Yarorot 226 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Dla mnie hardcore jest podstawową rozgrywką jest tak jak piszesz dwa trzy strzały żeby przeciwnik padł, no i trochę mało trybów jest. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Listopad 2015 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 9 Listopad 2015 Odwołuje słowa co do kamperów. Szczęscie się skończyło. Tak ogólnie, to istna katorga gra na padzie:D Nie wiem czy kiedyś wybije się po za poziom noob-low :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 9 Listopad 2015 Największym problemem z kamperami jest to, że aby takiego patafiana zabić trzeba go trafić w głowę przynajmniej 2 razy. Często gęsto gdy wystaje mu tylko głowa pierwszy go trafiam, ale co z tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 9 Listopad 2015 Ktoś chętny o 19:30 pograć co-opa w kampanię jako odskocznia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Listopad 2015 Kozacki CoD, ale jednak kilka rzeczy moim zdaniem przydałoby się lekko wyregulować. Przede wszystkim Tłumik. Dodatek, którego nikt się nie czepiał dostał mega nerfa. Jest głośny, że słychać go ze 100 metrów a obniża damage zdecydowanie za bardzo. Większość Perków to w zasadzie jakaś kosmetyka. W świętej misji zbalansowania gry poszli tak daleko, że nie opłaca się w zasadzie grać niczym oprócz Fast Hands, Ghost i Awerness, tylko szkoda, że te dwa ostatnie są prawie na końcu do odblokowania... Nie podoba mi się też kolejność broni maszynowych (pistoletów i szturmówek), do odblokowania. W zasadzie z KN-44 biega każdy aż do 28 levelu, bo cała reszta śmierdzi kupą (przynajmniej w statach), a żetonów do unlocków jest zdecydowanie za mało, żeby sobie "popróbować" wszystkiego. Już nie mówiąc o tym, że żeby zobaczyć pełną moc danej pukawki trzeba ją expić do 20lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 9 Listopad 2015 Fakt tłumik porażka. Co do próbowania broni - ja popróbowałem defaultowe i stwierdziłem,że przy moim lamieniu to zostaje tylko pistolet/karabin - żetonów wystarczy do popróbowania BTW. Co dają te zrzuty z czarnego rynku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 9 Listopad 2015 Dają dodatkowe skiny, gesturki, dodatki do broni (zmiana wyglądu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 9 Listopad 2015 To jaka broń wymiata ? Jak dla was ? Dodajcie mnie GurraL_PL z chęcią pogram z kimś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Listopad 2015 Kozacki CoD, ale jednak kilka rzeczy moim zdaniem przydałoby się lekko wyregulować. Przede wszystkim Tłumik. Dodatek, którego nikt się nie czepiał dostał mega nerfa. Jest głośny, że słychać go ze 100 metrów a obniża damage zdecydowanie za bardzo. Większość Perków to w zasadzie jakaś kosmetyka. W świętej misji zbalansowania gry poszli tak daleko, że nie opłaca się w zasadzie grać niczym oprócz Fast Hands, Ghost i Awerness, tylko szkoda, że te dwa ostatnie są prawie na końcu do odblokowania... Nie podoba mi się też kolejność broni maszynowych (pistoletów i szturmówek), do odblokowania. W zasadzie z KN-44 biega każdy aż do 28 levelu, bo cała reszta śmierdzi kupą (przynajmniej w statach), a żetonów do unlocków jest zdecydowanie za mało, żeby sobie "popróbować" wszystkiego. Już nie mówiąc o tym, że żeby zobaczyć pełną moc danej pukawki trzeba ją expić do 20lvl. Tłumik w tej grze jest nieprzydatny, bo wszystko się i tak szybko odbywa. Mi się żetony kotłują i nie ma co z nimi robić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Listopad 2015 No wiesz, są też ludzie, którzy grają zwykły deathmatch :) Tam bez tłumika gra jest bardzo chaotyczna. I mało taktyczna. Po prostu lecimy tam gdzie kropeczki na mapie :P Nie tak to ma wyglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Listopad 2015 No wiesz, są też ludzie, którzy grają zwykły deathmatch :) Tam bez tłumika gra jest bardzo chaotyczna. I mało taktyczna. Po prostu lecimy tam gdzie kropeczki na mapie :P Nie tak to ma wyglądać. Aaaa to jak najbardziej jeżeli chodzi o DM ;) :P Dzisiaj po 21, ktoś chętny? multi + ew. zombie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 9 Listopad 2015 Killu, jakaś partyjka wieczorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 9 Listopad 2015 Bylem w połowie kampanii gram kampanie nagle wywaliło mnie z gry wyskoczył błąd. Włączam ponownie a tam ze kampania od nowa ze nic nie przeszedłem no kur#a mac co za go#no zabije kogoś z tej firmy chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 9 Listopad 2015 To jaka broń wymiata ? Jak dla was ? Dodajcie mnie GurraL_PL z chęcią pogram z kimś Jaka? Każda, są wyjątki ale to w 90% zależy od ciebie czy dobrze zagrasz czy nie. Nie raz wydawało mi się, że bron jest badziewna a w rękach innego gracza była kosiarką do zdobywana killi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Listopad 2015 Killu, jakaś partyjka wieczorem? Nie, dzięki, targałem od rana i już ledwo zipię :) Ktoś wie jak w tym roku wygląda prestiżowanie? Coś nam zostaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 9 Listopad 2015 Mi zaczyna gra lagować i migracje hosta :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 9 Listopad 2015 Nie, dzięki, targałem od rana i już ledwo zipię :) Ktoś wie jak w tym roku wygląda prestiżowanie? Coś nam zostaje? Tak jak zawsze, czyli możesz odblokować coś na zawsze + dodatkowa klasa na bronie. Mnie ta gra już do tego stopnia denerwuje że prawdopodobnie wbije max poziom na pierwszym prestiżu i tak zostanie. No bo po co więcej, wszystko odblokowane i koniec :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 9 Listopad 2015 Bylem w połowie kampanii gram kampanie nagle wywaliło mnie z gry wyskoczył błąd. Włączam ponownie a tam ze kampania od nowa ze nic nie przeszedłem no kur#a mac co za go#no zabije kogoś z tej firmy chyba Miałem to samo, niestety mnie nie udało się już przywrócić kampani więc gram od zera. Jeżeli grasz solo nie w koopie to graj w trybie lokalnym wtedy kampania zapisuje się na dysku i w razie utraty połączenia z serwerami online nie tracisz postępu. To chyba jedyne rozwiązania na razie przechodzę ponownie i grając lokalnie wyglada, że wszystko jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 9 Listopad 2015 Gdy wchodzę do gry i nie ma sejwa z ostatniej misji którą przechodziłem, to wyłączam grę i uruchamiam, wszystko wraca do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 9 Listopad 2015 Jak wygląda kampania, na ile godzin starcza? Nie mam czasu na multi i kupiłbym tylko dla singla, a później na sell... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 9 Listopad 2015 niepotrzebnie zrobili takie mapy na których mozna kampic. dynamika AW powinna byc przykładem dla twórców BO3 jak powinny wygladac mapy mp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) Chyba nieosiągalne jest zrobienie mapy na której nie dało by się kampic. Tutaj bardziej chodzi o samych graczy. Bo przecież lepiej mieć k/d na poziomie 2.6 (kampiac), niż 1.0 grając normalnie. Tak podchodzą do tego ludzie. Dynamika gry jest w sam raz. W końcu to jest normalny CoD. Jak chcesz biegasz normalnie, ale możesz też używać poruszania się po ścianach. Tutaj mamy to nie wymuszone. Niestety w AW wyjścia nie mieliśmy. Edytowane 10 Listopad 2015 przez Kogut1993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 10 Listopad 2015 Pograłem trochę na realistycznym i po mimo dziesiątek zgonów gra jest bardzo satysfakcjonująca :) Trzeba przyznać że gra jest bardzo dobra. Podoba mi się strzelanie do przeciwników, łatwo się ich zabija jak i łatwo się ginie :P Multi jeszcze nie grałem bo chcę przejść kampanie pierw ale jak piszecie że masa tych pier.olonych kamperów to już mi się odechciewa grać, tak ciężko dawać takim bany jak stoją w miejscu przez całą grę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 10 Listopad 2015 Pograłem trochę na realistycznym i po mimo dziesiątek zgonów gra jest bardzo satysfakcjonująca :) Trzeba przyznać że gra jest bardzo dobra. Podoba mi się strzelanie do przeciwników, łatwo się ich zabija jak i łatwo się ginie :P Multi jeszcze nie grałem bo chcę przejść kampanie pierw ale jak piszecie że masa tych pier.olonych kamperów to już mi się odechciewa grać, tak ciężko dawać takim bany jak stoją w miejscu przez całą grę? Wiesz raz trafisz, że jest ich dużo, a raz prawie wcale. Ja często trafiam na normalnych graczy. Na razie tylko raz tak mi kamper ciśnienie podniósł, że mu prywatną wiadomość wysłałem. Cytować nie będę co:D Ogólnie gra się zajebiście. Wystarczy znaleźć odpowiadającą ci broń i jest git. Jak chcesz im dać bany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 10 Listopad 2015 Wiesz raz trafisz, że jest ich dużo, a raz prawie wcale. Ja często trafiam na normalnych graczy. Na razie tylko raz tak mi kamper ciśnienie podniósł, że mu prywatną wiadomość wysłałem. Cytować nie będę co:D Ogólnie gra się zajebiście. Wystarczy znaleźć odpowiadającą ci broń i jest git. Jak chcesz im dać bany? Gra widzi kto cały czas jest w jednym miejscu i powinna go wywalać ale wtedy gra by się tak dobrze nie sprzedawała. Trzeba się nauczyć gdzie stoją i stanąć za nimi :P ALe i tak gra jest świetna. Miałem nie kupować ale jak naczytałem się tych pozytywów w piątek to w sobotę od razu z rana do empika poleciałem i nie żałuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach