dosard 6 Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) szukam 1-2 osob na nowy raid dzisiaj o 20.00 29 lvl minimum pisać na psn dosard Edytowane 9 Grudzień 2014 przez dosard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 9 Grudzień 2014 Minimum to sobie możecie iść na vog-a nie ten nowy raid... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 10 Grudzień 2014 Szukam osób na weekly i nightfall dzisiaj około 22 - w tym tygodniu wymagany jest Dark Below. Będę wdzięczny za dołączenie do mnie lub zaproszenie do siebie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 10 Grudzień 2014 Ja moge z Toba zrobic wszystkie weekly i nightfalle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 10 Grudzień 2014 No to wspaniale :) odezwę się wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 10 Grudzień 2014 Kto zrobi ze mną nightfalla itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 10 Grudzień 2014 Szukam ludzi na rajd! Najlepiej na dziś jak się da! O mówię - minimum lvl. 30. Na 29 nie ma czego nawet szukać tam!PSN ID : Gejsza_Mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 11 Grudzień 2014 Poszukuje jakiejś ekipy, która ma miejsce dla dwóch osób (jedna osoba 30 hunter, druga obecnie 29, ale 3 nowe części juz kupione wiec jak shardy wpadną to 30 jest) i zamierza robić nowy raid w najlepiej w weekendy (między 16-24) lub ewentualnie w pon i śr (między 17-21). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dosard 6 Napisano 11 Grudzień 2014 Egze my gramy codziennie od 20-21 sa dni ze znajdzie sie miejsce, z 30 darujcie sobie jak nie masz jednej osoby to i 29 dobra aby zaczac grac wystarczy ze osoba jest ogarnieta dlatego napisalem min 29 i zle nie wyszlo nowe itemki raidowe dropnely Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) Trochę nie doprecyzowałem w poprzednim poście, poszukujemy jakiejś bardziej stałej ekipy żeby się co tydzień nie spinać i na siłę szukać. Jak coś pw do mnie Edytowane 11 Grudzień 2014 przez EgZePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 11 Grudzień 2014 Ja jestem zawsze chętny na rady. Dodajcie - Aszynbeher. Z dosardem juz grałem, bardzo przyjemna ekipa. Na RAID polecam 30 lvl jak nie więcej. Ja juz teraz mam 30. Leveluje juz rękawice i butki. Klatę lub kasku kupie niedługo, ale myśle zeby przejść ten most, wtedy moze dopnie jakis element gearu. :) zbieramy na 31. Dosard, za mostem sa juz moby 32 lvl. Moze byc cieżko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuza84PL 5 Napisano 12 Grudzień 2014 Trochę nie doprecyzowałem w poprzednim poście, poszukujemy jakiejś bardziej stałej ekipy żeby się co tydzień nie spinać i na siłę szukać. Jak coś pw do mnie Siemka EgZe, Ja jestem zawsze chetny do pomocy, tak jak Ty mi pomagales, wiec smialo wal zawsze do mnie w kwestii Nightfalli/Weekly itp. Z Raidami tez czesto bywa, ze jest wiecej chetnych niz miejsc, wiec smialo mozna krecic to na 2 ekipy. Masz mnie w znajmomych, wiec wiesz gdzie mnie znalezc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 12 Grudzień 2014 dołączam się :) graliśmy nieraz, psn: mecei :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuza84PL 5 Napisano 12 Grudzień 2014 dołączam się :) graliśmy nieraz, psn: mecei Taaaa, a ostatnio wyslalem Ci zaproszenie, bo nie mial mi kto pomoc w Nightfallu to mnie zlales :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 12 Grudzień 2014 Moze zobaczyl Twoj level i stwierdził że nie będzie Cie ciągnąc ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 12 Grudzień 2014 Taaaa, a ostatnio wyslalem Ci zaproszenie, bo nie mial mi kto pomoc w Nightfallu to mnie zlales :) przeciez na imprezie wszyscy bylismy - trzeba bylo wejsc jak zawsze i krzyczec :D a zaproszen od gier mam od groma, nicku nie zauwazylem, bo myslalem, ze to jakis random z 3 lvlem, ktory na patrolu obok mnie biegal, po tym jak wyszedles, aj Yakuza Yakuza wiem, ze zartujesz :D ale wole napisac sprostowanie, bo na forum tutaj nowy jestem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuza84PL 5 Napisano 12 Grudzień 2014 przeciez na imprezie wszyscy bylismy - trzeba bylo wejsc jak zawsze i krzyczec a zaproszen od gier mam od groma, nicku nie zauwazylem, bo myslalem, ze to jakis random z 3 lvlem, ktory na patrolu obok mnie biegal, po tym jak wyszedles, aj Yakuza Yakuza wiem, ze zartujesz ale wole napisac sprostowanie, bo na forum tutaj nowy jestem ;p No robie sobie jaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knowak83 0 Napisano 13 Grudzień 2014 Poszukuj dwóch osób na raid podstawowy na dzisiaj - planowany start o 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszarka 0 Napisano 13 Grudzień 2014 Poszukuje ludzi na nightfall ale rowniez pojde na oba raidy, warlock 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliberek 0 Napisano 14 Grudzień 2014 Zapraszam chętnych do nowego raidu dzisiaj. Jak zbierzemy 6 osób, ruszamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 14 Grudzień 2014 http://www.destinyse.plGejsza_Mati wraz z Kali_Berek szukamy chętnych na Crote. Bez spiny, na luzie - ile damy rade zrobić tyle zrobimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 14 Grudzień 2014 Ciekawe. Polska wersja LFG zobaczymy czy wypali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 14 Grudzień 2014 (edytowane) Ktoś chce ruszać na Crote?Teraz, jak najszybciej?Jak coś to pisać do Gejsza_Mati Edytowane 14 Grudzień 2014 przez winiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ds5 1 Napisano 14 Grudzień 2014 Chętnie pójdę pójdę na crote. 16 lvl Hunter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 15 Grudzień 2014 Witam szukam chętnych na Vault Of Glass HARD. Planuje start na Wtorek 20.00 Zainteresowani wpisywać się tu lub pisać na PSN. Będę wysyłał zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach