Ultern 30 Napisano 5 Grudzień 2014 Witam serdecznie!Zapraszam wszystkich chętnych graczy do plutonu [punk]. Na chwilę obecną jesteśmy malutkim, ale zgranym składem liczącym około 8-10 osób. Gramy głównie dominację, wszelkiego rodzaju sparingi etc. Nie jesteśmy póki co najlepszą drużyną, ale rozwijamy się z dnia na dzień. Jeżeli masz małe doświadczenie w grze klanowej, ale jesteś nią zainteresowany - nasz pluton jest miejscem dla ciebie.Prócz wspólnej gry/sparingów w dominację oferujemy świetną atmosferę. W przyszłości planujemy grać rownież podboje, kiedy skład będzie nieco większy. PSN ID: Ulternhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/6853091760367638035/ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Grudzień 2014 Wklej linka z Battleloga, będzie łatwiej Was znaleźć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 5 Grudzień 2014 (edytowane) O co kaman?"Punk___2233 Z głębokim smutkiem zawiadamiany, iż z powodu braku aktywności i odpowiedzialności graczy pluton Punks Against All zawiesza działalność na czas nieokreślony. 15 min temu • 0 hooahs" Edytowane 5 Grudzień 2014 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Grudzień 2014 Szybko sie rozpadł. .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Grudzień 2014 Bo chciałeś dołączyć? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Grudzień 2014 Nie zdążyłem wysłać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 10 Grudzień 2014 nie dosc, ze 8-10 zgranych osob to jeszcze nieaktywnych i rozpadaja sie w ciagu jednego dnia ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 10 Grudzień 2014 Friz bez przesady - [Punk] grało całkiem sporo spotkań już wcześniej, więc to nie jakiś jednodniowy fioł ;)Z tego co wiem to głównie na dominacji 5v5. Na kanale Punków znajdziesz nagrania chyba z każdego spotkania - z FraggedNation przeciwko RBL na przykład. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 10 Grudzień 2014 wkręcam tylko ;] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Grudzień 2014 boostujesz temat lamko :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 10 Grudzień 2014 w końcu lots of Lamers ;] przynajmniej mam PS4 więc mogę tu bustować :P 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach