Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś z aktywnych w tym temacie jest początkującym graczem i chce pograć na luzie? Gram zazwyczaj po 17 do 19 w tygodniu. Psn: Senzu90

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zapraszamy do naszego grona FH ;) każdy mile widziany, skill się nie liczy, byle byś się dobrze bawił ;)

W temacie Future Hussars masz kontakt do nas ;) pododawaj na PSN i codziennie wieczorkiem gramy ;)

Wysłane z Meizu M2

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy do naszego grona FH ;) każdy mile widziany, skill się nie liczy, byle byś się dobrze bawił ;)

W temacie Future Hussars masz kontakt do nas ;) pododawaj na PSN i codziennie wieczorkiem gramy ;)

Wysłane z Meizu M2

Ale serio skill się nie liczy? Ja jestem juz prawie 40 latkiem i nie chce słuchać tekstów 16 latka ale ty kur... ziomek ogarniaj coś ;)

Lubie pograć bez spinki, pośmiać się itd.

Edytowane przez TrueGrand
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale serio skill się nie liczy? Ja jestem juz prawie 40 latkiem i nie chce słuchać tekstów 16 latka ale ty kur... ziomek ogarniaj coś ;)

Lubie pograć bez spinki, pośmiać się itd.

Śmiało ;) każdy gra jak gra, trzeba się "integrować" ;)

Mnie czasem poniesie i się rozdzieram, ale go raczej z innych powodów ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sobie wbije drugi prestiz na kn ;) a o ktorej to bedzie w PL? Cos słyszałem o godzinie 19, to jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest od wczoraj

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak na niższych poziomach trudności, ale na "realistycznym" wcale łatwo nie jest ;) Więc możesz podwyższyć, jak potrzebujesz wyzwań. Chyba, że już na nim grasz i nadal to za mało, wtedy chylę czoła przed twoim skillem :D Ja na razie zagrałem tak samo jedną misję i myślałem, że pad zaraz poleci przez okno :D

Hah tak dobrze nie ma ;) Realistyczny pewnie kiedyś wypróbuje ale obawiam sie ze to moze sie skończyć zle, bo aż tak dobry nie jestem ;) Po prostu wydaje mi sie ze troche znerfili poziom trudności, gram na weteranie i kiedyś przechodzenie misji było wyzwaniem a tutaj raz zginąłem i w sumie sporo biegałem na pale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, serio? Kable są winne słabej gry? Jak czytam te banialuki to mam wrażenie, że jacyś pro gracze tu siedzą.

Ja myślę, że trening jest potrzebny,a nie kable, ustawienia itd. Zaczynalem FPS na konsoli od bo1, KD 1.2 ledwo, teraz mam koło 2.0 .

Zainwestujcie w dobre słuchawki, to wszystko.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie pisał że kable są winne. Ja spytalem czy długość kabla ma znaczenie, ktoś inny pytał o cene, wersje itd. Ktoś tam odpowiedział, nie rozumiem po chooj dążyć temat.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kabel za 10zl długości ręki, wszystko jest dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jak ktoś chce lepiej grać to musi mieć słuchawki, z tańszych polecam Goldy. Ustawić sobie perki Awerness i Dead Silence. I nauczyć się słuchać. Jak słychać kogoś nadbiegajacego to łatwo o killa. A w tej części słychać WSZYSTKO. Jak nie używacie Dead Silence to was słyszą z 10m i jesteście mięsem armatnim.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jak ktoś chce lepiej grać to musi mieć słuchawki, z tańszych polecam Goldy. Ustawić sobie perki Awerness i Dead Silence. I nauczyć się słuchać. Jak słychać kogoś nadbiegajacego to łatwo o killa. A w tej części słychać WSZYSTKO. Jak nie używacie Dead Silence to was słyszą z 10m i jesteście mięsem armatnim.

Zgadzam sie z tobą, sam zacząłem używać słuchawek podczas grania i perka który zwiększa czułość słuchu i gra sie lepiej, przez co z meczu na mecz lepiej mi idzie ;) a słuchawki mam typowo do muzyki, nie żadne gameingowe, tyle ze z mikro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki panowie za wczorajszą grę,było naprawdę niezle,sorry za angielskie wyjście ale na rano do roboty więc za długo nie mogłem siedzieć..Niestety nie mogłem dołączyć do imprezy bo obok mnie śpi 5 miesięczna córcia i  nie mogę hałasować.

Dopiero w piątek i sobotę  wieczorem mogę spokojnie pograć i pogadać bo żonka się młodą zajmuje.Więc jakby co to na week jestem gotowy,kupię jakieś %%%% i możemy rozj..... resztę świata hehehehehe.

ps.Sorry za mój skill ale dopiero uczę się grać w CODa wcześniej tylko Battlefield.....

Edytowane przez MrArt-PL
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur jak, lepiej trochę idzie, pytam bo dawno nie grałem i idzie mi jak kur... w deszcz

Edytowane przez Warga13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rady z perkami. Wieczorem obczaje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze ja zamiast martwej ciszy wole hakera, ale musze to spróbować. Ja staram się tak grać, że kiedy coś słyszę albo gdzieś wchodze to staram się iść powoli a nie biec, kroki słychać ale ciszej niż podczas biegu.

jeszcze jakieś rady? Niebieski perk, najlepiej duch, a co z zielonym? Technik?

Padlinożercy nie biorę pod uwagę bo prędzej ginę niż skończą mi się naboje :)

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur jak, lepiej trochę idzie, pytam bo dawno nie grałem i idzie mi jak kur... w deszcz

Idzie dużo lepiej kolego ale jeszcze daleko do ideału z BF:Hardline..........nieraz się uda zakończyć z wynikiem 2,0 K/D ale i wpierdo..... sromotny też się zdarza hehehehe.Zapraszam w week Warga to pociulamy wieczorkami bo chłopaków z PSSite też jest kilku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze ja zamiast martwej ciszy wole hakera, ale musze to spróbować. Ja staram się tak grać, że kiedy coś słyszę albo gdzieś wchodze to staram się iść powoli a nie biec, kroki słychać ale ciszej niż podczas biegu.

jeszcze jakieś rady? Niebieski perk, najlepiej duch, a co z zielonym? Technik?

Padlinożercy nie biorę pod uwagę bo prędzej ginę niż skończą mi się naboje :)

W drugim perku używam technik albo szybkie zatrzymywanie po biegu. W pierwszym czasami Duch. Czasami biorę technik i zatrzymywanie razem, czasami Duch i któryś z powyższych. Zależy od broni i trybu gry. Ale zawsze Dead Silence + Awerness.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja.... gram bez perków, bez słuchawek. Naginam na przód i tyle ;)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i potem masz 2/16 i płaczesz xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Końcówka misji drugiej

dokładniej akcja na pociągu z robotami

to jest jakiś żart chyba... rozumiem, że na poziomie realistycznym ma być ciężko, ale mam 100 śmierci w tym miejscu, padam nadal i nie zanosi się żeby udało mi się to dalej przejść... Już nawet posiłkuję się youtubem i nawet to mi nic nie pomogło. Poziom realistyczny ma być ciężki i ciężki jest, nie mam z tym problemów, ale ten jeden moment to jest ostre przegięcie i idiotyzm ze strony twórców gry. Ostatkami silnej woli powstrzymałem się przed rozwaleniem pada o ścianę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i potem masz 2/16 i płaczesz xD

Tak apropo - kiedy ją ostatni raz miałem takie staty?

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awerness i Dead Silence (Dead Silence jeszcze mam niedostępne) mam w jednym perku, rozumie, że nie da się używać tych umiejętności jednocześnie?

Edytowane przez TrueGrand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi