bero1910 2 Napisano 24 Październik 2014 Zapraszac właśnie gram; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 24 Październik 2014 (edytowane) Poszukuje dwóch ogarniętych postaci na weekly strike. Mam 26 lvl i do teamu potrzebował bym osoby z conajmniej takim lub wyższym poziomem (mam jakieś badziewne pukawki :P). Jestem wolny dzisiaj 20-23. Psnid: misiektriplesix. Z góry dzięki za pomoc. Whs zaliczony. Ale można zapraszac jakby co Edytowane 24 Październik 2014 przez MisiekTripleSix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 24 Październik 2014 Chetnie zrobie weekly na 28, 27 lvl hunter, jak cos to pisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 24 Październik 2014 (edytowane) Jeżeli ktoś jutro lub dziś gra raid i ma miejsce, to chętnie zagram :) Titan, 28 lvl Również chętnie zagram weekly :) Edytowane 24 Październik 2014 przez stolarz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 24 Październik 2014 (edytowane) Witam, poszukuję dwóch osób na weekly strike. Jeżeli ktoś zainteresowany proszę pisać. Edytowane 24 Październik 2014 przez sLk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 24 Październik 2014 Rajd Hard - niedziela (26.10) godz. 14:00 Wymagany level 29+. Jeśli będzie sporo osób chętnych będzie selekcja osób z odpowiednim gearem. 1. diuszek 2. J3acek 3. sceptykos 4. (rezerwacja) 5. SEBA_plast007 6. Jestem chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
talar13 0 Napisano 24 Październik 2014 slk potrzebuję strange coins więc muszę walnąć strika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 25 Październik 2014 Pomoże ktoś weekly heroic na 28? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_DaRiO 0 Napisano 25 Październik 2014 Rajd Hard - niedziela (26.10) godz. 14:00 Wymagany level 29+. Jeśli będzie sporo osób chętnych będzie selekcja osób z odpowiednim gearem. 1. diuszek 2. J3acek 3. sceptykos 4. (rezerwacja) 5. SEBA_plast007 6. Witam, jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK1983 0 Napisano 26 Październik 2014 Witam szukamy ekipy na VoG Jest nas 3 wiec potrzeba jeszcze 3. jesli ktos chce dolaczyc lub ma 3 miejsca to pisac (pozniej omowimy o ktorej pasuje wszystkim) minimum lvl 28+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Witam szukamy ekipy na VoG Jest nas 3 wiec potrzeba jeszcze 3. jesli ktos chce dolaczyc lub ma 3 miejsca to pisac (pozniej omowimy o ktorej pasuje wszystkim) minimum lvl 28+ Możesz mnie dopisać z chęcią spróbuje swych sił Warlock 28 ,HS jest Edytowane 26 Październik 2014 przez Levy_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 26 Październik 2014 też z chęcią spróbuje psn balneator_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK1983 0 Napisano 26 Październik 2014 Zbieram ekipe na voga na dzis o 19. kto chetny to pisac. LVL 28+ Mile widziane osoby z "doswiadczeniem" w voga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostek9421 0 Napisano 26 Październik 2014 Potrzeba trzech chętnych na raid,teraz. 28 lvl-E,Raid na normalu. Psn: kostek9421. Jak coś to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 27 Październik 2014 siema, poszukuję ludzi na dzisiejszy wieczór na weekly albo nightfall. Muszę zabrać trochę strange coinsów, bo mam przeczucie, że w przyszły weekend będzie Handgun do kupienia :D in pame powinienem być przed 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzio19871 0 Napisano 27 Październik 2014 siema, poszukuję ludzi na dzisiejszy wieczór na weekly albo nightfall. Muszę zabrać trochę strange coinsów, bo mam przeczucie, że w przyszły weekend będzie Handgun do kupienia in pame powinienem być przed 20 Dodaj mnie to ci pomoge bo też nightfalla nie mam zrobionego. Moje PSNid masz z boku dodaj mnie jak chcesz mam Huntera 28lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 27 Październik 2014 Szukam ekipy na Raid Normal. Gram Warlock 28lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Październik 2014 siema, poszukuję ludzi na dzisiejszy wieczór na weekly albo nightfall. Muszę zabrać trochę strange coinsów, bo mam przeczucie, że w przyszły weekend będzie Handgun do kupienia :D in pame powinienem być przed 20 Jak dalej będziesz szukał to wyślij mi zaproszenie, też chętnie zrobię weekly i/lub nightfall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 28 Październik 2014 Radzio19871, fryz Dzięki za wczorajszą grę. NF był męczący, ale weekly poszedł później bardzo przyjemnie, pomimo ciszy w eterze bo coś czat nawalał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 28 Październik 2014 My z Radziem się słyszeliśmy dobrze, tylko z Tobą coś się nie chciało połączyć. ;) Też dziękuję i jakby co to dzisiaj po 22 też jestem chętny na wszelkie weekly, heroic czy daily. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Październik 2014 Również dołącze bardzo chętnie. Weekly/Nightfall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 28 Październik 2014 nic nie obiecuję, ale postaram się stawić ok 22. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 28 Październik 2014 Ja też dzisiaj chętny na wszystkie NF weekly i resztę. Myślę że będę grał od 17 do jakiejś północy więc jak coś to proszę O zapro i cisniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 28 Październik 2014 Ja też chętnie zagram Nightfall + Weekly dodawać do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 28 Październik 2014 Siema, potrzebuje 3 osób na dzis na raid. Godzina 21-22 gdzieś tak myśle. Dostosujemy się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach