anarom 1 309 Napisano 23 Maj 2015 (edytowane) Można też to zrobić drogą mailową. Testowałem obydwa warianty. W jednym wyskakuje że kod niepoprawny, a sms nie chce się dostarczyć. Jakiś niewdzięcznik wykorzystał kod i nawet nie podziękował. Edytowane 23 Maj 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 25 Maj 2015 Kod z biedrony.......bzckmb-5l3e9-7k83pe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Maj 2015 Mam, mam, mam :wub: . Dziękuję ci przyjacielu, od dzisiaj jesteś moim idolem ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) Kolejny kodzik z biedry, ten kto go uaktywni, proszony jest o informację, aby inni już nie próbowali :-) Edytowane 25 Maj 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 25 Maj 2015 Kolejny kodzik z biedry, ten kto go uaktywni, proszony jest o informację, aby inni już nie próbowali :-) Można ustalić, że te kto zużyje, kliknie na lubię to i po sprawie. wtedy będzie wiadomo. A z drugiej strony niefajnie, że ktoś Twój poprzedni kod wykorzystał i ani me, ani be. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) Spoko,tylko jaj nie robić że polubicie ,a kodzik nadal będzie aktywny :biggrin: Polubiłeś mnie? ,bo chyba Cię przez przypadek odlubiłem <lol2>,coś mi forum wariuje i już nie wiem czy ktoś go wykorzystał :D Edytowane 25 Maj 2015 przez czeskimaster 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 25 Maj 2015 Jeżeli ktoś miałby jeszcze wolny kodzik, to byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 25 Maj 2015 Zobacz ten co podałem, bo w końcu nie wiem czy Vulcan go wykorzystal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 25 Maj 2015 Wykorzystany, bo pisze że nieprawidłowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 25 Maj 2015 Teraz jak będę mieć kod, to tylko na priv podam.Tak ciężko było komuś napisać że wykorzystał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 25 Maj 2015 Kto potrzebuje, dam na priv kod, bo mam wolny 1 czy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 26 Maj 2015 (edytowane) Kod z biedrony bziwla-egbxu-3n98gl żeby go wykorzystac na allegro trzeba dopisać na końcu H i wyslac go sms-em na nr.4415 Edytowane 26 Maj 2015 przez kamiltruck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Maj 2015 (edytowane) Jak ktoś chce kod z biedronki, kontakt przez priv. Kod wykorzystany. Edytowane 28 Maj 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Maj 2015 Duże rabaty są z tych kodów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 28 Maj 2015 W Allegro masz 20 zł zniżki na zakup powyżej 100 zł. A to nie w kij dmuchał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Maj 2015 To ciekawe, czas zaczac płacić w biedronce karta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 28 Maj 2015 Masz jeszcze zniżki w innych punktach. Tutaj masz dokładnie co i jak :). http://www.nagrody.visa.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 29 Maj 2015 Ma ktoś jeden kod? Potrzebuje teraz a oddam jak będę w weekend w biedrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Czerwiec 2015 kod do bety Planetside2 D8RN-T7NL-F7P7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 5 Czerwiec 2015 Kodzik z biedraszki, jak ktoś wykorzysta niech da znać innym że zużyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 5 Czerwiec 2015 Wykorzystany,podziękował ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 6 Czerwiec 2015 Jakby ktoś z Was posiadał zbędny kod do allegro z biedronki to proszę o przesłanie na PW jeśli jest taka możliwość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 8 Czerwiec 2015 też szukam kodu z biedry jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Czerwiec 2015 Kolejny kod z biedrony, drugi gdzieś się wala w przepastnej torebce żony więc jak komuś trzeba dawać znać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 9 Czerwiec 2015 DSC01150.JPG Kolejny kod z biedrony, drugi gdzieś się wala w przepastnej torebce żony więc jak komuś trzeba dawać znać. Dziękuję bardzo, kod wykorzystałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach