bany® 907 Napisano 11 Grudzień 2015 zacząłem grac sheiva. Na HC nadaje się na każdy dystans, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 12 Grudzień 2015 gra ktoś w tej chwili i może napisać czy działają serwery? przed chwilą było wszystko ok a teraz nie mogę się połączyć. Czyżby serwery padły ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 12 Grudzień 2015 (edytowane) To samo u mnie, wcześniej strasznego laga łapało. Edytowane 12 Grudzień 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldrezzz 24 Napisano 12 Grudzień 2015 Padly. Ja gram w Japonii i tez nagle nie chce sie polaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 12 Grudzień 2015 No to lipa...akurat dzisiaj jak mam na jeden dzień COD'a pozyczonego.... ;/ dajcie znać jak już będzie działać albo jak będzie jakaś oficjalna informacja kiedy mają zamiar to naprawić. Dzięki Panowie już działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 12 Grudzień 2015 Dzięki problemom z serwerami cofnęło mnie o 3 levele i straciłem parę ciężko nabitych wyzwań :) Dzięki Treyarch i Activision, robicie to dobrze! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 12 Grudzień 2015 Mam pytanie, czy da się zmienić konfiguracje kontrolera żebym mógł strzelać na R1 zamiast na R2? celowanie na L1 zamiast na L2? Nie mogę się przyzwyczaić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Grudzień 2015 Mam pytanie, czy da się zmienić konfiguracje kontrolera żebym mógł strzelać na R1 zamiast na R2? celowanie na L1 zamiast na L2? Nie mogę się przyzwyczaić... Da się, w ustawieniach sterowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 12 Grudzień 2015 Weekend podwójnego expa, człowiek zadowolony, że trochę sobie pogra i podleveluje... a tu serwery płatają takie figle :/ Najpierw cofnęło mi pare leveli (o czym pisałem wyżej), a teraz nie mogę znaleźć żadnego meczu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Grudzień 2015 Dzięki Treyarch i Activision, robicie to dobrze! :) Dziękujesz nie tym co trzeba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2015 Jakby ktoś sobie nie radził z grą, nie miał skilla to znalazłem nową rzecz, nie tylko Kontrolfreek, ale także FpsBrain ;) <joke> Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 13 Grudzień 2015 Weekend podwójnego expa, człowiek zadowolony, że trochę sobie pogra i podleveluje... a tu serwery płatają takie figle :/ Najpierw cofnęło mi pare leveli (o czym pisałem wyżej), a teraz nie mogę znaleźć żadnego meczu... tez chiałem sobie trochę polevelować, ale wczoraj masakra. jak juz znalazło mecz to takie lagi ze po szkoda było grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Grudzień 2015 Wczoraj wykręciłem prestiż w 9 godzin gry (na X'ie zero laga - bobrze pobłogosław moją decyzję o kupnie tego szajsu). Pewnie można zejść niżej, ale za późno zacząłem grać Uplink na Nuketown i Capture the Flag. W tym drugim trybie punkty lecą jak szalone, ale też można się naciąć. W momencie jak przeciwna drużyna zaczyna dominować, to wysokie streaki panują na niebie non stop a reszta kampi bazę i jedyne co pozostaje to wyjście z gry, ponieważ nie da się nawet dwóch kroków zrobić. Dosłownie kończy się grę tylko jedną drużyną. Bardzo niezbalansowany tryb w tej odsłonie. Natomiast na Uplinku w Nuketown widziałem kolesi, którzy robili ponad 100 fragów :D Ulubiona broń na tą chwilę - Dingo/Uchwyt/FMJ/Szybkostrzelność. Bajka w zasadzie na każdą mapę. Polecam spróbować. W ogóle gra mi się LKMami bardzo dobrze w tym codzie. Gorgon nadal daje radę na większych mapach, a i BRM jest syty. Nie siadł mi tylko Dredge48, ale to pewnie kwestia czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 13 Grudzień 2015 Też zrobiłem prestiż w podobnym czasie wczoraj, ale na Kill Confirmed. Lagów też nie miałem, ale matchmaking działał słabo jak się szukalo meczy w 3-4. Nuketown to najgorsza mapa w grze po Metro więc nie dałbym rady w to grać nawet jak level idzie szybciej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 13 Grudzień 2015 Ten weekend, gdyby nie rodzina to bym chyba zrobil sobie krzywde. Od wczorajszej przerwy w dzialaniu serwerow nie potrafie grac w ta gre... totalnie kule nie wchodza, mimo ze jestem przekonany ze trafiam. Do tego ewidentnie na killcamach pojawiam sie u przeciwnika wczesniej niz widze to u siebie. Oczywiscie pong tez wzrosl- zazwyczaj mam 17-33 ms, teraz duze skoki 66-105ms. Ping pingiem ale mam wrazenie jakby cala stabilnosc polaczenia byla jakas marna. Do tego system nie wiem czym sie kieruje wybierajac host, a zeby widzac lagi nie mogl go zmienic ? Porazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2015 Włączyłem teraz żeby sobie pograć, ale... sobie nie pogram. Nie szuka ludzi kompletnie, jak szuka to tylko polaków co trwa, hohohohoohhoho i jeszcze więcej. Znalezienie meczu u mnie graniczy z cudem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 13 Grudzień 2015 No od wczoraj są mega problemy... Mi zanim wyszuka mecz mija z 5 minut, a wcześniej mijało parę sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2015 Znajdzie mecz, ale zagraj w nim to jest już problem. MASAKRA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 13 Grudzień 2015 " data-cite="One" data-ipsquote-timestamp="1450029896">Włączyłem teraz żeby sobie pograć, ale... sobie nie pogram. Nie szuka ludzi kompletnie, jak szuka to tylko polaków co trwa, hohohohoohhoho i jeszcze więcej. Znalezienie meczu u mnie graniczy z cudem.Mam od wczoraj ten sam problem :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Grudzień 2015 Gralem HC wczoraj i dzisiaj bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 13 Grudzień 2015 Ja dzisiaj nie miałem problemów. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 13 Grudzień 2015 No właśnie sporo Polaków dzisiaj. Może znowu mają jakieś dziwne pomysły jak kiedyś w jednym Modern Warfare żeby łączyć między Polakami. ;/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2015 Dzisiaj w 5 osób już w teamie nie znalazło, w 3 po 10-5 minutach ;) Zaś potem samemu już w miarę odbierało ;) Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiss 23 Napisano 14 Grudzień 2015 Orientuje sie ktos czy przy zamowieniu Season Passa dostaje sie tez nuketown? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Grudzień 2015 Nuketown wkrótce dodadzą dla wszystkich więc...Ja myślę, że przy pierwszym DLC wpadnie za friko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach