Skocz do zawartości
Sushi

Siatkówka

Rekomendowane odpowiedzi

A macie w takim razie jakąś alternatywę?

Jeśli kogoś to zainteresuje, to niemiecka stacja Sport 1 będzie transmitować mecz, może być gdzieniegdzie dostępna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc poważnej alternatywy nie widzę, poza oczywiście wykupieniem transmisji u Solorza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronek zadzwonił do Solorza i jeśli awansujemy do finału, to transmisja będzie odkodowana.

Swoją drogą, ciekawe gdzie mecz będą oglądać wszyscy krzykacze, którzy bojkotują Polsat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakiegoś fajnego sopcaścika na dziś ?

Wykup za 4 zł dostęp na weeb.tv, szkoda nerwów na jakieś kiepskie streamy, a starczy Ci jeszcze na jutrzejsze spotkania. Póki co u mnie jest na tej stronie bez żadnych problemów, a leci od meczu Ruskich z Iranem - nie wiem czy na meczu Polaków się nie zacznie ciąć, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam. Po zapłaceniu przelewem kod przyszedł w niecałe 15 minut. Sama jakość była na 42' TV porównywalna z obrazem z telewizji.

Szkoda, że Francuzi nie utarli nosa Brazylijczykom. Momentami grali naprawdę kapitalnie, ale w decydujących momentach trochę zabrakło. W tie-breaku stracili 4 czy 5 punktów z rzędu i było niestety pozamiatane.

Edytowane przez Sushi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zarejestrowałem się 1h temu, a nawet jeszcze hasła nie dostałem...a gdzie jeszcze zakup premium... ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zarejestrowałem się 1h temu, a nawet jeszcze hasła nie dostałem...a gdzie jeszcze zakup premium... ;/

Wcześniej oglądałem jakieś streamy z tej strony: http://livelooker.com/pl/tv,3,siatkowka.html

Ale to jest opcja tylko jeśli nie uda Ci się ogarnąć weeb.tv - czasem nie można było nawet wyniku odczytać, nie mówiąc w ogóle o oglądaniu tego na TV. No i poszczególne streamy lubią padać - np. w końcówce tie-breaku z Brazylią :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na weeb.tv macie HD?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam takze sprawdzić stream na goldvod.tv ja ogladam na hd i jak narazie bez zacięć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na weeb.tv macie HD?

Prawie jak grafika w PS4;)

A na serio, to tak jak pisalem, na TV wyglada niemal jak z telewizji (nie HD).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na weeb.tv macie HD?

kanały siatkówki niestety SD..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przypadkiem zamknąłem taba z weeb.tv i już nie mogę wbić na żaden. super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry thriller chłopaki robią. Było 7 punktów przewagi, set w kieszeni i się posrało. Dobrze, że z tego wyszli.

Niewątpliwym minusem weeb.tv jest to, że jest pół akcji opóźnienia i jak Polacy serwowali na seta, to krzyk kogoś za oknem już mi obwieścił efekt tej akcji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lecę na sopku :P Dobry meczyk! Nerwówka była straszna :P Co do dopingu - miazga!!! :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiste mają te challenge, wyglądają jakby ktoś to kręcił starą Nokią, do tego wyśmienity framerate i w rezultacie nie widać nic. Już na ujęciach telewizyjnych to wszystko dużo lepiej wygląda.

A ci nadal swoje, znowu nam nerwówkę będą robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh jeszcze przegrają.. Takie przewagi trwonia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra, przy tym co pokazali dzisiaj to nawet 23:20 będzie nerwówką, 5 punktów i finał!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no panowie. jutro będzie ostro :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mecz pójdzie w otwartym Polsacie ? 

Oczywiście :) ale będzie grubo!!! :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiście, niezły dreszczowiec nam zrobili. Niemy pokazali jednak pazur, w drugim secie byli 7 w plecy, a odrobili stratę i w przewagach mieli więcej przewagi. Niestety to chyba taki defekt chłopaków, bo przecież w meczu z  Brazylią w 5. secie było to samo: 7:1, a potem wyrównanie. Oby się ogarnęli na finał, bo Brazylijczycy nie będą się z nami cackać.

Piłka nożna niby sportem narodowym, a nigdy nie słyszałem za oknem takiej euforii jak kopacze grali... pewnie dlatego, że za mojego życia i życia większości z nas nie wygrali meczu nie o honor na dużej imprezie.

Mecz pójdzie w otwartym Polsacie ? 

Pisałem wyżej, że podobno do Solorza Komorowski zadzwonił i się pan prezes ugiął. Zresztą bez tego, dochody z reklam tego wieczora będą pewnie kosmiczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi