Voltix 4 Napisano 28 Listopad 2015 Chetnie dolacze do klubu psn: Badyl12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 30 Listopad 2015 Witam, W DC śmigam od 4.11. Obecnie mam poziom kierowcy 39. Założyłem klub o wdzięcznej nazwie team one one, który obecnie jest na poziomie 15 tylko dzięki moim wysiłkom, gdyż randomy, które się dołączyły w ogóle nie jeżdżą. Zapraszam każdego, kto ma zamiar spędzać trochę czasu w grze. Mój PSN to lipalipski Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 8 Grudzień 2015 Mam 60 poziom, gram regularnie i szukam aktywnego klubu, w którym nie będę jedynym nabijającym expa :) Nie jestem super pro graczem, szczerze mówiąc to moje pierwsze wyścigi na padzie, ale skill rośnie z każdym przejechanym kilometrem, więc jeśli ktoś ma wolnego slota w aktywnym klubie to chętnie się dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) Zapraszam. Od kiedy pisałem, mi level wzrósł do 49, a klubu do 24. Chociaż kolega akurat jeździ, więc może są zmiany. Przybyły nowe osoby stąd, randomy wywaliłem i zaczęło się kręcić. ;) Pozdrawiam Edytowane 8 Grudzień 2015 przez lipalipski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas083 0 Napisano 10 Grudzień 2015 Zapraszam. Od kiedy pisałem, mi level wzrósł do 49, a klubu do 24. Chociaż kolega akurat jeździ, więc może są zmiany.Przybyły nowe osoby stąd, randomy wywaliłem i zaczęło się kręcić. ;) Pozdrawiam Siema, fakt klub się powoli rozkręca :) macie może plusa żeby razem w sieci się pościgać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 10 Grudzień 2015 Mnie się plus skończył i na razie poczekam, czy aby nie będzie w jakiejś świątecznej promocji. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksys03 2 Napisano 10 Grudzień 2015 Jak masz miejsce jeszcze to prosze o zapro, lvl 82 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 12 Grudzień 2015 (edytowane) Dziękuję za uwagę.Dzięki forum zebrała się aktywna ekipa. Mam nadzieję powitać wszystkich w znajomych.Ze swojej strony obiecuję nie eliminować nikogo za przestoje (co, jak widzę bywa praktyką) sam na 2 tygodnie świąt znikam. A i potem czasem na dłużej lub krócej. Miłej jazdy życzę.Pozdrawiam Edytowane 13 Grudzień 2015 przez lipalipski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 21 Grudzień 2015 (edytowane) Jest jeszcze jakieś wolne miejsce w jakimś klubie? Rozpocząłem swoją przygodę z Driveclub i zamierzam jeździć długo, gra mi się podoba, pierwsze wyścigi za mną. PSN ID: Bartek_Red Posiadam Plusa i jestem otwarty również na wspólne ściganie :) Edytowane 21 Grudzień 2015 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 27 Grudzień 2015 Jeśli ktoś chce dołączyć do świeżego klubu, to zapraszam, wyślijcie wiadomość, moje id: Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcupine3 5 Napisano 31 Grudzień 2015 Witam, Chętnie dołączę do klubu. W DC gram od niedawna, aktualnie lvl 22. Gram zwykle wieczorami (po 20.00) w ramach relaksu po pracy. Mój ID: porcupine3_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 4 Styczeń 2016 Ponownie zapraszam nowych graczy do klubu. Mamy juz 18 lvl i gramy bez zadnej presji i spiny. Nikogo nie poganiamy ani nie rozliczamy z czasu gry. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 9 Styczeń 2016 Mam 60 poziom, gram regularnie i szukam aktywnego klubu, w którym nie będę jedynym nabijającym expa :) Nie jestem super pro graczem, szczerze mówiąc to moje pierwsze wyścigi na padzie, ale skill rośnie z każdym przejechanym kilometrem, więc jeśli ktoś ma wolnego slota w aktywnym klubie to chętnie się dołączę. heheh jak patrze na Twoje czasy.. to dla mnie jestes PRO player :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirElton1 2 Napisano 14 Styczeń 2016 Cześć, szukam dobrego, aktywnego klubu, mam 58 lvl, gram (prawie) codziennie. ID: SirElton1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk.konieczny.167 0 Napisano 28 Luty 2016 Witam,szukam klubu, psn: necrosis826 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebopudel 0 Napisano 31 Marzec 2016 Również poszukuję klubu - jeśli znalazłby się jakiś z wolnym miejscem to chętnie dołączę. ID: sebopudel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach