plast007 7 Napisano 2 Październik 2014 psn: SEBA_plast007 headset: tak PS4 Titan 27lvl Rajdu jeszcze nie robilem bo nie mam z kim. Bardzo chetnie pogram z kazdym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swietomir 0 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) Witam, jakby co chetnie sie pisze na strike i rajdy :) psn: Swietomir headset: mam PS4 warlock 27 Edytowane 2 Październik 2014 przez Swietomir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gameboy-92Nami 0 Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) ID Gameboy-92Nami Warlock 26lvl PS3 Z checia dolacze wszedzie gdzie jakies miejsce :p Edytowane 3 Październik 2014 przez Gameboy-92Nami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szakur 0 Napisano 3 Październik 2014 Witam szukam ekipy do zrobienia qestów Queen's Wrath, strike-ów itd. psn: Szakurheadset: Jestplatforma: PS4Titan 24lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotrek 0 Napisano 4 Październik 2014 Tytan 29 lvl, i Warlock 28 Lvl potrzebują czterech no lifów na Raid dzisiaj o godzinie 17.00. Mile widziani ludzie, którzy wiedzą o co w Raidzie chodzi ;) PS4 Headset Psn: Gotrek_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 4 Październik 2014 Ja na pewno będę :) Tytan 28 lvl, ale ogarniam raid. Na last bosie mogę z tarczą biegać cały czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 4 Październik 2014 2 ludzików na VoG godz. 16:00. Bardzo wskazane minimum level 27 i fioletowe bronie (najlepiej z void damage). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleeinr 0 Napisano 4 Październik 2014 (edytowane) Szukam grupy do VoG, 27 hunter :] psn id: oleeinr ps4 Edytowane 4 Październik 2014 przez oleeinr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSki 2 Napisano 5 Październik 2014 To i ja sie dopisze, bo nie mam z kim grac. PsnId: uSsski Poki co hunter na 28. Ps4 oraz hs Wiek 37. Z racji pracy 3 zmianowej w tygodniu dostepny przed/po pracy. W weekendy non stop. Chetnie pogram strike,weekly,nightfalle oraz z przyjemnoscia dolacze do raidow. Chetnie rowniez pomoge z w/w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 6 Październik 2014 28 wlck - obie subclassy wymaxowane - icebreaker, moon-handcanon i jeszcze jakis egzotyczny shotgun.PSN ID: Gejsza_MatiSzukam ludzi na jutro na weekly strike 28lvl i Nightfalla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 6 Październik 2014 (edytowane) 28 wlck - obie subclassy wymaxowane - icebreaker, moon-handcanon i jeszcze jakis egzotyczny shotgun. PSN ID: Gejsza_Mati Szukam ludzi na jutro na weekly strike 28lvl i Nightfalla. Chętnie zagram. Można też raid zaliczyć jak będą chętni. Edytowane 6 Październik 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 6 Październik 2014 28 wlck - obie subclassy wymaxowane - icebreaker, moon-handcanon i jeszcze jakis egzotyczny shotgun. PSN ID: Gejsza_Mati Szukam ludzi na jutro na weekly strike 28lvl i Nightfalla. Bardzo chetnie jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plast007 7 Napisano 6 Październik 2014 28 wlck - obie subclassy wymaxowane - icebreaker, moon-handcanon i jeszcze jakis egzotyczny shotgun. PSN ID: Gejsza_Mati Szukam ludzi na jutro na weekly strike 28lvl i Nightfalla. Pisze sie oczywiscie! Wtorek jestem caly dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 7 Październik 2014 28 wlck - obie subclassy wymaxowane - icebreaker, moon-handcanon i jeszcze jakis egzotyczny shotgun. PSN ID: Gejsza_Mati Szukam ludzi na jutro na weekly strike 28lvl i Nightfalla. Jak będziesz potrzebował, to daj znać. Dzisiaj ograliśmy rajda, z czego dostałem pantofelki i ajs brejkera xD Jutro najpewniej powinienem zrobić jeszcze bounty na jakiś egzotyczny rewolwer, więc będę posiadał już konkretniejszą siłę ognia. Tylko by mi pasowało robić to około 22:30-23:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 7 Październik 2014 Ktoś się pisze na raid na środę koło 17? Albo Iron banner? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Październik 2014 Jakby ktoś coś to mój Titan lvl. 27 też chętnie dziś weźmie udział w nightfallu/weekly. Godziny wieczorne, PSN id: fryz1916. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlito87PL 1 Napisano 7 Październik 2014 Witam, jakby kogoś Wam brakowało to ja chętnie zagram Raid, Weekly Heroic lub Weekly Nightfal. Tytan 27 lvl, Mida Multi Tool wymaksowane. Dzisiaj będę od 17:30 mniej więcej. Nick PSN: Carlito87PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plast007 7 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Ja tez raid dzis to juz jest nas dwoch carlito - jeszcze 4 :) Fryz - to jest nas trzech Edytowane 7 Październik 2014 przez plast007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Witam, chętnie zagram cokolwiek - Weekly Heroic, Weekly Nightfall, Raid. Titan, lvl 26. Dzisiaj dostępny cały dzień, normalnie jakoś godziny popołudniowe. PSN - stolarz1916 Edit: Obecnie już 27 :) Edytowane 7 Październik 2014 przez stolarz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciborro 2 Napisano 7 Październik 2014 Witam, chętnie zagram cokolwiek - Weekly Heroic, Weekly Nightfall, Raid. Titan, lvl 26. Dzisiaj dostępny cały dzień, normalnie jakoś godziny popołudniowe. PSN - stolarz1916 Ja z chęcią pogram bo też mam 26 LVL(warlock) i nie mam zbytnio z kim grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 7 Październik 2014 Siema. Czy pisalby się ktoś dziś ok godz 23 na nightfall i ew weekly? Gram tytanem 28lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 7 Październik 2014 Siema. Czy pisalby się ktoś dziś ok godz 23 na nightfall i ew weekly? Gram tytanem 28lvl. Ja z chęcią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W11 4 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Witajcie! Destiny kupione 2 dni temu, wciągnęło niemiłosiernie, lvl 16 titan obecnie. Jeśli ktoś chciałby razem podlevelować postać, wyjaśnić mi trochę szczegóły gry, lub pomóc mi podbić poziom oraz przejść 2 strike'i (moon, venus) - serdecznie zapraszam. Headset oczywiście jest, gwarantuję dobrą zabawę :) PSNid: jsemeniuk - gdy wysyłasz zaproszenie do znajomych dopisz "Destiny"! Gram zazwyczaj od 17 do późnych godzin wieczornych (po północy) Edytowane 7 Październik 2014 przez W11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 7 Październik 2014 Siema. Czy pisalby się ktoś dziś ok godz 23 na nightfall i ew weekly? Gram tytanem 28lvl. Wpiszcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleeinr 0 Napisano 7 Październik 2014 Wpiszcie mnie Ja też bardzo chętnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach