cwir 12843 Napisano 3 Październik 2014 Temat do zapraszania i szukania klubu w Driveclub 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1982sce 4 Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) No i oto chodzi :) Ja chetny do klubu grę kupuje na premierze więc startuje odrazu :) Mój Nick to bartek1982sce jak coś to pisać o dodanie do znajmomych z tematem ze chodzi o DriveClub. Oczywiście napewno trzeba najpierw poznać esencje zakładania klubu w DC a to napewno na premierze i wtedy już bedzie można konkrety robić ale napewno na początek chetnych tzreba uzbierać. Edytowane 3 Październik 2014 przez Bartek1982sce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 3 Październik 2014 Również z chęcią dołączę, jako że Carsy przesunięte (info ze sklepu) to nie pozostaje nic innego na zimę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) Witam. Jestem zainteresowany wspólną grą w DriveClub. Zapraszajcie na PSN -> jodzio. Liczę na długie godziny frajdy w DC i nie powiem oczekiwania co do tej gry mam ogromne! Edytowane 3 Październik 2014 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 3 Październik 2014 ja też chętnie dołączę, z tym że narazie z wersją ps+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 4 Październik 2014 Ja również się piszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 4 Październik 2014 No fajnie że macie PO tylko kogo to interesuje? Widzę że nie zrozumieliście po co powstał ten temat więc zamykam do premiery. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Październik 2014 Nikogo nie obchodzą wasze preordery w tym temacie. Tylko organizacja klubów. Zaproszenia, zgłoszenia itp. Otwieram temat, ale zamknę od razu jak będzie offtop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 6 Październik 2014 Również chciałbym dołączyć do jakiegoś klubu w DC, na razie wersja PS+ Mój nick: sunnyluk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 6 Październik 2014 Chcialbym dolaczyc do jakiegos klubu pelna wersja gry nick: Drozdaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zippi 0 Napisano 6 Październik 2014 Ja też jestem chętny na wspólne granie Nick kudl4ty90 pełna wersja gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 7 Październik 2014 Chętnie dołączę: dext3rr_93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 7 Październik 2014 Sign me in :) zyga909 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Październik 2014 Jak serwery wstana to jestem chetny do scigania. torresbtmPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 7 Październik 2014 Również chętnie dołączę do klubu i przyjmę do znajomych graczy DC. Nick cMonry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Również szukam klubu/znajomych, mam pełną wersję. Nick: luk4sek1989 Edytowane 7 Październik 2014 przez lopi89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kristtof 2 Napisano 8 Październik 2014 Tak Jak koledzy wyzej, PSN Kr1sttof Moze też sami zrobimy klub ? np PS Site Polska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 8 Październik 2014 Zapraszam do klubu Luku Team PL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziku 2 Napisano 8 Październik 2014 ZikusPL dodawać chętnie dołączę do klubu - full wersja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 8 Październik 2014 Dołączę chętnie do klubu :) haobao_PL :) Mam calaka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 8 Październik 2014 Witam, Szukam klubu z osobami które: - Posiadają HS i nie graja na budowie / w przedszkolu. - Planują grać w inne gry sieciowe - jak już będziemy razem jeździć to czemu nie pograć w coś innego - wiek +22 Od siebie dodam, że lubię grać mając pod ręką *coś* do picia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 8 Październik 2014 Zapraszam do stworzonego przeze mnie klubu "DriftClub". Powinien być widoczny w zakładce "kluby znajomych" czy jakoś tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dredsons 0 Napisano 9 Październik 2014 Serdecznie zapraszam do mojego klubu " Mobilki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 9 Październik 2014 Klub NOCNA JAZDA zaprasza :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxEnergizer 0 Napisano 9 Październik 2014 MaxEnergizer_EU chętnie dołączę do klubu - full wersja / Zapraszajcie również do znajomych powalczymy o najlepsze czasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach