helganin 134 Napisano 2 Sierpień 2018 (edytowane) 6 godzin temu, malpka napisał: Akurat z ostatnimi wyzwaniami o dziwo nie miałem żadnego problemu i zaliczyłem je za pierwszym razem. Właściwie wszystkie były łatwe za wyjątkiem dwóch. Wyzwanie z bombą które zostało zglitchowane patchem. Tuż przed celem znajdowała się niewidzialna ściana. Wyzwanie trzeba było zrobić sposobem. No i wyzwanie z wingsuitem które zjadło mi masę nerwów. No ja nie robiłem wyzwań podczas gry i teraz po długiej przerwie z grą trochę mi zajęło przyzwyczajenie sie do sterowania. Nie lubię zręcznościowych gier, już trochę stary jestem i refleks słaby To wyzwanie co podałeś akurat dla mnie łatwe było bo krótkie ale te 3 długie co mi zostały to przegięte są Jakby ktoś mi powiedział że jest hamulec to bym juz dawno wingsuity pokończył Najgorsza a zarazem ostatnia: Edytowane 2 Sierpień 2018 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 2 Sierpień 2018 Odpuściłem wyzwania nie miałem już siły, mapkę ogarnąłem całą ale wyzwań miałem dość, podziwiam wszystkich którym udało się zrobić 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 2 Sierpień 2018 Platyna zrobiona Wyzwania były trudne ale do zrobienia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach