Bartol84 5 Napisano 26 Wrzesień 2017 * Jednak nie mogłem wytrzymać, zamówiłem loadcella do csl elite . Cały zestaw nie kosztował mało, ale po przeczytaniu opinii wynika z tego, że warto. * I jak domestos007 zamówiłeś swój zestaw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 26 Wrzesień 2017 Jeszcze się wstrzymałem, trochę do d.. bo nie obsługuje DriveClub. Z drugiej strony Fanatec jest na etapie wypuszczenia kierownicy DD do końca roku, ma być wersja pod PS4. Teraz tylko pytanie czy cena będzie zjadliwa i czy nie będzie żadnej wpadki jak w poprzednich kierownicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Wrzesień 2017 Kierownicą w Driveclub? Tam ffb jest tak beznadziejny, że nie ma co sobie głowy zawracać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 26 Wrzesień 2017 Jak jest z shifterem i handbreak do PS4 od Fanateca będzie to dobrze współpracować. Cały czas chodzi mi po głowie kokpit od Simetika. Napisałem do WSP odnośnie stojaka to mi odpisali że są na etapie dostosowania swoich stojaków do serii CLS. Na tym filmie ewidentnie słychać terkotanie, z kiedy jest ostatni firmware?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Wrzesień 2017 Jeżeli shifter czy handbrake podłączysz pod bazę, wszystko będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 26 Wrzesień 2017 (edytowane) Domestos direct Drive jeśli chodzi o cenę to bedzie zaporowa. Poza tym będziesz to musiał przyspawać do konkretnego standa. Nie wiadomo jak to bedzie się sprawować. Jeśli chodzi o mnie to ja nic więcej nie potrzebuje ze sprzętu jestem bardzo zadowolony. G29 to jest zabawka. Fanatec wyróżnia się pod każdym względem. Teraz to jest komfort grania. Powtarzam ffb jest miękki. Dzisiaj odpaliłem F1 2017 fantastycznie się gra. Ustawienia wykonałem zarówno w bazie jak i w menu grze. Nikogo nie będę namawiał. Pieniądze, które wydałem całkowicie to rekompensuje . Czekam tylko za loadcellem i zestaw bedzie kompletny. Dokładnie Driveclub to jest żaden symulator i wogóle nie nadaje się pod kiere. Edytowane 26 Wrzesień 2017 przez Bartol84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 26 Wrzesień 2017 mam takie pytanie.czy jak zamocuje kierownice na playseacie nie bedzie ona zasłaniała mi widoku ekranu tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoco 8 Napisano 27 Wrzesień 2017 mam takie pytanie.czy jak zamocuje kierownice na playseacie nie bedzie ona zasłaniała mi widoku ekranu tvJa mam tv bardzo nisko i nic nie zasłania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 27 Wrzesień 2017 (edytowane) 16 godzin temu, Bartol84 napisał: Domestos direct Drive jeśli chodzi o cenę to bedzie zaporowa. Poza tym będziesz to musiał przyspawać do konkretnego standa. Nie wiadomo jak to bedzie się sprawować. Jeśli chodzi o mnie to ja nic więcej nie potrzebuje ze sprzętu jestem bardzo zadowolony. G29 to jest zabawka. Fanatec wyróżnia się pod każdym względem. Teraz to jest komfort grania. Powtarzam ffb jest miękki. Dzisiaj odpaliłem F1 2017 fantastycznie się gra. Ustawienia wykonałem zarówno w bazie jak i w menu grze. Nikogo nie będę namawiał. Pieniądze, które wydałem całkowicie to rekompensuje . Czekam tylko za loadcellem i zestaw bedzie kompletny. Dokładnie Driveclub to jest żaden symulator i wogóle nie nadaje się pod kiere. Napisz jak się sprawuje Loadcell, wstrzymałem się bo chcę kupić też kokpit od Simetika zresztą i tak niema jeszcze GTS. Jak mi się spodoba to może w późniejszym terminie sprawie sobie mocnego PC-ta z trzema monitorami. Patrzyłeś na te sandały za 600 euro niezły wypas :?). Edytowane 27 Wrzesień 2017 przez domestos007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 27 Wrzesień 2017 playseat project cars plus gt 29 dobry zestaw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 11 Październik 2017 Idzie premiera GTS to wraca temat kiery.. Panowie, coś lepszego od G29 w kwestii shiftera i ewentualnie hamulca w granicach 2k? Najfajniej z Allegeo bo mają teraz raty 0% to można sobie oszczędzić wydawania naraz większej kwoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6818181366Plushttp://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6993784008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 11 Październik 2017 Daje radę ten shifter? Ogólnie chyba obsługa shiftera w GT nigdy nie była doskonała, ale pamiętając jak działał ten z G27 gdzie koniec końców używałem tylko łopatek to teraz trochę strach wydać ekstra 650zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2017 Shifter jest bdb, inna sprawa czy jest sens kupować go do GT. Jeżeli będzie też grał w pCARS czy Asseto to sens jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 11 Październik 2017 (edytowane) Na 99% tylko PS4, więc GT i czasami DC skoro mam. Warto przeskoczyć na T500RS? Jak wygląda sprawa stojaka Wheelstand pro, jest w miarę stabilny? Na tą chwilę mam stojak DIY Ikea, ale trzeba ogarnąć coś wygodniejszego jednak Edytowane 11 Październik 2017 przez Yog-Sothoth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2017 To jak na mój gust shifter możesz odpuścić. Wheel stand pro sprawdza się bardzo dobrze i jest wystarczająco stabilny.Z T500 jest o tyle problem ze nie jest oficjalnie wspierane. Działa w większości gier, ale ten lekko mocniejszy force feedback nie jest wart zachodu.T300 jest nowszą i nowocześniejszą konstrukcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 11 Październik 2017 Ok dzięki, też w sumie już odpuściłem T500, jutro zamawiam T300RS Czy mi się wydaje czy kiera nie jest skórzana tylko jakaś gumowana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2017 Jest wersja z alcantarą.https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kierownica-thrustmaster-t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition-do-ps4-ps3-pc?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 12 Październik 2017 Wiem ze wątek kierownica do PS4 ale nurtuje mnie pytanie. Jest dobra kierownica która można grać w PC2 na PS4 i podłączyć ja Xbox pograć w FZ lub podłączyć w przyszłości także do tej nowej konsoli Xbox co premier mieć będzie w listopadzie ??Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Październik 2017 Wiem ze wątek kierownica do PS4 ale nurtuje mnie pytanie. Jest dobra kierownica która można grać w PC2 na PS4 i podłączyć ja Xbox pograć w FZ lub podłączyć w przyszłości także do tej nowej konsoli Xbox co premier mieć będzie w listopadzie ??Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProNie jestem pewny ale chyba fanatec pracował nad kiera która miałaby działać z dwiema konsolami, poszukaj.Co do reszty to wiem że są tacy co mają dodatkowa bazę od od t300 dla xbox to nazywa się chyba tx i tak sobie radzą. Każdy chce zarobić i stąd licencje a skoro produkt licencjonowany pod konsole A to nie zadziała z konsolą B, za to zadziała bez problemu z kompem. Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Październik 2017 Nie ma takiej kierownicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 12 Październik 2017 12 godzin temu, mataman napisał: Jest wersja z alcantarą.https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kierownica-thrustmaster-t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition-do-ps4-ps3-pc?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml Rozumiem że tylko koło jest inne, sama podstawa jest ta sama? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Październik 2017 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 13 Październik 2017 Zakupiona FF mocny nawet na 5, przez chwilę miałem wyżej ale nie ma sensu na dłuższą metę. W zestawie dostałem Project Cars 2, także mam nówkę w folii na sprzedaż gdyby ktoś chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy69 46 Napisano 13 Październik 2017 6 godzin temu, Yog-Sothoth napisał: Zakupiona FF mocny nawet na 5, przez chwilę miałem wyżej ale nie ma sensu na dłuższą metę. W zestawie dostałem Project Cars 2, także mam nówkę w folii na sprzedaż gdyby ktoś chciał. Jaką dokładnie zakupiłeś? Ile dałeś w zestawie z Project Cars? Gdzie kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach