fryz 915 Napisano 18 Styczeń 2015 Jakby ktoś miał chęć zrobić dziś wieczorem (tak po 20) nightfalla/weekly to zapraszam - mam 3 postacie i każdą bym chętnie zrobił. Jeśli komuś brakuje graczy do Croty i VoG na hardzie to również chętnie wezmę udział z tym, że od wyjścia dodatku miałem przerwę od Destiny więc taktyk na Crotę nie znam. Psn id: fryz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MithersX 0 Napisano 18 Styczeń 2015 (edytowane) Na Vaulta szukam ktoś chętny ? pisać kiedy odpowiada Edytowane 18 Styczeń 2015 przez MithersX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 18 Styczeń 2015 Na Vaulta szukam ktoś chętny ? pisać kiedy odpowiadaJeśli masz ekipę to ja mogę dzisiaj zagrać VoG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 19 Styczeń 2015 Witam ;) W skrócie : praca oraz mały niespełna półtora letni Bąbel zabierają mi masę czasu nie mniej chetnie w wolnej pogrywam :) Trudno umówić mi się na konkretną godzinę dlatego zostawiam swój nick psn : Kobraki182 i proszę o dodawanie! :) W nadzieji ze uda mi się w jakiś dzień z kimś z was pograć :) Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz Skrubisz 0 Napisano 22 Styczeń 2015 Psn lukaszskr1988 Dodawać panowie bo nie mam z kim grać :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 26 Styczeń 2015 Ps4 - Kvass1986 , szukam z kumplem fajnego gościa z dużym poczuciem humoru do strike'ow, skirmish'ow etc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro1982 7 Napisano 29 Styczeń 2015 Szukam ekipy do rajdów, niestety moje godziny grania sprawiają że jest z tym problem. Jestem dostępny codziennie najwcześniej od godziny 22 do 2 w nocy, jak trzeba to posiedzę dłużej o ile jest to końcówka rajdu;) Zrobię także nightfall, weekly itp. Gram Tytanem 31lvl, poziom trudności nie ma znaczenia. PSNID- hatsumoto1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cwiras4PL 0 Napisano 1 Luty 2015 (edytowane) Witam, Titan, 27 lvl. Gram od niedawna i poszukuję ekipy do wspólnej gry. Wszystkie aktywności wchodzą w rachubę. Szarpię najczęściej od godziny 19 do późna (w zależności czy na drugi dzień jadę do pracy), a i "przynolifić" się zdarza. ;) Chętni niech dodają. PS4 PSNID- Cwiras4PL Edytowane 1 Luty 2015 przez Cwiras4PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 1 Luty 2015 Szukam ekipy do rajdów, niestety moje godziny grania sprawiają że jest z tym problem. Jestem dostępny codziennie najwcześniej od godziny 22 do 2 w nocy, jak trzeba to posiedzę dłużej o ile jest to końcówka rajdu;) Zrobię także nightfall, weekly itp. Gram Tytanem 31lvl, poziom trudności nie ma znaczenia. PSNID- hatsumoto1982 Witam, Titan, 27 lvl. Gram od niedawna i poszukuję ekipy do wspólnej gry. Wszystkie aktywności wchodzą w rachubę. Szarpię najczęściej od godziny 19 do późna (w zależności czy na drugi dzień jadę do pracy), a i "przynolifić" się zdarza. ;) Chętni niech dodają. PS4 PSNID- Cwiras4PL To moje godziny:) Kvass1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xymox 0 Napisano 2 Luty 2015 Szukam osób do weekly heroic/nightfall lub raidów - PS4 - PSNID xymox262 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 3 Luty 2015 Kto chętny na raid VoG we wtorek ok 22? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 3 Luty 2015 Ja mogę od 20 do 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 3 Luty 2015 Hard, czy normal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 3 Luty 2015 Hard, czy normal?Dostosuje się:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 3 Luty 2015 Dziś jednak nie będę mógł, ale tak ogólenie na harda bym poszedł. Tylko tak jak kolega wyżej ja to bardziej od 19-20tej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilloKSG 1 Napisano 3 Luty 2015 Chętnie pogram z kimś strike'i od 22, poziom 22, mój nick: elmaestro1948. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 4 Luty 2015 Chętnie pogram z kimś strike'i od 22, poziom 22, mój nick: elmaestro1948. :)Kvass1986, lvl28, chętnie pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geroxir 0 Napisano 6 Luty 2015 Witam jestem nowym posiadaczem Gry Destiny od dzisiaj, szukam ludzi albo znajomych do gry moja nazwa : Geroxir wiek 16 ale ogarnięty w gry MMO :) zawsze grałem na pc w Guild wars lub inne gry a teraz czas na Destiny jeżeli komuś nie przeszkadza mój wiek to zapraszać to chętnie z kimś pogram w sumie szukam podróżnika po świecie tej gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 7 Luty 2015 Poszukuje kozaków którzy pomogą mi przejść weekly na hardzie.. Tytan lvl 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screeaam 0 Napisano 11 Luty 2015 (edytowane) Cześć! Dwójka graczy dołączy do ekipy do Vault of Glass, bądź też szuka czwórki do tego - Hunter i Warlock jak na razie na poziomie 26, z ekwipunkiem wystarczającym na to. Co do terminu, to się dostosujemy. Dodawajcie na PSN, albo piszcie tutaj. PSNid: OVertee Edytowane 11 Luty 2015 przez Screeaam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 13 Luty 2015 Jam jest dwóch chętnych, lvl30 i lvl28. Więc jest nas czterech na VoG;) Kvass1986 & melerek (nie jesteśmy gejami ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MithersX 0 Napisano 14 Luty 2015 Potrzebuje 5 na Crote, na dzisiaj 12-13 mam save na samym crocie wbijac psn taki jak na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akmon 4 Napisano 15 Luty 2015 Szukam kogoś do wspólnej gry (strike, wspólne przechodzenie misji itp). PSNid: AreczekS level 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gameros 1 Napisano 16 Luty 2015 chetnie pogram VOG albo weekly nick BEDZIASTIK jutro bede kolo 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S0SIK__PL 0 Napisano 17 Luty 2015 S0SIK__pl pisze sie na Raidy V i C oraz Weekly na 3 postaciach (30,31i32 lvl). Tylko dziennie siedze 2h (20-22) taki mały - :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach