już kombinują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Październik 2015 (edytowane) Premiera 16.10 www.wrcthegame.com/pl/event/wrc5-data-wprowadzenia-16-pazdziernik/ Edytowane 1 Październik 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 1 Październik 2015 (edytowane) mają bez aktulizacji premiere oficjalnie w Polsce, Francji, Belgii i Niemczecg podali na 9 października, a reszta świata 16 października. Edytowane 1 Październik 2015 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Październik 2015 (edytowane) Na większości sklepów jest 16.10 więc okaże się 9 jak to będzie :P "WRC fans! We are pleased to inform you that WRC 5 will be out on October 9 in France, Germany and Belgium, and out on October 16 in the rest of the world" Fejs https://www.facebook.com/wrcofficialgame/photos/a.347446928760688.1073741830.329071630598218/481144528724260/?type=3 Edytowane 1 Październik 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 1 Październik 2015 Zamawiałem w SFERIS i gra 9, PSX Exteme testował grę i premiera w Polsce 9! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) Ja się z Tobą nie kłócę przecież Polski sklep i czasopismo wie lepiej niż osoba/firma która wydaje grę :P Po prostu niektóre sklepy sprowadzają grę z zagranicy i tyle a Ci co mają z polskiej dystrybucji sprzedają 16.10 Ja biorę z muve i jest 16.10 :P Teraz tylko się zastanawiam czy brać :) dema na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie a taką grę dobrze by było sprawdzić przed zakupem. Edytowane 2 Październik 2015 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) Ja także liczę by demo wyszło przed odbiorem gry gdyż też zamówiłem już dawno WRC5 Ale w razie co anuluję bo płatność przy odbiorze i odbiór osobisty ☺ pzdr. Edytowane 2 Październik 2015 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 3 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 3 Październik 2015 No nie wiem, nie przekonuje mnie to :/ Wiem że to YT ale szkoda mi na to 190 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 4 Październik 2015 Wersja na X360/PS3 wygląda jak z Xbox/PS2 ... straszna bida. Pewnie wersja na PS4 wyglądać będzie jak na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Dziś dostałem od SFERIS info że "WRC we wszystkich sklepach premiera tej gry przypada dopiero na 16 go października. Taką informację przekazał Nam producent." pzdr. Edytowane 5 Październik 2015 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 5 Październik 2015 Tia ale na PS4?? Czy ogólnie? Najlepsze że na torrentach od soboty wersje PS3 już są :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 5 Październik 2015 Dziś dostałem od SFERIS info że "WRC we wszystkich sklepach premiera tej gry przypada dopiero na 16 go października. Taką informację przekazał Nam producent." pzdr. Pisałem o tym wyżej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 5 Październik 2015 Powiem wam że porównując filmy YT z wersji past i next-genowej to różnica jest kolosalna z jednym ale. Wersja PS4/XO wcale nie prezentują się fajnie. Jeżeli gra nadal polegać będzie na karierze WRC3 potem 2 i w końcu WRC to będzie mega nudna jak w poprzednich odsłonach. Znając siebie zapewne kupię ale dopiero w okolicach 90-100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Tia ale na PS4?? Czy ogólnie? Najlepsze że na torrentach od soboty wersje PS3 już są na PS4 Pisałem o tym wyżej :P Wtedy jak pisałeś było poprawnie że 6.10 premiera w Polsce, sami w SFERIS spradzili i zmienili na takową datę premierę, a że ponownie producent podał zmianę premiery to SFERIS zmienił na 16.10 Tyle w temacie. Demo mam nadzieję że wydadzą przed premierą, ludzie cisną na FB kiedy demo a Oni nic....... olewka albo czegoś się boją hehe że nikt nie kupi pełnej gry :P pzdr. Edytowane 5 Październik 2015 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 5 Październik 2015 gameplaye na YT to pewnie z piratów... gra na past genach tak okrojona, że oczy bolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Według mnie wygląda obiecująco, wydaje się że masa auta jest dobrze zrobiona, przy dochamowywaniu czy w zakrętach widać że trzeba jechać rozważnie. Nie tylko gaz do dechy i każdy zakręt na pałe jechać, trzeba ostrożnie.. Co do grafiki jest dobrze nie widzę by się czegoś doczepić. Ps. Fura z DLC (przy pre-order) Edytowane 7 Październik 2015 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 9 Październik 2015 Na steam większość negatywnych opinii o grze i ludzie raczej wytykają błędy w grze. Czyli gra odpada z planu zakupowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 9 Październik 2015 Na steam większość negatywnych opinii o grze i ludzie raczej wytykają błędy w grze. Czyli gra odpada z planu zakupowego.Jakieś konkrety? PS3 czy 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 9 Październik 2015 na PS4/Xone/PC wygląda nieźle. widać że model jazdy sim arcade... innego na grze z licencją nie będzie ... wyglada o niebo lepiej niż z Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 9 Październik 2015 Wizualnie niestety wczesne PS3, model jazdy chyba też bez rewelacji. Idealnie by było jakby demo wrzucili bo filmiki jakoś mnie nie przekonują. Pozostaje dalej czekać na grę z licencją WRC z prawdziwego zdarzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 11 Październik 2015 H..D...i kamieni kupa :D jeszcze trzeba poznać opinie kogoś kto gra na kierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2015 A jakiego modelu jazdy się przepraszam "pan youtuber" spodziewał? Simem będzie tylko Dirt Rally, jak będzie tutaj wiadomo było od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach