Goltar 24 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Klub Piraci Drogowi, zapraszam tych którzy lubią śrubować hot lapy, nie lubią Destruction Derby i mają przynajmniej tyle lat, żeby posiadać własne prawo jazdy. 3 miejsca wolne, mozna zapisać sie samemu wyszukując klub w grze. Edytowane 15 Październik 2014 przez Goltar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes123321 0 Napisano 9 Październik 2014 działa wam w ogóle teraz opcja tych klubów ? Bo mi jeśli chodzi o multi i social to nic nie działa ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 9 Październik 2014 Dołączę chętnie do klubu :) haobao_PL :) Mam calaka ;) wyslij mi zapro MaxEnergizer_EU chętnie dołączę do klubu - full wersja / Zapraszajcie również do znajomych powalczymy o najlepsze czasy :) klub Luku Team PL wyslij zap do mnie jak cos zapraszam wszystkch :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Październik 2014 wyslij mi zapro Ok, dziś wyślę inva :) tylko trzymaj dla mnie miejsce! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 9 Październik 2014 spoko :) bede po pracy online jakos po 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Feeria 0 Napisano 10 Październik 2014 Również szukam klubu, najlepiej z poważnymi osobami :) Ewentualnie dodawajcie: jojtas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 10 Październik 2014 (edytowane) Poszukuje ludzi do powaznego klubu chcialbym zeby klub caly czas sie rozwijal i nie rozpadl sie po paru dniach chce stworzyc dobra zgrana ekipe ktora zawsze gra wspolnie :) Wymagania - umiejetnosc jazdy - headset - czas wieczorami - zaangazowanie w rozwoj chetni dodawac mnie na psn z dopiskiem ze do klubu Drozdaa Edytowane 10 Październik 2014 przez Drozda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 11 Październik 2014 FastDrunkPl zapraszam otwarte! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartki 0 Napisano 12 Październik 2014 Zapraszam do wspólnego śmigania:) Bartki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 12 Październik 2014 Powidzcie mi jak z tymi serwerami, da sie grac, caly czas sie zastanawiam czy juz kupowac czy poczekac zeby sie nie wkurzac jak nie bede mogl grac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZubiDS 1 Napisano 12 Październik 2014 multi nie działa, pozostaje kariera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 12 Październik 2014 (edytowane) Gdyby ktoś chciał dołączyc do klubu 'Gran Turismo GT' to zapraszam. Z góry pisze, że klub zrobiłem tylko i wyłącznie żeby był, nie organizuje wyścigów (i tak nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo serwery leżą). Można razem poodblokowywać autka i malowania nabijając punty i pościgać się w klubowych barwach chociażby w wyścigach drużynowych. Brak miejsc, z klubu nie usuwam, nie gadam przez headset i jedynym wymogiem są osoby które nie wypadają z trasy dosłownie na każdym zakręcie. I to tyle. Edytowane 13 Październik 2014 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 13 Październik 2014 Wow dzisiaj mnie serwery wpuściły :) Mój klub: diablosi Dla osób bez umiejętności. Bez headsetu. Bez wymagań. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 13 Październik 2014 Wow dzisiaj mnie serwery wpuściły :) Mój klub: diablosi Dla osób bez umiejętności. Bez headsetu. Bez wymagań. Hehehhe, podoba mi się takie podejście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 13 Październik 2014 To i ja zapraszam do Driv3rsClub Wymagania: chęci do normalnej jazdy :) Bez headsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqbaq 2 Napisano 13 Październik 2014 Zapraszam do speedwayTEAM Wiek 28-35 Kulturalna jazda, a nie odbijanie od band jak pinpong.... HS tak ale jak ktoś nie ma to też zapraszam. P.S. Mile widziani fani speedwaya :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 13 Październik 2014 Wow dzisiaj mnie serwery wpuściły :) Mój klub: diablosi Dla osób bez umiejętności. Bez headsetu. Bez wymagań. Jak będę posiadał grę to chętnie sie przyłącze (jak będzie jeszcze miejsce). Idealnie wpasowuje się w te wymagania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZubiDS 1 Napisano 13 Październik 2014 Witam, PSNid ZubiDS dodawać i jazda!!!!!!!!! Aktualnie próbuję wbić do klubu Drozdaa ale jak wszyscy wiemy trzeba być "wybranym" w multi aby tego dokonać xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 13 Październik 2014 Jak coś to ja także chętnie dołączę do jakiegoś klubu :) Dzisiaj kupiłem :) Mój PSNid : Koowall Gram typowo casualowo, bez destruction derby z headsetem lub bez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 14 Październik 2014 Jak coś zapraszam do klubu Bad Boys Travelpsn BatataPL pisać i dodam :) HS nie trzeba jak ktoś ma to spoko :) Klub dla ludzi którzy siadają do konsoli jak mają wolne od pracy ;) i nie tylko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kernish 18 Napisano 14 Październik 2014 Ja też się chętnie do jakiegoś przyłączę , jak tylko gra będzie w plusie , a w przyszłości mam zamiar kupić pudełkową jak potanieje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 14 Październik 2014 Panowie, jest jakiś klub forumowy ? bo widzę tylko prywatne użytkowników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 14 Październik 2014 (edytowane) jestem chetny grac z kims w klubie mam headset, granie wieczorkiem, 26 lat, bez szczeniactwa Edytowane 14 Październik 2014 przez mati_bba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 15 Październik 2014 Również jestem chętny do dołączenia do jakiegoś klubu, nick: sunnyluk, gram wieczorami, również czasem weekendy, rocznik '83 ;) Może by tak aktualizować pierwszy post w tym temacie o nazwy stworzonych klubów i ich uczestników? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Październik 2014 (edytowane) Mam 3 wolne miejsca w klubie Poland Flow. CEL TO TOP 50:) Brak wymagań poza umiejętnością jazdy:) Jak są chętni to zapraszać PiPoliNiO i pisać, że chodzi o klub. Edit: Ostatnie wolne miejsce. Zapraszam :) Edytowane 15 Październik 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach