krisha20 0 Napisano 15 Październik 2014 Witam. Jak by ktoś był chętny to zapraszam do klubu H22A inside EJ9. Nie jestem jakimś najzajebiściejszym graczem ale ostatnim też raczej nie. Gram wieczorami i co drugi tydzień do południa z racji tego że pracuję dwuzmianowo. Rocznik 88. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 15 Październik 2014 Mam 3 wolne miejsca w klubie Poland Flow. CEL TO TOP 50:) Brak wymagań poza umiejętnością jazdy:) Jak są chętni to zapraszać PiPoliNiO i pisać, że chodzi o klub. Edit: Ostatnie wolne miejsce. Zapraszam :) Z chęcią bymj dołączył do Twojego klubu, ale dopiero po 15 wrócę z roboty i będę mógł wysłać zaproszenie, chyba, że mi zakoptujesz już teraz jedno miejsce to byłbym dźwięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 15 Październik 2014 Zapraszam do klubu "Staramy sie" id Bor3wicz_maczus oddawajcie z dopiskiem ze do klubu :) szukam ludzi z kultura do wspólnego grania bez niepotrzebnego spinania sie, w koncu to zabawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Październik 2014 Z chęcią bymj dołączył do Twojego klubu, ale dopiero po 15 wrócę z roboty i będę mógł wysłać zaproszenie, chyba, że mi zakoptujesz już teraz jedno miejsce to byłbym dźwięczny :)Z chęcią bym Cię dodał, ale wróciłem z pracy, a online znowu leży i kwiczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 16 Październik 2014 Jak jest jakis dobry klub to mozna mnie zapraszac. Padre_81_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 16 Październik 2014 Zapraszam do nowego klubu FastDrunkPL 4 miejsca wolne wiek minimum 25 liczy się dobra zabawa i tyle jazda na ,,podwójnym gazie,,dopuszczalna :) dodawać do znajomych co wyślę zaproszenie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 16 Październik 2014 (edytowane) Zwolniło się jedno miejsce w klubie NOCNA JAZDA - kolega wcale nie jeździł i chyba sam odszedł coby miejsca nie blokować. Poziom klubu 19 i nadal rośnie - zapraszamy ... ============= Nieaktualne.... już komplet Edytowane 16 Październik 2014 przez INO1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 16 Październik 2014 W Poland Flow podobna sytuacja. Jedno miejsce się zwolniło. Poziom 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 16 Październik 2014 (edytowane) Panowie zrobiłem Klub forumowy, pytałem się czy takowy jest... nikt nie odpowiedział, więc zrobiłem, jeśli ktoś z adminów uzna że źle zrobiłem to usunę bez problemu. nazwa : ps3forum TEAM poziom początkowy bo nikogo nie mam jeszcze, tak samo logo nie zrobiłem bo na 1 poziomie nie ma możliwości... Wymagania wiek 20+, w miarę dobry headset granie wieczorami (niekoniecznie codziennie bo każdy ma życie prywatne) nick w grze PlastikowySmalec , wysyłajcie PW tutaj ze swoimi nickami albo na PSN Edytowane 16 Październik 2014 przez PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Październik 2014 klub "forumowy" przy limicie 6 miejsc jest z deka bez sensu no ale nikt Ci zabroni mieć nazwę jaką chcesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 16 Październik 2014 Nie wiem na ile miejsc bo nie miałem okazji sprawdzić ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqbaq 2 Napisano 16 Październik 2014 (edytowane) Zapraszam do speedwayTEAM Wiek 28-35 Kulturalna jazda, a nie odbijanie od band jak pinpong.... HS tak ale jak ktoś nie ma to też zapraszam. P.S. Mile widziani fani speedwaya :) Wbijać jeszcze wolne miejsca. PS pisać na priva, że z forum. Osobiście używam kierownicy tm 300. Edytowane 16 Październik 2014 przez luqbaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostek9421 0 Napisano 18 Październik 2014 Chętnie dołączę do jakiegoś klubu. Hs - mam. Grę będę miał dzisiaj. Wiek -20 lat, umiejętności - jakieś są ale pro graczem to na pewno nie jestem ;) Luźna atmosfera mile widziana. Widziałem już tyle ogłoszeń 9 klubach w tym temacie,że nie wiem, które aktualne,dlatego ogłaszam się samotnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 18 Październik 2014 Cześć, jestem Damian. Nie umiem jeździć, z gadką u mnie również kiepsko. W dodatku jestem brzydki. Kto mnie przygarnie do klubu? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptrqk 0 Napisano 18 Październik 2014 Cześć. W końcu nadarzyła się okazja, by założyć tutaj konto. ;) Chciałem zaprosić wszystkich do wspólnej gry w DC. Mój nick na PSN to ptrqk. Aktualnie posiadam poziom 38, poziom klubu 13.Gdyby ktoś chciał dołączyć do klubu, to niech doda mnie do znajomych i zostawi wiadomość. Liczyłbym na osoby z headsetami, żeby łatwiej się było komunikować. Tak poza tym, myślę, że można się pododawać do znajomych między sobą, co by pojeździć wspólnie w multi, nawet jeżeli nie mamy być w jednym klubie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziku 2 Napisano 21 Październik 2014 ZikusPL dołączę do klubu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 21 Październik 2014 zapraszam do klubu poziom klubu 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 25 Październik 2014 (edytowane) LUKU puściłem prośbę o wstęp chętnie z Wami pośmigam, gdyby ktoś szukał kogoś do grania to chętnie dołączę do jakiegoś klubu Edytowane 25 Październik 2014 przez mati_bba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Witam, jestem Kuba, mam 19 lat, w gry wyścigowe gram od PSX więc nie jest mi to obce, zarwane nocki na turniejach itp, mam HS. Szukam klubu do którego mogę dołączyć, moje psn Kubskubson, grę będę miał dziś wieczorem Edytowane 26 Październik 2014 przez Kubuhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubaKielbasa 0 Napisano 28 Październik 2014 Siema chętnie bym pojeździł w jakimś klubie bo dołączyłem do pierwszego lepszego i nikt tam praktycznie nie jeździ więc ciężko z lvlowaniem. HS jest, jeździć też w miarę umiem, mam 25 więc nie będzie buractwa. Jakby ktoś miał miejsce w klubie to piszcie i z chęcią dołączę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 30 Październik 2014 ok wysle zap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corrador 0 Napisano 4 Listopad 2014 Szukam klubu w którym coś się dzieje i ktoś jeździ. mam 38 level i ogarniam temat więc na pewno nie będę obstawiał tyłów. mój nick Corrador Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 4 Listopad 2014 Szukam klubu w którym coś się dzieje i ktoś jeździ. mam 38 level i ogarniam temat więc na pewno nie będę obstawiał tyłów. mój nick Corrador dołącz do klubu w który jestem mój. Nic maniek0612 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Corrador 0 Napisano 4 Listopad 2014 dołącz do klubu w który jestem mój. Nic maniek0612 macie pełny skład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 18 Listopad 2014 zapraszam do klubu (poziom 32) 2 wolne miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach