Tomi915 173 Napisano 3 Marzec 2015 Platyna i 50lvl dawno wbite, teraz jeżdżę dla jakiegoś ENG teamu 44lvl. Jak ktoś ma team PL powyżej 40lvl z chociaż trochę aktywnymi graczami, to dołączę i pomogę w podnoszeniu lvl klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) 50 lvl, wszystkie gwiazdki. Tak jak Tomi915 szukam polskiego, mocnego i aktywnego teamu. Obecnie 41 lvl klubu Edytowane 3 Marzec 2015 przez Mefju7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TataDominika 0 Napisano 3 Marzec 2015 To jak ktoś stworzy to niech wyśle zaproszenie do klubu, śmigam w sumie codziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 7 Marzec 2015 Szukam aktywnego klubu. Moj lvl 32 ale gram dopiero od kilku dni. Gram najczęściej wieczorami. Bart_wwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milypan 2 Napisano 9 Marzec 2015 (edytowane) Szukam aktywnego klubu do wspólnej jazdy :) lvl 50, platynka pykła, na dniach będę posiadaczem season passa :) Psn id: milypan229 Edytowane 9 Marzec 2015 przez milypan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 15 Marzec 2015 (edytowane) Szukasz klubu w DriveClub? Executors Team (LEVEL 41) poszukuje dwoch aktywnych graczy. Priv Dodaj: mefju7 Edytowane 15 Marzec 2015 przez Mefju7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 15 Marzec 2015 Szukasz klubu w DriveClub? Executors Team (LEVEL 41) poszukuje dwoch aktywnych graczy. Priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 16 Marzec 2015 Szybko rozwijający się klub - NOCNE ZJAWY, szuka chętnych do wspolnego grania luzie bez napinki w miłej atmosferze. Oferujemy fajną zabawę, dobrze dobrane logo, wzajemną rywalizację wewnąrz klubową i poza nim. Klub jest Otwarty wystarczy znaleźć go w Wyszukiwarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 16 Marzec 2015 Dzięki za zaproszenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reddrag0n__PL 2 Napisano 16 Marzec 2015 Szukam aktywnego klubu. W obecnym to chyba tylko ja nabijam punkty. Obecnie 39 lvl. Staram się grać codziennie po 20 lub 22. Wykupiony season pass i przy grze zostanę na dłużej. reddrag0n__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Marzec 2015 Szukam aktywnego klubu, mam 34 level, posiadam season pass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 28 Marzec 2015 Executors Team - level 42 Potrzebujemy jednego aktywnego gracza. Priv Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 4 Kwiecień 2015 A ja szukam jakiegoś klubu :) Przygarnie ktoś kropka? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArthurDeVixa 0 Napisano 15 Kwiecień 2015 (edytowane) Szukam ludzi do klubu, którzy mają czas na granie ;D mój nick psn " Zacny_Szwagier " nazwa klubu " Zacny Klub " jak coś mam 21 lat ;) Edytowane 15 Kwiecień 2015 przez ArthurDeVixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nejsze666 0 Napisano 22 Kwiecień 2015 Przyjmę do klubu , osoby początkujące i mało jeżdżące wbijać . Riders Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 27 Kwiecień 2015 Klub "Nocne Zjawy" (LVL 38) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomamy 45-50 lvl. Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 4 Maj 2015 powstał klub PS Site prowadzony przez Germanosa - chętnych odsyłam do jego Bloga na PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 4 Maj 2015 Mam coś koło 23 poziomu, szukam nowego klubu który nie napina się na jak najwyższą pozycje w rankingu :) Mam SP, kontakt przez PSN (snejkiPL) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 15 Maj 2015 Klub Davidoff Team ma wolne miejsca (2) dla kierowców dla fanu bez spiny. Przy okazji zawsze można pograć w inne gry razem. Kontakt w grze lub na profil Aerogryf. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 16 Maj 2015 Mam coś koło 23 poziomu, szukam nowego klubu który nie napina się na jak najwyższą pozycje w rankingu :) Mam SP, kontakt przez PSN (snejkiPL) Zapraszam ;) Executors Team - level 49 Potrzebujemy jednego aktywnego gracza. Priv Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 15 Czerwiec 2015 (edytowane) Klub "Nocne Zjawy" (LVL 44) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomami 54-55 lvl. Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL Edytowane 15 Czerwiec 2015 przez Kufir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meleic 0 Napisano 20 Czerwiec 2015 PolonClub świeżo założony. Szukam kierowców, którzy grają dla zabawy nie dla spiny;) PSN: Meleic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciepek96 0 Napisano 27 Czerwiec 2015 Szukam klubu do gry w celu wybicia pucharów, jeśli ktoś chętny pisać ciepek96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Czerwiec 2015 Czy jest club GTbN ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 28 Czerwiec 2015 (edytowane) Założyłem wczoraj klub :). Chciałbym by był aktywny więc poszukuję klubowiczów :]. Klub nazwałem Bellators. Ja zaś posiadam Driveclub z edycji PS Plus :). Jeśli jest też ktoś z tą edycją albo zaczyna grę to z chęcią pogram w jednym klubie ;). Moje PSNID: velans :). W przyszłości nie wykluczam upgrade'u do pełnej wersji gry ;]. Edytowane 28 Czerwiec 2015 przez Velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach